4 tentaţii ale femeilor măritate de a-şi înşela soţii. Poveşti adevărate

4 tentaţii ale femeilor măritate de a-şi înşela soţii. Poveşti adevărate
4 tentaţii ale femeilor măritate de a-şi înşela soţii. Poveşti adevărate

Iata cum atractia fizica pentru altcineva poate, de fapt, intari mariajul vostru in loc sa fie o amenintare pentru el. Chiar si Sigmund Freud a admis ca dorinta pentru un/o necunoscut/a (chiar daca tu esti casatorit/a) este ceva normal.

Iata 4 tentatii ale femeilor maritate de a-si insela sotii si cum au rezolvat aceasta situatie delicata cateva femei.


1. Adu dorinta sexuala acasa

Brenda, 35 de ani si casatorita isi aminteste: „Il iubeam pe Dan, sotul meu, insa in relatia noastra intervenise rutina”. La scurt timp dupa ce femeia s-a intors din concediu maternal, Breda s-a simtit atrasa sexual de un coleg de birou: „Mi-am dat seama ca il doream pe Karl.

In timpul sedintelor plictisitoare, imi imaginam cum arata dezbracat si imi aveam fantezii legate de ce i-as face dupa ce i-as da jos hainele. Nu ma intelegeti gresit. Eu si Karl nu aveam nimic in comun si, oricum, n-as fi facut nimic pentru a-mi strica mariajul”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop special: MERCUR în guralivul GEMENI, la el acasă până pe 4 iunie 2019. Cum îţi poate schimba viaţa DE LA O ZI LA ALTA?

Solutia ei: „Am angajat o bona pentru copii si am facut tot ce voiam sa fac cu Karl sotului meu. O partida sexuala cu Dan a fost eliberatoare. Amandoi aveam nevoie sa ne amintim ca viata noastra impreuna avea mai multe de oferit decat sa fim parinti si cineva sa ne incalzeasca picioarele iarna”.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

8 trucuri utile ca să îți găsești bilete de avion ieftine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies