Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în "Casa iubirii": "Trebuie să-i anunţăm şi pe telespectatori" Cine a mai părăsit competiţia

Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în
Declaraţia neaşteptată a Andreei Mantea în "Casa iubirii": "Trebuie să-i anunţăm şi pe telespectatori" Cine a mai părăsit competiţia

Corina Niculescu a atras atenţia şi simpatia publicului emisiunii "Casa iubirii", dar a fost nevoită să părăsească emisiunea din cauza unor probleme de sănătate.

Corina a avut un parcurs relativ scurt în cadrul noului show de la Kanal D. Deși spera să-și găsească jumătatea, pentru ea nu a fost să fie, tânăra simţindu-se copleşită de tot ce se întâmpla în jurul ei. În ultimele zile, fosta concurentă a recunoscut că avea nişte probleme de sănătate, iar oboseala și presiunea competiției au avut şi ele un cuvânt greu de spus.

Andreea Mantea a anunțat în ediția de ieri a show-ului ”Casa Iubirii” că, în urma investigațiilor făcute de medic și a rezultatelor obținute, Corina va părăsi competiția, sănătatea fiind pe primul plan.

Citeste si: Andreea Mantea, despre educația pe care i-o oferă lui David: „Eu sunt la fel ca mama”

Andreea Mantea a vorbit despre problemele Corinei: "A mers la medic ieri"

Dragilor, v-am chemat și pe voi aici pentru că trebuie să anunțăm, trebuie să-i anunțăm și pe telespectatori, dar, bineînțeles, și pe voi.

În urma problemelor de sănătate pe care le-a acuzat Corina în ultimele două zile, a mers la medic ieri, iar în urma rezultatelor primite, noi am decis că este mai bine pentru Corina să părăsească Casa Iubirii ”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fosta concurentă le-a ajuns foarte repede la suflet concurenților din casă, iar la plecare s-a lăsat cu mesaje de regret și multe lacrimi.

”Bye❤️ sper sa ma urmariti in continuare! Va multumesc tuturor pentru sustinere 🧸 😘”, a scris Corina pe Instagram.

Citeste si: Bianca Mitroi, declaraţii tăioase despre Corina şi Kinga de la "Casa iubirii"

Ce a declarat Bianca Mitroi despre Corina

Bianca susţine că a considerat-o prietenă pe Corina, dar lasă să se înţeleagă că aceasta ar fi trădat-o.

"Ea suferă de atacuri de panica și am fost lângă ea. Oamenii uita, așa se întâmplă. Fiecare om primește ce trebuie. Ea a plâns pentru că a făcut anumite greșeli fata de mine. I-a fost doar teama de reacția publicului. Mi-a spus des asta. Ăsta este motivul real. Noi ne-am întâlnit la filmuletele de prezentare și avea o atitudine că e cea mai frumoasa și cea mai cea.

Însă băieții mă apreciau de atunci. Ea s-a schimbat de atunci....", a declarat Bianca despre Corina, concurenta cu o influenţă destul de mare asupra celorlalte fete din Casa iubirii, potrivit  kanald.ro

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies