5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion

5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion
5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion

Idei de machiaj pentru seara de Revelion.

Seara de revelion cu siguranță este o seară în care vrei să te simți specială, iar acest lucru îl poți obține cu ușurință prin intermediul unei ținute festive și a unui machiaj care să îți pună în evidență trăsăturile. Dacă nu ai mai prins loc liber la salon pentru machiaj sau dacă nu vrei să dai mulți bani pe machiajul de Revelion, atunci iată câteva idei de machiaj simplu, ușor de realizat pentru petrecerea de Revelion.

Idei de machiaj simplu pentru petrecerea dintre ani

Citește și: 7 sfaturi pentru un machiaj superb de Revelion

5 idei de machiaj simplu pentru petrecerea de Revelion
5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion[Sursa foto: pexels]

Smokey eyes

Citește și: Produse de machiaj pentru un smokey eyes perfect

5 idei de machiaj simplu pentru petrecerea de Revelion
5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion[Sursa foto: pexels]

Smokey eyes este cu siguranță unul dintre cele mai sexy tipuri de machia pe care îl poți face pentru seara de Revelion.

Există o mulțime de tutoriale pe internet care îți explică pas cu pas cum să realizezi un smokey ca la carte. De asemenea, poți să îți conturezi ochii cu un creion negru și să folosești un fard de pleoape strălucitor pentru a obține un machiaj elegant și festiv, iar privirea ta să aibă o urmă de mister.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Machiaj holografic

Fardul holografic este perfect pentru machiajul din seara dintre ani. Dacă ești o persoană îndrăzneață sau vrei să ieși din zona ta de confort sau să atragi toate privirile la petrecerea de Revelion, atunci poți să optezi pentru un machiaj din fard holografic. Dacă nu ai unul acasă poți folosi un iluminator cu reflexii holografice, astfel încât rezultatul va fi același.

Combină fardul holografic cu un ruj roșu pentru un look de-a dreptul spectaculos.

Glitter

Petrecerile de Revelion sunt de-a dreptul sclipitoare. De aceea, poți opta cu ușurință pentru un machiaj cu glitter, care să îți scoată în evidență culoarea ochilor. Acesta nu presupune prea mult efort din partea ta deoarece trebuie doar să aplici sclipici pe pleoapa ochilor și ești pregătită pentru distracție.

Fard neon

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor. Învață ce tipuri de machiaj ți se potrivesc cel mai bine

5 idei de machiaj simplu pentru petrecerea de Revelion
5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion[Sursa foto: pexels]

Dacă nici fardul holografic și cel cu sclipici nu te-au convins, atunci poți să apelezi la unul neon. Cu ajutorul acestuia vei aborda un look îndrăzneț, care cu siguranță va fi pe placul prietenilor tăi.

Acesta poate fi combinat de asemenea cu un ruj roșu intens sau poate chiar cu unul în nuanțe de nude pentru ca toate privirile să fie ațintite asupra ochilor.

Codiție de tuș

Dacă extravaganța nu este punctul tău forte și îți place să ai un look impecabil și în același timp elegant, poți să rămâi la clasicele codițe făcute din tuș pe care să le combini cu un ruj roșu. Acest machiaj cu siguranță va inspira eleganță și rafinament.

5 idei de machiaj simplu pentru petrecerea de Revelion
5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion[Sursa foto: pexels]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristale pe linia genelor

Poți pur și simplu să nu folosești niciun fard și totuși să fii de-a dreptul sclipitoare. Aplică cristale sau perle de mici dimensiuni pe linia genelor pentru a realiza un look care se află în tendințele de machiaj ale acestui an. Folosește adeziv special pentru gene pentru a aplica cristale cu baza plată pe linia genelor. 

Cum să-ți accesorizezi ținuta cu machiajul de Revelion

Citește și: Inspira-te si experimenteaza! Uite cat de sexy sunt aceste machiaje pentru ochi

Cum să-ți accesorizezi ținuta cu machiajul de Revelion
5 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion[Sursa foto: pexels]

Trebuie să te gândești că în cadrul oricărui eveniment, ținuta și machiajul trebuie să se completeze pentru a crea un tot unitar care să îți pună în evidență trăsăturile și frumusețea exterioară. De aceea, trebuie ca cele două să nu se afle în competiție pentru ca privitorul să se gândească dacă te scoate mai mult în evidență ținuta sau machiajul, ci trebuie să se completeze una pe alta.

Așadar, dacă ai o ținută extravagantă, plină de sclipici și paiete, nu îți încărca și fața cu alte paiete sau nuanțe extravagante și optează pentru un machiaj simplu al ochilor, combinat cu o nuanță de ruj roșu Bordeaux, mov sau vișiniu care să adauge o notă de senzualitate ținutei.

Dacă ținuta pe care o porți în noaptea de Revelion este una simplă, care nu iese cu nimic în evidență, atunci poți să fii mai îndrăzneață, folosind nuanțe intense de machiaj, sclipici sau alte accesorii pe care să le adaugi la nivelul ochilor.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

3 greșeli pe care să nu le faci atunci când te machiezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies