4 mai 2022- Casa Iubirii. Adevărul despre despărțirea dintre Iolanda și Mihai : „Cu riscul să fiu eliminată, spun asta acum”

 Iolanda si Mihai s-au despartit
Iolanda si Mihai s-au despartit

Povestea de dragoste dintre Iolanda și Mihai a ajuns la sfârșit, iar motivele pentru care cei doi nu mai formează un cuplu au devenit subiecte aprinse în Casa iubirii de la Kanal D.

Atât telespectatorii, cât concurenții, au asistat recent la o mărturisire din partea Iolandei. Tânăra a preferat să spună lucrurilor pe nume și să explice cu lux de amănunte motivul pentru care a ajuns să se despartă de băiatul de care părea îndrăgostită până peste cap.

Citeste si: Kinga este istorie! Radu și Grațiela s-au sărutat pătimaș. „Fiecare face ce simte”

 Iolanda si Mihai s-au despartit
Iolanda si Mihai s-au despartit[Sursa foto: Captură YouTube]

Iolanda, mărturisiri despre separarea de Mihai

După cum a dat de înțeles fata, Mihai ar fi fost mult prea gelos în puținele zile de când începuseră să formeze un cuplu, lucru care a scos-o pur și simplu din minți. Pe de cealaltă parte, Mihai o acuză de infidelitate, după ce acesta a susținut că a s-ar fi întâlnit cu cineva în afara emisiunii.

Iolanda Buzilă neagă acuzațiile spunând că a vorbit cu băiatul respectiv, dar nu au fost niciodată împreună, considerând gelozia lui Mihai nefondată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. „Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi”

 Iolanda si Mihai s-au despartit
Iolanda si Mihai s-au despartit[Sursa foto: Captură YouTube]

Iolanda: „Nu îți aparțin”

„La început de emisiune am cunoscut pe cineva. M-am întâlnit cu acea persoană la trei zile după ce a început emiisunea. M-am întânit cu el. Chestia asta a aflat-o Mihai. Asta este chestia pe care tot vrea să o spună și cumva vrea să mă facă să par cumva aici, la televizor.

Cu riscul să fiu eliminată, spun asta acum.

Nu am mai avut treabă cu băiatul ăla deloc, de atunci. Cineva, nu pot sa dau nume, i-a spus lui că băiatul mă tot sună. Într-adevăr, mă suna, dar eu nu răspundeam. O singură dată am răspuns pentru că mi-a cerut bani și i-am spus că nu am să îi dau. În rest nu a fost nimic! Cu riscul să fiu eliminată, spun asta. În primul rând, nu am fost împreună! Nu îți aparțin! După trei zile după emisiune, nu înseamnă că eram împreună.

Gelozia ta este motivul pentru care ne-am despărțit în momentul ăsta! N-am vrut să o spun, dar posesivitatea ta și lucrurile pe care le-ai spus, ca și cum ți-aș aparține...nu sunt ok.

La urma urmei, ceea ce am făcut îmi asum. A fost o greșeală, dar nu am mai avut treabă de când a început emisiunea și de când au început lucrurile cu noi”, a spus Iolanda, cu lacrimi în ochi.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

28 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Radu a trecut peste despărțire „Am ales greșit fata”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies