5 semne care îi sperie pe bărbați la întalnire. Cum să depășiți anxietatea și să vă bucurați de experiențele romantice

de ce te evita un barbat
De ce te evită un bărbat

Toate ne dorim ca întâlnirile să iasă extraordinar, mai ales când suntem atrase de bărbatul de lângă noi. Cu toate acestea, există momente când acesta începe să ne respingă sau să aibă un comportament ciudat. Acest lucru se întâmplă atunci când bărbatul observă câteva semne la tine ce îl pot speria.

Descoperă în rândurile de mai jos ce fel de comportament ar trebui să eviți dacă îți dorești să fii plăcută de către bărbați, dar și cum să te bucuri într-un mod autentic de experiențele romantice pe care le trăiești.

Respingerile

ce ii sperie pe barbati
Ce îi sperie pe bărbați[Sursa foto: freepik]

Citește și: De ce te simți singură? 4 motive din spatele acestui gând

De multe ori doamnele obișnuiesc să respingă complimente sau observațiile pozitive. Chiar dacă ai crede că este vorba de modestie, nu trebuie să refuzi un compliment, mai ales atunci când vine din partea unui bărbat. Spre exemplu, dacă acesta îți complimentează ținuta iar tu spui că nu ți se pare atât de frumoasă, vei sugera faptul că nu ai încredere în tine. Bărbații sunt atrași de femei care își cunosc valoarea.

Așadar, de fiecare dată când primești un compliment sau o reacție pozitivă, acceptă-le și mulțumește politicos. De asemenea, evită să fii prea critică față de propria persoană.

Tăcerea sau lipsa de comunicare

Nimic nu este mai neplăcut la o întâlnire decât lipsa de comunicare. Atunci când eviți să vorbești cu o persoană sau pur și simplu există momente de tăcere, este evident faptul că nu ești concentrată pe ceea ce se întâmplă sau chiar ești dezinteresată.

Așadar, evită să acorzi prea multă atenție telefonului și fii concentrată pe discuția cu persoana respectivă. De asemenea, chiar dacă bărbatul abordează un subiect cu care nu ești foarte familiară, încearcă să continui discuția, fără să creezi o situație stânjenitoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Așteptările mari

Bărbații sunt speriați de femeile cu așteptări prea mari, în special de la ei. Dacă după doar câteva întâlniri te aștepți să te muți alături de el, să îi cunoști familia, să îți ofere cadouri scumpe și așa mai departe, trebuie să știi că bărbatul de lângă tine va începe să te evite. Așadar, fii foarte atentă cu visele mărețe pe care le ai și evită să ai așteptări prea mari după foarte puțin timp.

Reacții negative sau judecăți dure

ce sa nu faci la prima intalnire
Ce să nu faci la prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Chiar și atunci când este vorba de alte persoane, felul în care îi tratezi pe ceilalți spune foarte multe despre tine. De aceea, este important să eviți să bârfești sau să judeci foarte rău oamenii. Un astfel de comportament negativ îi va transmite bărbatului că așa te vei comporta și cu el la  un moment dat.

Este recomandat ca atunci când ieșiți la întâlnire să ai un comportament adecvat față de personalul din restaurant, chiar dacă ar face o greșeală. Toți bărbații apreciază femeile bune la suflet, ce vorbesc calm și se comport exemplar cu oamenii din jur.

Temerile legate de performanța sexuală

semne care ii sperie pe barbati
Semne care îi sperie pe bărbați[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: 5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare

Există multe doamne care sunt îngrijorate de performanța sexuală și devin foarte stresate în momentul în care au contact cu bărbat. Atunci când te gândești prea mult la momentul romantic dintre voi doi, vei ajunge să fii distrasă, iar bărbatul va observa acest lucru. De asemenea, temerile din această zonă te vor face nesigură pe tine, iar persoana de care ești atrasă, va face un pas în spate. Este important să accepți cine ești, să fii mândră de fiecare parte a corpului tău și treci peste complexele pe care le ai. De asemenea, te poți gândi la faptul că dacă nu te considera atractivă, nu ai fi ajuns până în acel punct. Evită să pari cine nu ești, spune exact ce îți dorești și fii ferm convinsă atunci când nu ești de acord cu ceva, să îi transmiți.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies