4 piese esențiale pentru un look glamour, toamna aceasta

4 piese esențiale pentru un look glamour, toamna aceasta
4 piese esențiale pentru un look glamour, toamna aceasta

Toamna este anotimpul în care poți arăta splendid, datorită pieselor extraordinare de fashion. Pentru un look glamour toamna aceasta, ai nevoie de câteva piese în garderoba ta. Descoperă în rândurile de mai jos câteva articole vestimentare potrivite oricărei femei, esențiale pentru ținutele din sezonul acesta!

Piese esențiale pentru un look glamour

Fie că adopți un stil mai elegant, casual sau sport, există unele articole de care orice doamnă are nevoie în propria garderobă. Acestea pot trece cu ușurință testul timpului, deoarece cu greu se vor demoda. De asemenea, sunt potrivite oricărui gen de siluetă. Iată de ce ai nevoie pentru a fii în pas cu moda, toamna aceasta:

Trench

Citește și: Stil, eleganță și rafinament. 10 reguli de care femeile elegante vor ține cont întotdeauna!

ce se poarta toamna asta
Ce se poartă toamna asta[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum să-ți faci coafuri rapide și ușoare

Cu siguranță trench-ul este articolul vestimentar ce nu trebuie să lipsească în garderoba ta, în timpul toamnei. Acest pardesiu este indispensabil oricărei femei, deoarece merge combinat cu o mulțime de ținute, atât casual, cât și elegant.

De asemenea, farmecul unui trench este acela că este atemporal. În funcție de preferințe, poate fi asortat cu o pereche de sneakerși, dar și cu bocanci sau botine cu toc. Cu toate că cel mai versatil și popular model este cel crem, poți ieși în evidență și cu unul negru, bleumarin sau chiar roz fucsia, în cazul în care vrei să îndrăznești ceva mai mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pantalonii largi

accesorii toamna 2023
Accesorii toamna 2023[Sursa foto: Freepik]

În ultima perioadă, industria modei a dat uitării pantalonii mulați, care au făcut ravagii ani la rând. Dacă vrei să fii în pas cu trendurile actuale, alege blugi largi sau evazați, care te pot pune în evidență, indiferent de silueta pe care o ai. De asemenea, aceștia pot fi introduși într-o ținută sport, sau chiar una ceva mai elegantă. Blugii evazați arată minunat cu pantofi cu toc și vor da impresia unor picioare lungi.

Toamna, acest stil de pantaloni vor arăta foarte bine cu o pereche de botine stil cowboy.

Pantofii loafers

tendinte moda toamna iarna 2023
Tendințe în modă toamnă-iarnă 2023[Sursa foto: Freepik]

Acest stil de pantofi a devenit unul dintre cele mai râvnite de la momentul actual. Inspirați din moda masculină, pantofii loafers au acaparat trendurile din acest an. Avantajul lor este acela că îți oferă un aer elegant, fiind comozi în același timp.

Aceștia sunt perfecți pentru o zi la birou, alături de un costum tot cu inspirație masculină, dar și pentru o ieșire în oraș, alături de o pereche de blugi și o cămașă. Mai mult, acest stil de încălțăminte vor ieși cu greu din modă. Achiziționează o pereche de pantofi de acest gen de calitate și cu siguranță îi vei purta mult timp de acum încolo!

Sacoul over-sized

moda toamna 2023
Modă toamnă 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Moda feminină a fost acaparată de stilul over-sized, care nu doar că este comod, ci și arată foarte stylish.

Cu siguranță fiecare doamnă are în garderobă un sacou, care este perfect pentru zilele ceva mai călduroase, de toamnă. Anul acesta, asigură-te că ai în șifonier un sacou over-sized, pe care îl poți purta atât cu blugi, cât și cu fuste scurte sau peste rochii. Nuanțele de nude, maro sau kaki se vor asorta de minune cu multe haine sau poți încerca modele precum carourile, perfecte pentru toamnă.

Accesorii care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Accesoriile sunt elementele ce pot transforma o ținută banală, în una demnă de marile podiumuri ale modei. Fiecare femeie are nevoie de câteva accesorii de calitate, ce se pot asorta cu mai multe ținute. În primul rând, ai nevoie de o geantă neagră de dimensiuni medii, ce se va potrivi atât pentru zilele în care adopți un stil mai casual, cât și mai sport. De asemenea, o pălărie este esențială în garderoba ta, deoarece îți poate transforma întreaga ținută, dar va fi și aliatul tău, pentru zilele în care părul tău nu arată extraordinar.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

piese glamour toamna
Piese glamour toamna[Sursa foto: Freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023. Arome incantatoare pentru sezonul rece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies