Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare

Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare
Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare

Bagajul pentru o vacanță de vis la mare nu le va mai da bătăi de cap femeilor, dacă vor urma ghidul complet din rândurile următoare!

Vacanța de vară mult așteptată a sosit, iar fiecare visează deja la plaje cu nisip fin și apă cristalină. Cu toate astea, o problemă frecventă cu care multă lume se confruntă este bagajul din care nu trebuie să lipsească nimic, pentru a sta fără griji pe tot parcursul călătoriei. Iată care este ghidul complet pentru o vacanță la mare!

Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare[Sursa foto: freepik]

Ce să pui în bagajul pentru mare

Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte potrivite pentru plajă

Atunci când lumea pleacă la mare, din bagaj sunt nelipsite câteva articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru plajă. Astfel, pentru o vacanță plină de stil, fiecare trebuie să opteze pentru ținute lejere deoarece sezonul cald vine cu temperaturi extrem de ridicate. Articolele vestimentare esențiale din bagaj sunt pantalonii scurți, cămășile din bumbac sau in, rochiile de vară vaporoase, sandalele și nelipsiții papuci pentru o deplasare mult mai ușoară pe plajă și nu numai.

Un sfat pe care fiecare ar trebui să îl pună în aplicare este planificarea ținutelor pe zile de dinainte, pentru a nu exista articole vestimentare inutile, care să ocupe fără vreun rost loc în bagaj.

Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare[Sursa foto: freepik]

De asemenea, costumele de baie trebuie să fie adăugate primele în bagaj, alături de un cardigan dintr-un material ușor, pentru zilele cu vânt. Materialele hainelor trebuie să fie cât mai respirabile, iar în această categorie se află inul, bumbacul sau microfibra.

Pentru o ținută cât mai fresh, femeile pot opta pentru haine precum rochii de bumbac, in sau sifon deoarece vor transmite o eleganță aparte, chiar dacă sunt fabricate din materiale delicate.

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Turcia. Răsfăț pentru simțuri, o combinație perfectă între soare, mare și peisaje de vis

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare[Sursa foto: freepik]

Accesorii și produse de protecție solară indispensabile pentru vacanță

În bagaje trebuie să se afle o cremă de protecție UV, loțiunea pentru plajă și după plajă, fiind ideale pentru sejururi lungi la soare. De asemenea, printre accesoriile precum ochelarii de soare, pălăriile, șepcile și produsele de protecție solară trebuie să se regăsească câteva articole de toaletă precum periuța și pasta de dinți, deodorant, șampon, balsam și crema hidratantă.

Mai mult decât atât, este esențial ca fiecare să aibă un prosop propriu pentru vacanță, deși hotelurile sunt dotate cu astfel de articole de baie. Alegerea accesoriilor trebuie făcută cu grijă, deoarece obiectele de valoare se pot pierde foarte ușor pe plajă. Astfel, accesoriile ar trebui să fie unele cât mai confortabile, nu neapărat valoroase.

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia. Topul celor mai frumoase plaje grecești care te vor cuceri cu priveliștile lor spectaculoase!

Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sfaturi pentru o vacanță de nota 10

O vacanță de nota 10, lipsită de griji și de probleme este una în care totul este planificat în avans. Astfel, rezervarea cazării și a biletelor de avion este cel mai important pas, iar ulterior activitățile și mijloacele de transport disponibile în vacanță.

De asemenea, prioritățile călătoriei trebuie stabilite de la bun început, pentru o organizare mai bună. Cu toate astea, este importantă flexibilitatea deoarece, deși există deja un plan bine pus la punct, este posibil să apară întârzieri, schimbări de vreme sau alte imprevizibilități. Așadar, pentru a nu apărea sentimente de dezamăgire sau de dispoziție proastă, oamenii trebuie să se adapteze situațiilor pentru a se bucura în continuare de vacanța bine meritată.

Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare[Sursa foto: freepik]

Fiecare persoană ar trebui să iasă din zona de confort, măcar în vacanță, și să încerce să guste diverse băuturi și mâncăruri locale, să încerce activități specifice destinației și să își creeze noi conexiuni cu oamenii din împrejurimi.

Un alt sfat pentru o vacanță de nota 10, care trebuie respectat de la mic la mare este deconectarea de la telefoanele mobile și tehnologie, pentru a petrece timp de calitate alături de persoanele dragi.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia. Topul celor mai frumoase plaje grecești care te vor cuceri cu priveliștile lor spectaculoase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies