4 practici antice pentru o viaţă sexuală mai bună

4 practici antice pentru o viaţă sexuală mai bună
4 practici antice pentru o viaţă sexuală mai bună

Oricine isi doreste o viata sexuala mai buna. Insa oamenii traiesc intr-o societate a extremelor simultane: adica acum glorifica sexul si peste numai o secunda il acopera de rusine.

Nu este de mirare, asadar, ca din ce in ce mai multi oameni sunt interesati sa afle mai multe despre practicile antice care nu doar ca venereaza sexualitatea, ci si o revitalizeaza. Iata, prin urmare, 4 practici antice pentru o viata sexuala mai buna.

Citeste si: HOROSCOP URANIA până duminică. Se dezlănţuie iadul! Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare


1. Sexul ca energie

Este nevoie ca sexul sa fie definit in acest context. Multe dintre culturile antice nu priveau sexul ca pe ceva simplu. Potrivit cartii „Istoria sexului de la Est la Vest”, in vest oamenii au tendinta de a privi sexul ca pe o stimulare genitala ce ar trebui sa aiba ca rezultat orgasmul si, uneori, aparitia copiilor. In schimb, in alte culturi, sexul este perceput ca pe energie pe care o poti imagazina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Perceptia sexului ca un generator de viata, o forta a vietii, poate avea un impact in oricare dintre aspectele din viata ta, daca este cultivata corespunzator. In antichitate, sexul nu era practicat pentru a ajunge la orgasm, ci pentru a aduce energia sexuala din nou in organism.

Sexul era sinonim cu puterea.

Citeste si: Imagini dureroase cu Emilia Clarke, actriţa din ”Game of Thrones”, pe patul de spital! A suferit un anevrism cerebral


2. Sex antic vs sex modern

Specialistul in sanatate sexuala Saida Desilets a sugerat in cartea sa, Emergence of the Sensual Woman, oamenii moderni ar putea dori rezultate diferite din aceste practici – sanatate pelvica, un sex mai bun, o conectare mai puternica cu sursa divina si sentimentul ca viata insasi este excitanta.

In vreme ce multe dintre aceste obiective se regaseau si in culturile antice, insa alteori erau folosite pentru a stopa orgasmul, ori pentru a-i pastra pe oameni casti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Se întoarce iarna! ANM a anunțat prognoza meteo pentru 8 - 21 aprilie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Imagini dureroase cu Emilia Clarke, actriţa din ”Game of Thrones”, pe patul de spital! A suferit un anevrism cerebral

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies