5 lucruri de care nu mai ai nevoie în dulapul tău

lucruri de care nu mai ai nevoie in dulap

5 lucruri de care nu mai ai nevoie în dulapul tău

Câteodată simțim nevoia să ne mai golim și garderoba. Însă știați cum o puteți face mai ușor?

Aflați din rândurile următoare, are sunt sfaturile pe care le puteți urma, pentru a face loc în garderobă.

 

1. Tocurile înalte care provoacă durere

De multe ori, dulapul devine murdar din cauza pantofilor cu tocuri înalte, care sunt atât de grozavi, cât și dăunători. Sunt o reprezentare a versiunii care preferă aspectul față de confort. Există mărci care combină stilul și confortul.

Nu pantofii ortopedici ai bunicii, ci pantofii care sunt contemporani, confortabili pentru picioare. Pot fi achiziționate pantofi cu tocuri mai joase, pantofi plați și chiar pantofi sport eleganți. Atunci când decideți să le porți la o anumită ocazie, puteți alege să purtați atât pantofi cu bloc inferior, cât și pantofi cu tocuri înalte. Sunteți sigur că cineva s-ar putea bucura de tocurile înalte pe care le poartă în majoritatea timpului? Eliberarea spațiului din dulap este o eliberare.

Citește și: Trucuri și soluții pentru a rezolva orice criză de modă în timp record

5 lucruri de care nu mai ai nevoie în dulapul tău[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Sfaturi de frumusețe pentru adolescente. Cheia către un aspect impecabil!

2. Costumele corporate care adună praf

Puteți purta costume corporate la locul de muncă, dar vă puteți simți confortabil. Din acest motiv, este posibil să donați majoritatea îmbrăcămintei corporate pentru a ajuta femeile să obțină un loc de muncă. Este minunat să știi că unii oameni pot beneficia de costumele vechi. În plus, poți lua decizia de a-ți actualiza garderoba îmbrăcându-te într-un stil mai modern și mai relaxat, menținând în același timp un aspect profesional.

organizare dulap de haine
5 lucruri de care nu mai ai nevoie în dulapul tău[Sursa foto: freepik]

3. Trenduri expirate

Nu toate tendințele ar trebui să aibă loc în viața ta sau în dulapul tău pentru totdeauna. Alegerile tale de modă au evoluat pe măsură ce ai crescut. Se pare că nu toate se potrivesc cu stilul personal. Este posibil să renunți la hainele care sunt doar o tendință trecătoare și nu se potrivesc cu tine.

Puteți alege articole care sunt atemporale, cum ar fi croiul clasic, culorile neutre și stilurile versatile, mai degrabă decât să urmați tendințele trecătoare. Te-ai înțeles mai bine stilul prin acest proces de renunțare. A avea un dulap îngrijit te face să te simți liber. Nu mai este nevoie să călătorești prin diferite ere ale modei în fiecare dimineață, în schimb, este nevoie de o selecție de haine care se potrivesc cu tine.
Dulapul meu îmi oferă bucurie și satisfacție.

dulap cu haine
5 lucruri de care nu mai ai nevoie în dulapul tău[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect- stirilekanald.ro

4. Hainele care nu te încap

Puteți renunța la hainele care nu vă mai potrivesc. Acceptarea corpului așa cum este în prezent este mai importantă decât simpla extindere a spațiului. Este posibil să păstrezi o imagine învechită care a dispărut sau să speri că te vei potrivi din nou în ele. Deci, poți alege să le donezi. Înlocuirea lor cu haine care se potrivesc și se potrivesc formei tale. Te vei simți minunat știind că totul din dulap este acolo pentru a te face să te simți bine. Nu mai trebuie să te compromiți purtând haine care spun „poate cândva”. Păstrează doar o colecție de articole care se potrivesc cu adevărat și celebrează corpul tău.

impachetare haine
5 lucruri de care nu mai ai nevoie în dulapul tău[Sursa foto: freepik]

5. Hainele "în caz că..."

Ai un dulap plin de haine pe care le-ai salvat „în caz că” aveai nevoie de ele cândva. Dar apoi ți-ai dat seama că le păstrezi pentru un viitor fantastic, nu pentru viața ta actuală, așa că le poți scoate. Este ușor să credeți că este inteligent să păstrați lucruri pentru posibile scenarii. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Pur și simplu îți vei împodobi viața cu lucruri care nu mai sunt utile. Începeți prin a citi fiecare articol și să vă întrebați dacă stilul și viața dvs. continuă să fie reflectate așa cum sunt acum. L-aș dona dacă nu l-aș fi purtat de mai bine de un an. Acesta a fost un proces emoțional în plus față de aranjarea lucrurilor.

cum sa faci ordine in dulap
5 lucruri de care nu mai ai nevoie în dulapul tău[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Trucuri și soluții pentru a rezolva orice criză de modă în timp record

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies