4 lucruri pe care sa nu le faci niciodata dupa ce mananci

4 lucruri pe care sa nu le faci niciodata dupa ce mananci
4 lucruri pe care sa nu le faci niciodata dupa ce mananci

Dupa cina, multi oameni au tendinta de a sta si de a privi un film sau de a se racori fara sa stie ca este un obicei teribil care poate fi extrem de daunator pentru sanatatea lor generala. Asadar, astazi avem o lista cu 5 lucruri pe care nu trebuie sa le faceti niciodata dupa o cina sau un pranz:

Sa fumati

Multi oameni sunt constienti de faptul ca fumatul este extrem de daunator pentru sanatatea lor si totusi ei continua inca cu acest obicei teribil si chiar o fac imediat dupa ce au luat masa. Este foarte important sa asteptati cateva ore dupa ce ati luat o masa si apoi sa fumati o tigara deoarece tigarile contin nicotina care se poate lega de excesul de oxigen esential pentru digestie, permitand organismului sa absoarba mai multe substante cancerigene decat de obicei.

Potrivit unor studii, fumatul dupa masa este egal cu fumatul 10 tigari dintr-o data. In plus, acest lucru poate creste riscul de cancer pulmonar si intestin.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dieta minune fara sare te ajuta sa slabesti rapid si sanatos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies