5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare

5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare
5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare

Află din rândurile următoare cum să-i atragi atenția fără a arăta disperare.

Începutul unei relații  este plin de provocări, mai ales atunci când încerci să construiești o poveste de dragoste care să dureze. Dacă pentru bărbați lucrurile par mai simple, ei bine, femeile sunt adesea puse în situații de incertitudine deoarece nu știu exact cum să se comporte pentru a-i arăta partenerului că este interesată de el, iar în același timp să nu pară nici foarte interesată.

Mai exact, este importantă să știi cum să atragi atenția unui bărbat, fără să pară că te-ai chinuit prea mult, iar acest lucru nu este chiar atât de complicat pe cât

pare a fi. Descoperă în continuarea articolului care sunt cele cinci modalități prin care poți să îi atragi atenția fără a arăta disperare.

Metoda flirtului

5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare
5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare[Sursa foto: freepik]

În timp ce unele persoane parcă s-au născut special pentru a flirta și au o energie care emană încredere de sine și senzualitate, altele sunt crispate ori de câte ori trebuie să comunici cu o persoană care prezintă interes.

Ei bine, atunci când vrei să îi atragi atenția unui bărbat este foarte important să știi cum să flirtezi cu el, să faci contact vizual și să pari degajată în prezența lui, chiar dacă ești emoționată. Mai mult decât atât, bărbații apreciază foarte mult atunci când o femeie inițiază flirtul deoarece astfel au parte de confirmarea conform căreia pot să continue interacțiunea.

Folosește limbajul corpului, dar spune-i și vorbe dulci

Limbajul corpului contează foarte mult în interacțiunile umane, mai ales între cele cu persoanele de sex opus. Atunci când vorbești cu el este foarte important să adopți un limbaj al corpului deschis, să te întorci spre el, să fii receptivă și relaxată. Totodată, poți folosi complimentele ca o modalitate de a-i atrage atenția. Bărbații nu sunt obișnuiți să primească atât de des complimente precum femeile, iar astfel se bucură ori de câte ori se întâmplă acest lucru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fii interesată de el

Citește și: Cum știu bărbații că ea este aleasa. 7 semne care trebuie să îți dea de înțeles că ești pe lista lui

5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare
5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare[Sursa foto: freepik]

Nimic nu va atrage atenția unui bărbat mai mult decât atunci când va observa că tu chiar ești interesată de el.

Astfel, este recomandat să fii atentă la lucrurile pe care le spune și să reții detaliile importante din copilăria lui, cum îi place să-și petreacă timpul liber, care sunt subiectele de interes pentru el și nu în ultimul timp, lucruri care țin de pasiunile lui, cum ar fi echipa de fotbal preferată sau autorul preferat. Aceste mici detalii cu siguranță că vor face diferența și îi vor atrage atenția asupra ta.

Adoptă o energie pozitivă

Atunci când un bărbat iese la o întâlnire, de obicei, este atras de energia pozitivă pe care o emană partenera lui. Astfel, este foarte important ca în cadrul interacțiunii cu el să nu aduci în discuție frustrările personale sau alte lucruri negative care ar putea tensiona atmosfera. Evită discuțiile despre locul de muncă și colegii enervanți și încercați mai de grabă să vă cunoașteți unul pe altul.

Abordați teme de discuție care să creeze o atmosferă relaxată și nu uita să zâmbești. Cu siguranță că energia ta pozitivă îi va atrage atenția și astfel va dori să mai ieșiți împreună.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Oferă-i susținere

Citește și: Ce îl face pe un bărbat să isi ia angajamentul față de tine. Cum se implică bărbații într-o relație

5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare
5 moduri de a-i atrage atenția fără a arăta disperare[Sursa foto: freepik]

Un bărbat va fi mereu atras de o femeie care îi susține pasiunile și este alături de el. Astfel, dacă știi că are o prezentare importantă pentru muncă, nu ezita să te interesezi de cum au decurs lucrurile sau să-i trimiți un mesaj de susținere. Ori de câte ori se ivește o posibilitate prin intermediul căreia să îi arăți că te interesează de propria lui persoană și că îl susții în deciziile pe care le ia, nu ezita să faci acest lucru pentru că astfel cu siguranță îi vei atrage atenția și veți forma amândoi o echipă bună.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine. Vei fi uimită de ultimul mod!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies