5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează. Cum îți dai seama că nu vrea nimic serios

5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează. Cum îți dai seama că nu vrea nimic serios
5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează

Află din rândurile următoare cum poți să îți dai seama că nu vrea nimic serios încă de la prima întâlnire.

Prima întâlnire este pentru multe cupluri foarte specială, fiind un moment intens în cadrul căreia îți cunoști persoana alături de care ai putea să trăiești tot restul vieții. De asemenea, pe de altă parte, poate să fie și un moment în care îți dai seama că nu te afli în locul potrivit și cu siguranță nu ești alături de persoana potrivită. Deși multe dintre noi evităm să ne facem o impresie despre bărbatul respectiv încă de la prima întâlnire, există câteva semne clare care îți indică faptul că el, de fapt, nu are intenții serioase și caută doar o

aventură sau pur și simplu nu este interesat de tine.

Descoperă din rândurile următoare care sunt gesturi ce îl trădează și cum să îți dai seama dacă vrea sau nu ceva serios alături de tine.

Gesturi la prima întâlnire care arată că nu vrea nimic serios

5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează
5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează[Sursa foto: freepik]

Se uită foarte mult la telefon

Pe lângă faptul că este o lipsă totală de respect, uitatul excesiv la telefon în timpul unei întâlniri este un semn foarte evident că de fapt, nu vrea nimic serios de la tine. De aceea, ar trebui să îți dea de gândit și cu siguranță să nu mai existe o a doua întâlnire între voi.

Te lasă doar pe tine să vorbești

5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează
5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează[Sursa foto: freepik]

Un bărbat care este interesat de tine cu adevărat și își dorește să aibă o relație cu tine este foarte deschis și comunicativ. Vrea să știe cât mai multe detalii despre viața ta personală, trecutul tău, să te cunoască din ce în ce mai bine. Astfel, în cazul în care cel din fața ta te lasă doar pe tine să vorbești și îți oferă de fiecare dată răspunsuri monosilabice, atunci acesta este un alt semn foarte evident care ar trebui să îți dea de gândit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vorbește peste tine

La polul opus, există posibilitatea ca bărbatul alături de care ai ieșit la întâlnire să nu te lase deloc să vorbești și să vorbească în continuu. Ei bine, acest comportament denotă același lucru: nu vrea să te cunoască cu adevărat pentru că nu își dorește nimic serios cu tine.

Probabil că se plictisea acasă sau simțea nevoia să se laude la cineva cu reușitele lui. Astfel, s-a decis să iasă la o întâlnire la care doar el vorbește.

Oferă răspunsuri evazive

Citește și: 5 semne care îi sperie pe bărbați la întalnire. Cum să depășiți anxietatea și să vă bucurați de experiențele romantice

5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează
5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează[Sursa foto: freepik]

O persoană care își dorește ceva serios va fi deschisă atât să te cunoască, cât și să se lase descoperită. Astfel, dacă încerci să îl cunoști mai bine și el oferă o serie de răspunsuri evazive, evitând în același timp să vorbească despre trecutul său amoros sau chiar despre ceea ce trăiește în prezent, atunci poate că există posibilitatea să nu fii singura femeie din viața lui.

Întâlnirea se termină foarte repede

Atunci când există chimie și conexiune între două persoane, timpul devine relativ. Astfel, câteva minute sau poate chiar ore niciodată nu o să ți se pară suficiente. Mai ales, în momentul în care el întrerupe întâlnirea brusc pe motiv că a intervenit ceva sau că are altceva de făcut, acesta poate fi un comportament care să îți dea de gândit și să te facă să înțelegi că nu își dorește nimic serios de la tine.

Alte detalii la care să fii atentă

Citește și: Ești speriată de o întâlnire? Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează
5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează[Sursa foto: freepik]

Pe lângă cele menționate anterior, există mai o serie de mici detalii la care ar trebui să fii atentă, atât în cadrul întâlnirii, cât și înainte sau după aceasta.

De exemplu, informațiile de pe conturile de socializare sunt destul de importante. Dacă acestea lipsesc cu desăvârșire, ar putea fi un semn de întrebare pe care al trebui să îl cercetezi.

Totodată, folosirea aplicațiilor de dating este un alt aspect care ar trebui să îți dea de gândit. Dacă încă vorbește cu alte fete, atunci mai mult că își dorește doar o aventură.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce greșeli fac femeile într-o relație. Motive serioase pentru care el o să bată în retragere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies