5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută

lucruri care fac o femeie sa para neplacuta
5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută

Bineînțeles că ne dorim ca de fiecare dată să avem o apariție minunată. Însă știați care sunt lucrurile care ar trebui să fim atente pentru a nu părea neplăcute?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 5 lucruri care pot face o femeie să pară destul de neplăcută. 

 

5. Atunci când sunt prea mult 

Pe locul 5 se află acel moment când suntem mult prea mult. Bineînțeles că acest aspect poate să însemne mai multe aspecte și să aibă legătură cu mai multe domenii, deși la prima vedere ne duce gândul direct la caracter sau la îmbrăcămintea mult prea provocatoare sau per total la întreaga apariție.

În general, atunci când observăm imediat că este mult prea mult într-o anumită zonă, automat ne deranjează și ni se pare destul de exagerat. Astfel, ar trebui să păstrăm lucrurile cât mai echilibrat cu putință, și atunci când vine vorba despre machiaj, atitudine, vestimentație și așa mai departe. Astfel, pentru a evita să ai în jurul tău un cerc de prieteni de care nu ai vrea să fii totuși înconjurată sau să fii într-o relație cu un partener pe care nu ți-l dorești și pe care nu îl meriți cu adevărat, ar trebui să ții cont de acest aspect și să
nu oferi mai mult decât este necesar doar pentru a impresiona sau a atrage atenția cuiva. 

Citește și: 7 tipologii de bărbați care ar trebui evitați de femei

lucruri de evitat ca femeie
5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Top 4 filme cu cele mai frumoase povești. Filmul care este bazat pe o poveste reală

4. Atunci când caută atenția celor din jur 

Pe locul 4 se află acel moment când căutăm atenția celor din jur. Cu siguranță ați întâlnit măcar o persoană care intră în această categorie, însă odată cu înaintarea în vârstă și trecerea de cei 20 de ani, nu ar trebui să mai facem parte din această categorie, dat fiind faptul că ne dorim doar să atragem cel mai bun partener posibil pentru noi și să ne descoperim pe sine, axându-ne mult mai mult pe propria persoană și pe dezvoltarea personală.

Astfel, odată cu trecerea timpului nu ar trebui să stagnăm în această fază de a căuta atenție și de a fi mereu în centrul atenției, pentru că ajungem tot la punctul 5 atunci când a fost vorba că încercăm mult prea mult și arătăm mult prea mult. În caz contrar, dacă vom continua să căutăm atenția fiecărei persoane din jurul nostru, nu vom face nimic altceva decât ca, din ochii bărbaților, să părem destul de disperate pentru atenția lor, ceea ce nu este deloc în regulă.
Este foarte important să putem regla acest aspect, în cazul în care trecem prin această fază, pentru ca în cele din urmă să avem în preajma noastră persoane pe care ni le dorim cu adevărat. 

ce trebuie sa evitam pentru a nu fi vazute gresit
5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută[Sursa foto: freepik]

3. Atunci când au gusturi proaste 

Pe locul 3 se află acel moment când pur și simplu avem gusturi proaste. Aceste gusturi proaste pot avea legătură și cu persoanele care ne înconjoară, cercul de prieteni din care facem parte, pentru că, se pare că atunci când petreci destul de mult timp cu

anumite persoane, ai tendința să preiei din comportamentul lor și să ne inspirăm de la ei. Prin urmare, în funcție de cercurile în care te învârți, fie că este vorba despre carieră, familie sau prieteni, vei avea tendința să preiei din tot ce observi în aceste medii și să le iei drept model, și atunci când vine vorba despre modul în care te îmbraci, modul în care te comporți, cum îți trăiești viața și așa mai departe.
Cu toate acestea, în cazul în care ai ajuns într-un mediu nu tocmai propice pentru tine, toate aspectele pozitive din viața ta se pot învăța treptat, odată cu trecerea timpului, asta în cazul în care îți dorești să evoluezi și să faci o schimbare benefică în viața ta, și să conștientizezi mai mult ceea ce ai de fapt nevoie în viața ta. Odată ce o vei face, cu siguranță vei atrage și altă tipologie de persoane în jurul tău, poate că, cu bun gust, astfel încât să ai de la cine e te inspira și învăța anumite aspecte importante. 

tendinte femei 2023
5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

2. Atunci când nu pot sta fără dramă

Pe locul 2 se află acel moment când nu putem sta fără dramă în jurul nostru. Acest aspect are loc peste tot, indiferent de societate clasă socială și așa mai departe, însă există anumite persoane care consideră drama a fi cel mai important aspect în viață, astfel încât, predominant în viața de zi cu zi este opinia lor față de anumite subiecte, fie că sunt ele pozitive sau răutăcioase, opinii împărțite în stânga și în dreapta fără să fie cerute, dorința de a fi auzite și așa mai departe. De asemenea, odată ce faci parte din această categorie de persoane, vei căuta această dramă în orice te înconjoară, pentru că nu vei putea trăi fără. În schimb, poate că ar fi mai bine să te axezi pe lucruri mai productive în viața ta, care te vor ajuta să ajungi mult mai repede la obiectivele tale și să înaintezi în ceea ce îți dorești, decât să fii constant implicat în diverse subiecte de dramă, perioadă în care nu faci nimic altceva decât să amâni mersul lucrurilor din viața ta și să te tragi în jos singur. Se poate observa clar faptul că persoanele de succes nu sunt implicate în dramă sau cel puțin evită cu orice preț acest aspect în viața lor, dat fiind faptul că își canalizează toată energia și timpul asupra aspectelor utile din viața lor și care îi fac să prospere din ce în ce mai mult. Timpul nostru chiar contează, motiv pentru care nu ar trebui să ne tragem în jos singuri. 

cum trebuie sa se comporte o femeie
5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută[Sursa foto: freepik]

1. Atunci când consumă prea multă băutură alcoolică

Pe locul unu se află acel moment când consumăm mult prea multă băutură alcoolică. Și acest punct poate să intre în categoria legată de dramă, dat fiind faptul că este vorba despre persoanele care beau mult prea mult, iar automat comportamentul li se schimbă și nu mai țin cont de eleganță sau clasa socială din care fac parte de fapt. Este imposibil să ajungem într-o astfel de situație, iar totul să meargă ca și cum nimic nu s-a întâmplat, dat fiind faptul că a 2-a zi cu siguranță vom avea ceva de regretat. Cu toate acestea, se poate întâmpla des în momentul în care odihna nu este așa cum trebuie, sau alimentația nu a fost propice în respectiva zi, în ciuda acestui aspect, ar trebui totuși să ne putem controla atunci când vine vorba despre a consumat băuturi alcoolice, atunci când suntem deja conștiente de faptul că organismul nostru nu poate duce foarte mult, fiind recomandat, dacă totuși ne dorim să bem ceva la un eveniment, să o facem în limita bunului simț astfel încât să nu se ajungă la situații destul de inconfortabile atât pentru noi cât și pentru cei din jur. 

5 lucruri care fac o femeie să pară neplăcută[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Top 4 filme cu cele mai frumoase povești. Filmul care este bazat pe o poveste reală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies