5 Filme pe care să le vezi dacă ți-a plăcut Game of Thrones

filme ca Game of Thrones
Filme pe care să le vezi dacă ți-a plăcut Game of Thrones

Serialul Game of Thrones a acaparat cu siguranță atenția multor persoane. Însă știați care sunt filmele asemănătoare serialului, la care puteți să vă uitați?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre filmele pe care ar trebui să le vedeți, dacă v-a plăcut și serialul „ Game of Thrones ”. În plus, descoperiți și câteva amănunte interesante despre fiecare film în parte, dar și care a fost feedback-ul primit, din partea celor care deja le-au văzut.

 

Filme pe care să le vezi dacă ți-a plăcut Game of Thrones

Hercules (2014)

Filmul “Hercules” are la bază, povestea despre semizeul Hercule, care era fiul lui Zeus, și despre cum a ajuns el să fie o sabie de închiriat. Deși multe persoane nu au apreciat modul de scriere al personajului principal, Hercules deține o bază de fani, cu toate acestea, nu toți cei care au văzut filmul, au fost atât de încântați.

Cu toate acestea, “Hercules” a rămas în continuare un film amuzant despre personajul pe care toți îl știm și îl recunoaștem. De menționat este și faptul că această versiune a filmului, este mult mai apreciată în comparație cu cealaltă (Legenda lui Hercules), care a apărut tot în anul 2014.

game of thrones
Filme pe care să le vezi dacă ți-a plăcut Game of Thrones[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Adori serile de filme cu prietenii? 3 lucruri de nelipsit pentru o seară perfectă

Conan barbarul (2011)

Atunci când vine vorba despre filmul “Conan barbarul”, acesta are la bază, o poveste despre un barbar care vrea să se răzbune împotriva celor care i-au ucis tatăl, în momentul în care acesta era încă mic. Deși povestea te face să vrei să-l vizionezi, se pare că acest film nu a trezit curiozitatea multora, deși este unul de-a dreptul distractiv pentru cei care au intenția de a se concentra și a se bucura de acțiune, care este una cu adevărat intensă și sângeroasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Prince of Persia: Nisipurile timpului (2010)

În ceea ce privește filmul “Prince of Perisa” (Nisipurile timpului) apărut în anul 2010, acesta are la bază, o poveste despre un băiat orfan care a devenit prinț, iar la un moment dat, acesta găsește un pumnal cu care controlează timpul.

Cu toate acestea, deși la început i s-a părut mai mult decât interesant, acesta a trebuit mai apoi să se protejeze de acel pumnal.

Se pare că nici acest film nu a fost unul apreciat de foarte mult persoane. În ciuda acestui fapt, “Prince of Persia”, poate reprezenta filmul potrivit atunci când vă doriți să înlocuiți celebrul serial “Game of Thrones”, fiind un film bazat pe o călătorie în timp, la începutul Egiptului.

Ce poate fi mai distractiv de atât?

filme asemanatoare cu game of thrones
Filme pe care să le vezi dacă ți-a plăcut Game of Thrones[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 5 filme de comedie pe care să le vezi în vacanța de vară cu familia

Troia (2004)

Filmul “Troia” este unul dintre filmele apreciate ale timpului, bazat pe modul în care dragostea unei femei a dus la începerea unui război, astfel distrugând un întreg oraș grecesc.

Și acesta a fost un film apreciat, încă de la bun început și continuă până în prezent să fie apreciat, deși s-a lansat în anul 2004. Personajele sunt de-a dreptul interesante, iar acțiunea cu adevărat intensă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Regele Arthur (2004)

Filmul denumit “Regele Arthur” și apărut tot în anul 2004, este bazat pe povestea Regelui Arthur și a cavalerilor săi, dar și despre modul în care aceștia reușesc să protejeze un grup de oameni de Merlin, fără pic de putere magică. Se pare că acesta este al doilea Rege Arthur, ținând cont de faptul că această versiune de film, nu mai include magie, ci dimpotrivă, în acest film se adaugă realitate legendei. Astfel, povestea este despre un personaj pe care credem că îl cunoaștem, însă doar cu un singur indiciu că ar fi reală.

Din punct de vedere al scriiturii și al actoriei, se pare că mulți fani ai acestui film au ținut să menționeze că scrisul este foarte bine pus la punct, iar actoria este cea care te face să rămâi interesat de toți actorii, dar și de secvențele de luptă care sunt realizate cu atât de mult profesionalism, încât poți să simți, ceea ce și actorii simt.

seriale asemanatoare cu game of thrones
Filme pe care să le vezi dacă ți-a plăcut Game of Thrones[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cele mai bune filme și seriale despre familie



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

5 Filme de comedie pe care să le vezi în vacanța de vară cu familia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies