4 cupluri de zodii care se potrivesc

cupluri zodii compatibilitate
4 cupluri de zodii care se potrivesc

Există nenumărate zodii care se potrivesc de minune, dar și altele care nu. Însă știați care sunt cele care vor avea o relație de lungă durată?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact cuplurile de zodii care se potrivesc de minune. În plus, descoperiți și care sunt semnele care îți arată că ești compatibilă cu o persoană.

 

Cupluri de zodii care se potrivesc 

Taur- Rac

A fi dependent nu este neapărat un lucru rău. Arată că vrei și poți fi puternic și că ești un sprijin vital pentru cei din jurul tău.

Nu numai că creezi dependență, ești și foarte amuzant și ai o inimă foarte bună. Un bărbat Taur este un pilon puternic în viața ta. El poate fi sincer fără a vă răni sentimentele și vă este întotdeauna loial. Când temperamentul lui explodează, Racul știe exact ce să facă pentru a-l relaxa și a-l face să se simtă mai bine. Nu-i place deloc să se certe și preferă să fie fericit, așa că nu-l provoacă niciodată.

Vărsător- Pești

Atât Vărsătorul, cât și Peștii sunt prietenoși, empatici și loiali. De fapt, aceste calități stau la baza relației lor. Peștii sunt foarte dedicați, devotați și emoționați atunci când vine vorba de toate aspectele vieții, în special de oamenii la care țin. Ei vor reciprocitate și sunt ușor răniți atunci când bunătatea și dragostea nu sunt reciproce. Vărsătorul poate fi un introvertit, dar Peștii îi înțeleg perfect.

Ambii sunt dedicați și loiali, așa că nu renunță niciodată unul la celălalt. În plus, Vărsătorul este hotărât să facă lucrurile să funcționeze, așa că renunțarea la partenerul tău nu este o opțiune. Dăruirea este cuvântul de ordine al relației lor.

cupluri de zodii care se potrivesc
4 cupluri de zodii care se potrivesc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gemeni- Fecioară 

Gemenii aduce multe calități pozitive unei relații. Este flexibil, nu renunță niciodată și nu se enervează niciodată. Mai mult, indiferent de situație, el este carismatic, amuzant și strălucitor. Îi place să se îndrăgostească, dar nu va intra niciodată într-o relație pe termen lung cu persoana greșită sau cu cineva despre care crede că nu este suficient de bun. Fecioara, pe de altă parte, este sensibilă și cu picioarele pe pământ.

Este un pilon care îi sprijină pe Gemeni să iasă mai mult și să se distreze. Fecioara este încrezătoare, dar la fel și Gemenii. Deci cele două semne zodiacale se potrivesc perfect.

Berbec- Săgetător

Aceste două semne complet diferite sunt perfect echilibrate. De la început există o legătură instantanee între ei. Berbecul va fi atras de carisma Săgetătorului, iar Săgetătorul va aprecia deschiderea Berbecului.

Atracția fizică se va transforma în dragoste, iar relația se va baza pe respect, onestitate și multă distracție. Sunt foarte independenți, dar nu există gelozie sau invidie între ei.

4 cupluri de zodii pe viata
4 cupluri de zodii care se potrivesc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui. Cum să iți reușească de la prima încercare!

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3 semne care iți arată că ești compatibilă cu o persoană 

Tu și partenerul tău aveți interese comune. Totul începe din interes comun. Dacă împărtășiți aceleași interese, hobby-uri și viziune asupra vieții, sunteți cu siguranță compatibil. A vedea lucrurile din aceeași perspectivă creează o relație bazată pe comunicare deschisă și încredere reciprocă.

Comunicarea este o prioritate în relații. Comunicarea deschisă și sinceră este esențială pentru o relație de succes. Să poți împărtăși totul cu partenerul tău de viață. Pentru a-ți pune sufletul pe farfurie, pentru a-ți exprima cele mai profunde sentimente și senzații sau pentru a-ți dezvălui secretele cele mai bine păstrate. Comunicarea proactivă și sinceră este catalizatorul pentru atingerea unui nivel ridicat de compatibilitate.

Fii tu însuți. Ai libertatea de a spune ceea ce gândești, de a aborda subiecte dificile, de a te relaxa și de a arăta orice ipostază fără teama de a fi judecat sau neiubit. Acest lucru înseamnă că poți sta aproape de cei dragi chiar și atunci când ești bolnav, cu o dispoziție proastă sau te pensionezi pentru că treci printr-o perioadă dificilă.

ce zodii se potrivesc cu balanta
4 cupluri de zodii care se potrivesc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Reguli pentru o relație sănătoasă de cuplu. Ghid detaliat cu reguli cheie pentru o Iubire sănătoasă și armonioasă!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Reguli pentru o relație sănătoasă de cuplu. Ghid detaliat cu reguli cheie pentru o Iubire sănătoasă și armonioasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies