4 lecţii pe care le-am învăţat din scrisorile de dragoste ale bunicului. "Nu regret deloc că te-am sărutat"

4 lecţii pe care le-am învăţat din scrisorile de dragoste ale bunicului.
4 lecţii pe care le-am învăţat din scrisorile de dragoste ale bunicului. "Nu regret deloc că te-am sărutat"

Poveştile de dragoste ale bunicilor noştri par, uneori, desprinse din filme. Iată 4 lecţii de viaţă, învăţate din scrisorile de dragoste ale bunicului, prezentate de Deb Besinger, consultant de cuplu, pentru The Huffington Post.

Am dat, de curând, peste scrisorile de dragoste ale bunicilor mei. Au fost căsătoriţi 40 de ani, înainte că bunicul să moară, şi pot fi un exemplu de mariaj sănătos. Bunica a fost cea mai mare dintre cei 5 copii crescuţi de o mama singură. A fost nevoită să renunţe la şcoală pentru a avea grijă de familie. Bunicul lucra în marina şi călătorea 600 de kilometri doar pentru a putea petrece weekend-ul cu bunica.

S-au întâlnit prin intermediul unor prieteni comuni, în luna iunie. S-au căsătorit rapid, în timpul permisiei de Crăciun a bunicului, pentru că i se schimbase programul. În acest răstimp şi-au scris zilnic. Eu le-am citit acum câteva luni scrisorile şi am savurat fiecare cuvânt.

Am învăţat că dragostea înfloreşte în acelaşi mod.

Lecţia nr. 1: Dragostea începe cu gratitudine şi respect

“Îţi mulţumesc din nou pentru una dintre cele mai frumoase seri din viaţă mea. Nu îmi mai aduc aminte de când nu m-am mai simţit atât de bine în pielea mea. Aştept cu mare bucurie şi nerăbdare următoarele zile în care mă voi simţi la fel”.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sian şochează când işi spune vârsta! Care este SECRETUL femeii pe care barbaţii o curtează ca la 23 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies