Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. „Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi”

casa iubirii 3 mai 2022
Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. „Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, intrarea noului concurent nu pare să o impresioneze pe Iolanda atât de mult.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul  Casa iubirii, ce s-a întâmplat cu Iolanda în ziua confesiunilor, dar și care este părerea acesteia cu privire la noul concurent, Ionuț. În plus, descoperiți și de ce și-a schimbat Iolanda părerea despre Mihai.

casa iubirii concurenti

Citeste si: 2 Mai 2022- Casa Iubirii: Flavius a părăsit competiția! "A fost o experiență super frumoasă”

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii  reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

„Fiecare om este diferit. Concurenții noștri sunt diferiți.   Au niște povești de viață atât de frumoase cu toții, extrem de sensibile multe dintre ele. Eu nu o să le scot așa public decât atunci când ei vor fi pregătiți. Dacă ei vor fi pregătiți, atunci o să-i susțin. O să le fiu alături. Și o să încerc să-i ajut în a povesti anumite lucruri. Poate nu vor reuși de la bun început să spună multe lucruri, dar o vor face pe parcurs, cu siguranță”, a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului,  Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 29 aprilie 2022- Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”

 

Iolanda a izbucnit în plâns, în ziua confesiunilor

Așa cum în fiecare zi de joi, concurenții din  Casa iubirii   fac mărturisiri cu privire la viața lor personală, pentru a se deschide în fața celorlalți concurenți, dar și în fața publicului, Iolanda nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în

care a mărturisit cum era de fapt fosta sa relație.

Iolanda a simțit nevoia să mărturisească că ea a fost prietenă bună cu fostul său iubit. Atât de bună, încât după ce au decis să se despartă, au mai locuit împreună timp 3-4 luni, până când și-a găsit un nou apartament. În plus, cei doi au păstrat relația de prietenie, mai bine de 1 an jumătate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În momentul în care prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a întrebat-o pe Iolanda, dacă ar ieși la o cafea cu fosta iubită a lui Mihai, Iolanda nu a fost atât de dornică de această idee, zicând: „ Nu-i vorba că sunt geloasă, dar eu am o problemă. Poate puțină neîncredere în mine sau poate câteodată nu mă simt atât de frumoasă”.

 „ Am avut o relație foarte toxică, nu a funcționat și am pierdut cam tot din mine și cred că nu m-am ridicat în totalitate...

încă ”, au fost cuvintele Iolandei, spuse cu lacrimi în ochi, semn că respectiva relație a afectat-o destul de mult.

casa iubirii iolanda si mihai

Citeste si: 28 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Radu a trecut peste despărțire „Am ales greșit fata”

 

Iolanda este dezamăgită de Ionuț

Odată cu intrarea noului concurent în Casa iubirii, fetele și-au făcut diverse păreri. Unele îl consideră pe Ionuț drăguț și îl plac la prima vedere, însă altele nu sunt atât de surprinse de acesta, printre care și Iolanda.

E de treabă, e ok, restul rămâne de văzut. Nu știu... nu mai am acum momentan, energia necesară ”, a spus Iolanda cu privire la noul concurent, Ionuț.

casa iubirii iolanda

Citeste si: 27 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Kinga vrea să cunoască și alți băieți. „Am fost hotărâtă pentru că m-am axat pe tine”

Cu toate acestea, Iolanda pare să fie puțin absentă, iar gândul ei să fie cu totul și cu totul în altă direcție. „ Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi ”, acesta fiind gândul care o măcina pe Iolanda și nu îi dădea pace.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Aceasta consideră că încă din gală, lucrurile au început să nu mai fie la fel, cu Mihai. Începând de la modul în care au vorbit, continuând cu faptul că nu îi acordă destulă atenție și nu ascultă întotdeauna ceea ce îi spune și terminând cu faptul că în momentul în care Iolanda discuta cu Radu, Mihai râdea cu Kinga, reacție care nu i-a făcut deloc plăcere să o vadă, urmărind mai apoi emisiunea.

casa iubirii 2022

Citeste si: 27 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au probleme în paradis. „Este șters, tot!”

Iolanda a declarat încă de la intrarea în Casa iubirii că are așteptări mari de la persoana de lângă ea. Prin urmare, nu consideră că Mihai le îndeplinește așa cum aceasta și-ar dori. Nici în momentul în care Iolanda i-a spus ce simte și ce gândește cu privire la faptul că nu mai merge între cei doi, Mihai a părut că a avut o reacție destul de rece, ceea ce a lăsat-o pe Iolanda pe gânduri. Cu toate acestea, deși Iolanda își dorea să aibă o discuție cu el în privat pe această temă, treptat a renunțat la acest gând, pentru a nu-și face singură rău.

Mihai a considerat că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru relația pe care a avut-o cu Iolanda, părere cu care nu au fost de acord nici băieții, dar nici fetele. Însă cei doi știu mai bine ce s-a întâmplat cu adevărat între ei și unde a dispărut acea scânteie de la început.

casa iubirii azi

Citeste si: Cine este Grațiela din Casa Iubirii. „Eu am venit pentru Robert. Azi am aflat că a fost descalificat”

 

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a află ce se va întâmpla mai departe cu Iolanda și Mihai, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

2 Mai 2022 - Casa Iubirii: Flavius a părăsit competiția! "A fost o experiență super frumoasă”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies