5 filme pasionale pe care să le vezi cu partenerul tău

filme pasionale
Filme pasionale

O seară romantică în doi poate arăta diferit, în funcție de preferințe și relație. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi ne dorim să ne relaxăm la un film, după o zi stresantă și plină. Putem face această activitate alături de persoana iubită și să optăm pentru un film pasional, ce va reaprinde flacăra iubirii din cuplu.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva filme pe care trebuie să le vezi cu partenerul de viață dacă îți dorești pasiune între voi, dar și sfaturi despre cum poți să pregătești o noapte de neuitat în doi!

Filme pasionale pe care să le vezi alături de partener

Citește și: 7 reguli nescrise pe care oricine trebuie să le știe

filme de dragoste de vazut in doi
Filme de dragoste de văzut în doi[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Fa-l să îi fie dor de tine! Cum să stârnești dorul în inima cuiva

Fifty Shades of Gray

Unul dintre cele mai pasionale filme pe care le poți viziona este Fifty Shades of Gray. Acțiunea dintre cele două personaje principale te va face să simți suspans, însă îți va stârni imaginația în cele mai surprinzătoare moduri.

Din fericire, există o trilogie de filme, așa că vă veți putea bucura de cele trei filme, în timp ce veți simți pasiunea dintre voi doi. Actorii principali sunt Jamie Dornan și Dakota Johnson.

Reconstruction

Reconstruction este un film apreciat de criticii din industrie, fiind nominalizat drept unul dintre cele mai bune filme de la Festivalul de Film de la Cannes, în 2003.

Acțiunea se petrece în Copehnaga, unde un bărbat și o femeie se întâlnesc și au parte de o noapte de neuitat împreună. Ulterior, cei doi încearcă să scape de rutina de zi cu zi și să riște să fie din nou împreună.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Closer

filme romantice
Filme romantice[Sursa foto: Freepik]

Un film ce te va ține cu sufletul la gură, Closer este un film ce spune povestea unei relații dificile dintre patru persoane. În acest pătrat amoros, pasiunea atinge cote maxime, iar consecințele sunt neașteptate. Actorii principali sunt: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman și Clive Owen.

365 zile

Acesta a fost unul dintre cele mai apreciate filme pasionale din ultimii ani.

Pelicula spune povestea unei femei ce devine victima unui șef mafiot, ce o ține prizonieră și îi cere ca într-un an să se îndrăgostească de el. Acest film vă va ține captivi pe întreaga durată și cu siguranță va reaprinde flacăra iubirii dintre voi. De asemenea, există 4 părți ale acestui film, fiindcă fanii s-au îndrăgostit iremediabil de prima variantă a peliculei.

Noutatea

Acest film este cu adevărat diferit de alte pelicule pasionale pe care le-ai văzut.

Acțiunea se petrece între Martin și Gabriella, un bărbat și o femeie ce se întâlnesc pe o aplicație de întâlniri și între care se creează o conexiune instantanee. Cei doi sunt dornici de explorare și de încercarea cât mai multor experiențe noi. Încep o relație deschisă și încearcă tot felul de jocuri și aventuri romantice. Pe parcurs, apare și gelozia între ei doi, iar acțiunea devine din ce în ce mai interesantă.
În rolurile principale joacă Nicholas Hoult și Laia Costa.

Cum să pregătești o noapte incendiară în 2

cele mai bune filme pasionale
Cele mai bune filme pasionale[Sursa foto: Freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O noapte incendiară în doi poate avea multe forme. În funcție de stadiul relației, context și preferințe, poți alege să îți surprinzi diferit partenerul de viață. În cazul în care îți dorești să îți surprinzi cu adevărat iubitul, poți să comanzi mâncarea lui preferată acasă, să decorezi întreaga casă cu lumânări, să îmbraci o rochie sexy și apoi să vizionați împreună unul din filmele de mai sus. Dacă îți dorești ca surpriza să fie una mai specială și să ieșiți din cotidian, poți organiza o întreagă seară romantică. Invită-l la un restaurant elegant, adoptă o ținută extrem de elegantă și sexy, cu o rochie și pantofi cu toc, iar apoi mergeți la un hotel frumos.

Cu siguranță își va aminti de această noapte! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

4 pași pentru a afla dacă te place. Sfaturi de întâlniri pentru femei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies