27 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au probleme în paradis. „Este șters, tot!”

casa iubirii 27 aprilie 2022
27 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au probleme în paradis. „Este șters, tot!”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, tensiunile par să nu se mai termine între Iolanda și Mihai, chiar când totul părea că merge într-o direcție mai bună.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, cum au depășit Iolanda și Mihai tensiunile până în acest moment, dar și ce s-a mai întâmplat de această dată între cei doi. Să fie oare vorba despre alte probleme în paradis?

iolanda si mihai din casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți  și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Casa iubirii  reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă

și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Ce vârstă are STEFANIA DRUGA din CASA IUBIRII. „Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. Vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc."

 

Iolanda și Mihai au depășit conflictul precedent, în Camera Roșie

Lucrurile par să nu meargă atât de bine între Iolanda și Mihai, în ultima vreme, ținând cont de faptul că în urmă cu fix o săptămână, cei doi au mai avut un alt conflict.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Atunci a fost momentul în care reacțiile lui Mihai au făcut-o pe Iolanda să se îndoiască de relația dintre cei doi. Aceștia nu mai erau la fel de apropiați ca înainte, însă și-au dorit să rezolve problema, întâlnindu-se în Camera Roșie. Acolo Mihai i s-a confesat imediat Iolandei, cu privire la nemulțumirea pe care o are și el față de modul în care s-a comportat.

mihai din casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Nu mi-a plăcut deloc de mine și nu mi-am dat seama ce am făcut, dar nu am făcut-o cu răutate. Eu mă simt conectat cu tine și nu mă simt absolut deloc bine când te văd pe tine într-o stare nu prea bună și automat...

sunt și eu așa.”,  a mărturisit Mihai.

Acum, chiar ne-am aruncat unul la altul, adică și eu mă simt și m-am simțit conectată cu tine și chiar e ceva frumos ce avem noi, dar de fiecare dată îmi dai o nesiguranță.”,  au fost cuvintele Iolandei, cu privire la situația în care se afla cu Mihai.

Iolanda a susținut la acea vreme, că aceasta are nevoie de o persoană care să îi ia din această nesiguranță pe care o simte și să îi dovedească că nu are motive să se simtă în

acest mod. Însă se pare că Mihai a cam uitat de dorințele Iolandei, iar acesta a călcat puțin strâmb deja pentru a doua oară.

casa iubirii 2022

Citeste si: 23 Aprilie 2022 – Casa Iubirii. Surpriză de proporţii pentru concurenţii casei! Mamele lor au intrat în casă! „Azi cu unul şi mâine cu altul...”

 

Iolanda și Mihai au probleme în paradis

Deși lucrurile păreau că revin la normal între Iolanda și Mihai, se pare că nu este tocmai așa. Iolanda a aflat în cursul emisiunii de ieri, că Mihai a ieșit în oraș și a petrecut timp până la ora 2 dimineața, alături de... o altă fată.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Puțin reținut în cuvinte la început, Mihai a recunoscut că a petrecut timp alături de o altă fată, în momentul în care a fost întrebat de către Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, Casa iubirii, cu cine a ieșit sâmbătă.

Mihai mărturisea cu greu adevărul sau mai bine spus adevărul lui, ținând cont că nici băieții nu știau că acesta a ieșit cu respectiva fată. Cu toate acestea, concurentul spune că a ieșit cu aceasta, strict din punct de vedere amical, pentru a discuta și a povesti.

În momentul în care a fost întrebat: „ Mihai, ai ceva să-i spui Iolandei?”, acesta a zâmbit stânjenit și a spus doar.. „ Nu a fost nimic.. a fost doar ceva.. am povestit, atât! ”. Nu a durat mult timp, până când a intervenit și Iolanda: „ O cunoști de mai de mult? Vă cunoașteți, sunteți prieteni, sunteți amici?”, iar Mihai ușor îngândurat, i-a răspuns că sunt amici, însă nu dădea semne că acesta nu este adevărul, în totalitate.

casa iubirii azi

Citeste si: Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în "Casa iubirii": "Trebuie să-i anunţăm şi pe telespectatori" Cine a mai părăsit competiţia

Se pare că Mihai o cunoaște pe această domnișoară chiar de 3 săptămâni și s-au cunoscut pe rețelele de socializare, atunci când aceasta a fost cea care i-a scris un mesaj lui Mihai. Lucrurile au început să scârțâie mai rău, atunci când Andreea Mantea l-a întrebat pe acesta: „ Mihai, dacă îți cer să îmi aduci telefonul și să îmi arăți doar mie..?”, acesta a mărturisit că a șters toate mesajele pe care le-a avut cu respectiva fată.

Acest aspect pune sub semnul întrebării toată situația expusă până în momentul de față de către Mihai, iar Iolanda nu mai știe ce să creadă. Să fie oare vorba de mai mult decât o amiciție între Mihai și acea fată? Îi va căuta Iolanda scuze lui Mihai, pentru că ține la el? Oare s-au instalat deja problemele în paradisul plin de iubire pe care îl aveau cei doi?

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating, Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a află ce se va întâmpla între Iolanda și Mihai, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Bianca Mitroi, declaraţii tăioase despre Corina şi Kinga de la "Casa iubirii"



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies