5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie!

5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie!
5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie!

Ce vor barbatii de la o femeie? Raspunsul ramane un mister si variaza de la barbat la barbat, insa stiinta ne vine in ajutor cu cateva raspunsuri.

5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie! Ce vor barbatii de la o femeie? Raspunsul ramane un mister si variaza de la barbat la barbat, insa stiinta ne vine in ajutor cu cateva raspunsuri.

Pe de o parte, fiecare om are anumite preferinte. Trasaturile vizuale pe care un barbat le gaseste atractive pot sa nu fie considerate atractive pentru altul.

Totusi, cercetarile efectuate in domeniu au concluzionat ca exista un lucru comun pentru multi barbati si anume ca acestia tind sa aiba incredere in primele lor impresii si parerile pe care si le formeaza la inceput au un impact mare asupra nivelului lor de atractie fata de femeile respective.

Citeste si: Universul îți dă o viață simplă, dar tu alegi să o complici. 3 motive pentru care faci asta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bineinteles ca exista femei care stapanesc arta de a face o prima impresie buna cu foarte putin efort, insa alte femei trebuie sa se chinuie un pic mai mult. Iata care sunt cele 5 lucruri ciudate pe care barbatii le doresc de la o femeie:

Machiaj cu aspect natural, inclusiv machiaj pentru ochi și ruj

Exista barbati care sustin ca prefera femeile fara machiaj, pentru ca arata natural.

Insa, conform unui studiu realizat, din 1200 de femei care purtau machiaj in poze, 139 dintre ele erau mai predispuse sa primeasca mesaje de la barbati. Barbatii au fost mai susceptibili sa isi doreasca sa intalneasca o femeie care purta ruj in fotografie.

Raportul ideal talie-șold

O asemenea preferinta nu vizeaza neaparat atractivitatea, ci mai degraba sanatatea si fertilitatea. Dovezile studiilor demonstreaza ca raportul talie sol este un indicator puternic al nivelului de estrogen pe care il inregistreaza o femeie, cat si un indicator al riscului de obezitate si al susceptibilitatii la boli grave precum

diabetul, cancerul ovarian si bolile de inima.

Hainele roșii

Se stie despre rosu ca este culoarea pasiunii. Astfel ca nu ne mira ca barbatii sunt atrasi de aceasta culoare. In cadrul unui studiu realizat de psihologii de la Universitatea din Rochester, barbatii au studiat mai multe fotografii cu diferite femei care purtau haine rosii, albe sau albastre si au fost intrebati de cat de atractive le gasesc.

Femeile care erau imbracate in rosu au reiesit a fi considerate mai sexi.

O atitudine amabilă

Cand vine vorbadeatractivitate, amabilitatea castiga mereu teren. Intr-un studiu realizat de Societatea pentru Personalitate si Psihologie Sociala, cercetatorii au concluzionat ca reactia unei femei la nevoile barbatilor le sporeste atractivitatea fata de barbati.

Vocea ascuțită

Femeile tind sa considere barbatii cu vocea grava mai atragatori.

Opusul este si el adevarat pentru barbati, intrucat acestia considera ca vocile ascutite semnaleaza capacitatea reproductiva si feminitatea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies