5 idei de machiaj de primăvară pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală

5 idei de machiaj de primăvară pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală
5 idei de machiaj de primăvară pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală

Află din rândurile următoare care sunt cele mai noi tendințe în materie de machiaj pentru primăvara anului 2023.

Primăvara bate la ușă și odată cu ea nu numai că garderoba noastră se schimbă complet, dar și machiajul este cu totul altul. Primăvara este despre renaștere, culoare și energie pozitivă. De aceea, și machiajul nostru trebuie să reflecte același lucru. Află în continuarea articolului care sunt cele mai noi tendințe în materie de machiaj pentru primăvara anului 2023 și inspiră-te pentru a-ți realiza singură un machiaj fresh de primăvară care să atragă atenția tuturor.

Ce trebuie să știi despre machiajul de primăvară

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor. Învață ce tipuri de machiaj ți se potrivesc cel mai bine

După cum bine spunea, primăvara este despre energie pozitivă, culoare și de cele mai multe ori un nou început.

Sărbătorim practic renașterea în natură și momentul în care aceasta revine la viață. Astfel, după o iarnă care și-a făcut simțită prezența, primăvara vine cu un vibe pozitiv și ne delectează simțurile, mai ales pe cel vizual. De aceea, atunci când vrei să realizezi un machiaj de primăvară trebuie să ai în minte un lucru foarte important: culoare. Machiajul de primăvară va fi mereu compus din culori vibrante și îndrăznețe, dar fără să exagerăm cu nuanțele neon, acestea viind mai mult potrivite pentru machiajul de vară.

Astfel, atunci când nu știi ce culori să folosești în machiajul tău de primăvară, alege cele mai vibrante nuanțe de pe paleta de machiaj și îndrăznește. Nu uita totuși să păstrezi și o notă de eleganță pentru că îți dorești să ieși în evidență, dar nicidecum să arăți ca un clovn. Astfel, combină culorile frumos pentru a realiza un machiaj curat și vibrant și cu siguranță vei obține rezultatul dorit.

Idei de machiaj de primăvară

Citește și: Cum să alegi nuanța ideală de roșu pentru buzele tale. “Rujul niciodată nu-l voi aplica peste contur."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Idei de machiaj de primăvară
Idei de machiaj de primăvară[Sursa foto: freepik]

Linia de tuș ca element grafic 

Idei de machiaj de primăvară
Idei de machiaj de primăvară[Sursa foto: pexels]

Primăvara aceasta renunță la acea linie de tuș basic neagră și îndrăznește cu puțină culoare. Schimbă-i forma și combin-o cu un fard apropiat ca nuanță, dar mai deschis, astfel încât să creezi un contrast tonal. Poți să folosești diferite forme pe care să le desenezi în jurul ochiului. Persoanele mai talentate pot chiar să deseneze și o linie subțire de tuș, iar în extremitatea sa să poziționeze o floricică. 

Machiajul în două nuanțe 

Idei de machiaj de primăvară
Idei de machiaj de primăvară[Sursa foto: pexels]

Deși pentru multe dintre noi acest machiaj poate părea unul atipici, primăvara lui 2023 este despre combinații de culori. Astfel, poți să combini nuanțe de culori diferite pe care să le asociezi astfel încât să obții un machiaj de-a dreptul spectaculos. Dacă un ochi într-o culoare și altul în alta este puțin prea mult pentru tine, poți să iei în calcul realizarea acestui machiaj dacă participi la un festival primăvara acestuia sau pur și simplu vrei să ieși din anonimat.

Deoarece machiajul ochilor este foarte complex, pentru ten și buze trebuie să optezi pentru ceva care să nu iasă foarte tare în evidență, punând accentul doar pe zona ochilor. 

Explozie de culoare

Idei de machiaj de primăvară
Idei de machiaj de primăvară[Sursa foto: pexels]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atunci când vorbim despre un machiaj de primăvară, niciodată nu este prea multă culoare. De aceea, acum este momentu oportun să combini diferite nuanțe de galben cu fuchsia și verde și albastru. Nu te teme că o să dai greș pentru că secretul constă în blenduirea corectă a culorilor astfel încât să dai senzația de uniformitate. De asemenea, nu uita să încerci și culoarea anului Viva Magenta, care este perfectă și pentru machiajul de primăvară, combinată cu o nuanță puternică de verde. 

Machiaj în nuanțe de albastru combinat cu roz

Idei de machiaj de primăvară
Idei de machiaj de primăvară[Sursa foto: pexels]

Acest tip de machiaj este perfect pentru o petrecere de seară în cadrul căreia vrei să atragi toate privirile când pășești în încăpere. Este un fel de smokey eyes, dar realizat cu ajutorul unei nuanțe de roz, combinat cu albastru. Aceste două culori se armonizează perfect, iar rezultatul este unul spectaculos. 

Simplitate și naturalețe

Idei de machiaj de primăvară
Idei de machiaj de primăvară[Sursa foto: pexels]

În cazul în care ești o persoană care preferă mai mult simplitatea și naturalețea, iată un tip de machiaj care cu siguranță va fi pe placul tău. Bineînțeles că linia de tuș poate fi personalizată din punct de vedere cromatic după bunul plac. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Care sunt greșelile de machiaj în sezonul rece. „Nu arată deloc natural”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies