4 secrete de decor care iti vor face casa sa para luxoasa si scumpa

4 secrete de decor care iti vor face casa sa para luxoasa si scumpa
4 secrete de decor care iti vor face casa sa para luxoasa si scumpa

Alegerile potrivite fac orice locuinţă să pară luxoasă, iar daca îţi decorezi casa după principiile de mai jos, toţi musafirii tăi îţi vor invidia simţul estetic şi locuinţa stilată.

O casă decorată cu bun gust nu îi impresionează doar pe cei care îţi calcă pragul, ci te face şi pe tine să te simţi mai bine, să te relaxezi şi să îţi regăseşti liniştea imediat ce intri pe uşă. Nu ai nevoie de un buget exorbitant pentru a decora cu stil o casă, trebuie doar să te informezi bine înainte, să optezi pentru lucruri de calitate şi să faci următoarele alegeri:

Secretul pentru ca bucătăria ta să arate ca desprinsă din revistele de design interior

Bucătăria este una dintre cele mai

speciale camere dintr-o locuinţă. Îţi începi ziua acolo, bei cafeaua cu prietena cea mai bună, iei cina cu familia şi găteşti cele mai gustoase mese. Tocmai pentru că îţi petreci atât de mult timp aici, ea merită un plus de atenţie.

Cea mai inteligentă alegere decorativă pe care o poţi face pentru bucătăria ta este montarea unor electrocasnice incorporabile. Îţi poţi imagina cât de bine ar arăta această încăpere dacă în locul clasicului aragaz ai avea o plită şi unul dintre aceste cuptoare incorporabile? Nouă ne-a atras în mod special

atenţia modelul vintage, crem, însă orice ai alege, va da un plus de eleganţă bucătăriei tale.

Nu uita că poţi opta şi pentru o maşină de spălat vasele incorporabilă, dar şi pentru o hotă sau pentru o combină frigorifică incorporabilă.

Regula de aur pentru un decor cu gust

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ca şi în vestimentaţie, şi atunci când vine vorba despre decorul interior tot simplitatea este marca supremă a bunului gust.

Nu încărca prea mult spaţiul, rezumă-te la doar 2, maximum 3 culori şi nu aglomera camerele cu prea multe obiecte de mobilier.

Detaliile cărora trebuie să le acorzi mai multă atenţie

Covorul şi draperiile nu sunt simple acesorii pe care le poţi alege la întâmplare. În ceea ce priveşte draperiile şi perdelele, este de preferat ca şina pentru ele să fie fixată direct pe tavan, pentru a da înălţime camerei şi pentru a-i da un aer mai sofisticat.

Galeriile clasice sunt considerate desuete acum, aşa că renunţă la ele.

De asemenea, în ceea ce priveşte dimensiunile draperiilor, trebuie să ştii că ele ar trebuie să fie suficient de late încât să formeze falduri uniforme şi ample. Dacă ne referim la lungime, ele ar trebui să fie până în podea, nici mai scurte, nici mai lungi.

Covorul este şi el un detaliu care poate imprima eleganţă unei case.

Dacă vrei ca locuinţa ta să pară luxoasă şi scumpă, alege un covor de foarte bună calitate, într-un model deosebit, care să se asorteze la nuanţă cu draperiile, şi doar de formă rotundă sau dreptunghiulară. Covoarele ovale le vedem în toate casele, aşa că, dacă îţi doreşti o locuinţă care să-i uimească pe cei care te vizitează, stai departe de ele.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Par

lipsite de importanţă, dar ele dau tonul în anumite încăperi

Poate că nu le-ai acordat importanţă până acum, însă bateriile de la chiuvetele din baie şi din bucătărie au puterea de a imprima un aer elegant sau, dimpotrivă, de a ruina un decor atent ales. Nişte baterii de bună calitate într-o formă deosebită vor atrage imediat privirea. În locul unor baterii ieftine, în forma clasică pe care o vedem peste tot, de ce să nu alegi ceva care să îţi individualizeze casa?

Ce spui de ideile acestea? Le-ai pune în practică?

Sursa

foto: Shutterstock



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies