5 activități pe care să le faci cu prietenele tale. Vă vor apropia

5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.
5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.

Prietenii în viața unei persoane sunt foarte importanți, iar relația cu ei trebuie să fie bazată pe afecțiune, pe sprijin reciproc, dar mai ales pe sinceritate, deoarece este un factor foarte important pentru a clădi o relație sănătoasă.

Prietenii sunt oameni cu care putem împărtăși bucurii și îngrijorări, cu care putem comunica deschis și sincer, și alături de care ne simțim acceptați și înțeleși.

În ultimul timp ai ales să faci ordine în viața ta, renunțând la bagajul emoțional al anului anterior. În mijlocul acestei schimbări, ai realizat că prietenia a fost neglijată și că nu ai acordat suficient timp legăturilor tale speciale.

Îți amintești cu nostalgie de grupul vostru vesel de prietene, care obișnuia să se întâlnească cel puțin o dată pe săptămână pentru a face o activitate, sau doar pentru a petrece timp de calitate împreună.

Din păcate, din cauza schimbărilor de program și a responsabilităților din viața de zi cu zi, această gașcă nu mai este cum era înainte.

Citește și: Machiaj pentru ochi verzi. Tehnici profesionale și culori potrivite pentru a pune în valoare culoarea ochilor tăi!

5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.
5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.[Sursa foto: freepik]

Activități pe care să le faci cu prietenele

Joia fetelor

Alegeți o zi în fiecare săptămână pentru a vă întâlni și continuați tradiția serilor pline de bucurie, doar între voi, fetele. În acele momente speciale, puteți merge împreună în diverse locuri, cum ar fi restaurante, teatru sau cinematograf, sau să faceți o vizită prietenei care și-a cumpărat mobila nouă.

În esență, dedicați timp de calitate împreună, creând amintiri prețioase și consolidând legătura voastră specială.

Cursuri de perfecționare

Indiferent de vârstă, mereu există posibilitatea de a-ți dezvolta aptitudinile profesionale. Dacă până acum ai ezitat să te înscrii la o instituție de învățământ superior, cum ar fi un master sau un doctorat, poate că ar fi o idee bună să discuți despre această posibilitate cu prietenele tale.

Împreună, veți putea oferi susținere reciprocă și veți avea mai multe șanse de reușită în această încercare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Petrecere î n pijamale

Deși poate părea o idee obișnuită, o petrecere intimă între voi, îmbrăcate lejer și cu dorința de a vă deschide sufletele, este o activitate excelentă pentru o sâmbătă seara.

Aveți ocazia să vă împărtășiți cele mai recente aventuri, realizări profesionale, idei și visuri care au apărut proaspăt în viețile voastre.

5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.
5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.[Sursa foto: freepik]

Săpați prin amintiri

Dacă vreți să aveți parte de o activitate care să vă țină active, puteți să vorbiți despre lucruri din trecutul vostru, să vă arătați fotografii și să povestiți cum v-ați simțit în acele momente. Serile de acest tip vă vor apropia din ce în ce mai tare și vă veți cunoaște mult mai bine.

Jucați „Niciodată nu am..”

Jocul "Niciodată nu am" este extrem de simplu. Unul dintre jucători începe prin a spune "Niciodată nu am..." și apoi completează propoziția cu ceva ce nu a făcut niciodată.

De exemplu, cineva poate spune "Niciodată nu am călătorit într-o altă țară". Restul jucătorilor trebuie să dea jos o carte din mână dacă au făcut activitatea menționată. Dacă nu au făcut-o, nu trebuie să facă nimic și se va trece peste ei.

Cel care scapă de toate cărțile din mână este declarat câștigătorul serii.

5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.
5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum să ai o relație frumoasă cu prietenele tale

Pentru a avea o relație frumoasă cu prietenele tale, este important să investești timp și efort în consolidarea legăturii voastre și în cultivarea unei conexiuni adevărate.

Comunică deschis

Fii deschisă și sinceră cu prietenele tale, împărtășind sentimentele, gândurile și preocupările tale. Ascultă și acordă-le spațiu să se exprime la rândul lor. Comunicarea deschisă încurajează înțelegerea reciprocă și întărește legătura dintre voi.

Nu le trăda încrederea

Încrederea este un aspect foarte important, atunci când vine vorba despre o relație frumoasă. Asigură-te că nu trădezi încrederea prietenelor tale, ținând confidențialitatea informațiilor pe care le împărtășesc cu tine.

Arată-ți recunoștința

Apreciază și exprimă recunoștință pentru prietenia lor. Spune-le cât de mult înseamnă pentru tine și cum te-au ajutat în viață.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.
5 activități pe care să le faci cu prietenele tale.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Machiaj pentru ochi verzi. Tehnici profesionale și culori potrivite pentru a pune în valoare culoarea ochilor tăi!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies