5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi

5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi
5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi

Descoperă cele mai frumoase filme de familie, pe care le poți viziona alături de cei dragi într-o zi de weekend.

Filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi

1.Mrs. Doubtfire (1993)

Este vorba despre o comedie extrem de emoționantă, fiind surprinsă povestea unei familii care se va reîntregi după ce tatăl umbă în travesti în fiecare zi pentru a putea lucra pe post de menajeră și dădacă în casa fostei sale soții.

Tăticul trăsnit este întruchipat de Robin Williams, acesta fiind unul dintre cele mai importante roluri din cariera sa.

Comedia lui Chris Columbus a avut încasări de peste 441 milioane de dolari, fiind unul dintre cele mai profitabile filme din anul 1993.

Acest film de familie transmite un mesaj puternic și încearcă să sublinieze importanța familiei în viața unui om.

Citeste si: Cum poți salva relația de cuplu. "Aşteptarea ca persoana cealaltă să se schimbe, crezând că doar ea este responsabilă de eşecul relaţiei, este o aşteptare nerealistă."

„Mă gândesc să fac un documentar despre realizarea filmului, cu scopul de a permite oamenilor să descopere unele scene reeditate în versiune "nerecomandat sub 17 ani", a mărturisit el. "Problema este că există o mare parte de care nu-mi amintesc. Îmi amintesc doar de ce este în film. Dar ştiu că este mult material extraordinar de amuzant".
„Mă gândesc că ar fi cea mai bună abordare.

Sunt foarte mândru de film", a adăugat regizorul.

„Sunt cu adevărat mulţumit de Mrs. Doubtfire, deci nu este niciun motiv să propun o nouă versiune. Versiunea bună este deja lansată în lumea întreagă".- Chris Columbus, regizorul filmului Mrs Doubtfire.

Citeste si: CITEȘTE: cum depășești o dezamăgire în dragoste

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2.The Kid (1921)

The Kid ilustrează povestea unui vagabond fermecător, interpretat magistral de Charlie Chaplin, care întâlnește un copil abandonat de mama sa. Micuțul Jackie Coogan este surprins în diferite ipostaze, care vor smulge spectatorilor zâmbete și lacrimi, în același timp. Filmul combină, într-un mod surprinzător, comedia și drama, aluziile sociale fiind destul de frecvente. Este un film extrem de emoționant, care surprinde bunătatea și spiritul patern de care poate da dovadă un om extrem de sărac, judecat adesea după condiția sa.

charlie chaplin

Iată cele mai frumoase citate pe care le-a lăsat în urma sa Charlie Chaplin, spre liniștea sufletului și neliniștea minții:

1.„Nu vei zări nicicând un curcubeu dacă te uiţi în jos.”
2.„Rămân un clovn, nimic mai mult. Asta mă face sa fiu mult superior unui politician.”

3.„La răscruce de viaţă nu există indicatoare.”
4.„Gândim prea mult și simțim prea puțin.”


5.„Viața ar putea fi minunată dacă oamenii te-ar lăsa în pace.”
6.„O zi în care nu ai râs este o zi pierdută.”
7.„Fă-ţi griji pentru conştiinţa ta, nu pentru reputaţia ta. Conştiinţa este ceea ce eşti tu, reputaţia este ceea ce gândesc ceilalţi despre tine. Iar ceea ce gândesc ceilalţi despre tine, este problema lor.”
8.„Liniştea este un dar pe care puţini îl ştiu preţui. Poate pentru că nu poate fi cumpărată.
Cei bogaţi cumpără zgomote…”
9.„Viaţa râde de tine atunci când eşti nefericit… Viaţa îţi zâmbeşte atunci când eşti fericit… Dar, viaţa te salută atunci când îi faci pe alţii fericiţi…”
10.„Cine hrăneşte un animal flămând, îşi hrăneşte sufletul.”

Citeste si: Top cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile

3.The Time Traveler's Wife (2009)

„Soția călătorului în timp” este ecranizarea bestseller-ului cu același titlu, fiind surprinsă o poveste de iubire care nu ține cont de timp și spațiu. Clare s-a îndrăgostit nebunește de Henry și a continuat să-l iubească toată viața. Ea a știut în adâncul ei că le este scris să fie împreună, chiar dacă nu-l putea avea alături permanent, întrucât Henry era un călător în timp. Acesta fusese blestemat să-și trăiască viața în mai multe dimensiuni, însă Clare nu renunță la marea sa iubire.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cele mai bune cărți despre femei pentru bărbați. ,,Tu îi dăruiești flori, ea și-ar dori, mai degrabă, să o îmbrățișezi. Tu cumperi bilete la film, ea ar prefera să rămâneți acasă și să vorbiți."

filme despre familie

4.It's a wonderful life (1946)

Producția de senzație a lui Frank Kapra surprinde un moment emblematic în istoria filmului, reuniunea familiei în jurul bradului de Crăciun. Un înger apare de nicăieri pentru a salva un bărbat care se află în pragul disperării. Acesta îi va arăta cum ar fi fost viața lui fără familie. Este un film extrem de emoționant, care îți va smulge, fără doar și poate o lacrimă, până la final.

Citeste si: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

5.The Family Man (2000)

Este vorba despre un basm moralizator, o reinterpretare a filmului clasic „It's a Wonderful Life” din 1946. Personajul principal, interpretat magistral de Nicolas Cage, are șansa de a vedea ce întorsătură ar fi luat viața sa dacă s-ar fi căsătorit cu femeia iubită imediat după terminarea liceului. Acesta descoperă că ar fi putut trăi o poveste de dragoste unică. Realitatea este însă diferită. Protagonistul este un burlac înstărit, care se simte extrem de singur. Filmul relevă importanța și puterea familiei asupra omului.

filme despre familie

Citeste si: Cele mai frumoase romane de dragoste care au ajuns bestseller



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine sunt cei mai frumoși actori din Turcia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies