5 Locuri romantice din București și în apropierea lui

locuri romantice Bucuresti
Atunci când vine vorba despre locurile romantice din București, dar și din apropierea lui, există foarte multe

Atunci când vine vorba despre locurile romantice din București, dar și din apropierea lui, există foarte multe. Însă v-ați hotărât pe care îl alegeți?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre locurile romantice aflate în București. În plus, descoperiți și care sunt doar câteva dintre locurile pe care le puteți vizita împreună cu partenerul de viață, chiar în apropierea capitalei.

 

Locuri romantice din București

Caredy Kitchen

Caredy Kitchen ” reprezintă unul dintre cele mai romantice restaurante din București.

Acesta deține un decor de-a dreptul fancy și se află în Piața Universității(Bulevardul Regina Elisabeta nr. 9) și nu este deschis de foarte multă vreme. Cu toate acestea, deja face parte din preferințele cuplurilor, atunci când vine vorba despre o seară romantică în doi.

Atunci când vine vorba despre meniu, acesta este variat, prețurile sunt mai mult decât accesibile, iar servirea este chiar de nota 10.

De asemenea, dacă, cuplul de îndrăgostiți își doresc să aibă parte de intimidate, își pot rezerva o masă la separeu.

locuri romantice pe langa bucuresti
Atunci când vine vorba despre locurile romantice din București, dar și din apropierea lui, există foarte multe[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 5 locuri de vizitat vara în Europa. Cele mai frumoase destinații în anotimpul călduros în 2022

Jackie O Ristorante  

O altă locație numai bună pentru a lua cina împreună cu partenerul de viață, este și “ Jackie O Ristorante ”, care este un restaurant numai bun pentru pofticioșii de preparate italiene rafinate.

Acest restaurant se găsește chiar în spatele Palatului Telefoanelor și este locul potrivit pentru o cină elegantă și romantică. Cu toate acestea, înainte de a face rezervare, trebuie să iei în seamă și prețurile, care de această dată, sunt puțin mai ridicate, în comparație cu locația precedentă, însă cu siguranță, merită!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zexe

Un alt restaurant absolut divin este și “ Zexe ”. Acesta este situat la intersecția străzii Icoanei cu Leonida și străzii Domnița Ruxandra și face parte din restaurantele care sunt foarte apreciate de persoanele care își doresc să încerce ceva nou. De ce ceva nou? Pentru că Zexe este restaurantul în care vei păși într-o cu totul și cu totul altă lume decât ești obișnuit.

Cina într-o casă veche, este exact ceea ce vei avea nevoie, pentru a te bucura de vremurile trecute.

restaurante romantice bucuresti
Atunci când vine vorba despre locurile romantice din București, dar și din apropierea lui, există foarte multe[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 10 locuri de vizitat lângă București. Poți merge singură, cu iubitul sau cea mai bună prietenă

 

Locuri romantice în apropierea capitalei

Parcul Natural Comana

Unul dintre cele mai romantice locul în aer liber, din apropierea capitalei este și Parcul Natural Comana. Prin intermediul transportului cu mașina personală, vei reuși să ajungi cel mai repede, fiind un loc aflat la mai puțin de o oră și jumătate de București, mai exact la aproximativ 47 km, în județul Giurgiu, se află comuna Comana. În cazul în care dispuneți și de timp, puteți să treceți și pe la Regatul Cailor, Mănăstirea Comana sau Parcul de aventură Comana.

Parcul din Comana a devenit din ce în ce mai cunoscut, odată ce persoanele din toate colțurile României au venit să se bucure de frumoasa priveliște pe care această zonă o oferă. Astfel, frumusețea naturii îi surprinde de fiecare dată pe vizitatori, bucurându-se de rezervațiile floristice de ghimpi și bujori regăsiți aici. În drum spre această frumoasă locație, se află și nenumărați pomi fructiferi, a căror fructe vă puteți opri, pentru a le gusta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

parcul natural comana
Atunci când vine vorba despre locurile romantice din București, dar și din apropierea lui, există foarte multe[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Destinații de vacanță incredibile în jurul Bucureștiului. Obiective turistice

Rezervația de zimbri din Bucșani

Inclusiv rezervația de zimbri din Bucșani se află tot la o oră și jumătate (80 de km) distanță de capitală. Aceasta este locația în care te vei putea bucura de cei mai frumoși zimbrii, mai exact, aproximativ 40 de exemplare. 

Prin urmare, dacă alegi să te plimbi prin Bucșani, există mari șanse să te întâlnești cu un astfel de animal. De menționat este faptul că absolut fiecare zimbru în parte de aici, are propriul său nume. Aceste nume încep cu RO, toate. Dacă chiar îți dorești să îi vezi în adevărata lor splendoare, ar trebui să pleci dis-de-dimineață, pentru a te asigura că vei ajunge la ora lor de masă, pentru a-I putea admira. În plus, în afară de numărul mare de zimbrii pe care îi vei vedea, în Bucșani se regăsesc și cerbi, căprioare și mistreți. Prin urmare, dacă îți dorești să faci o fotografie de-a dreptul remarcabilă, cu siguranță ar trebui să vizitezi locația Bucșani, plină de mult verde și liniște.

rezervatia de zimbri
Atunci când vine vorba despre locurile romantice din București, dar și din apropierea lui, există foarte multe[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: 5 Restaurante cu atmosferă romantică pentru îndrăgostiți



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

5 locuri de vizitat vara în Europa. Cele mai frumoase destinații în anotimpul călduros în 2022

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies