5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine
5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine

Află din rândurile următoare care sunt lucrurile ce îl fac pe partenerul tău dependent de tine.

Atunci când vorbim de relația de cuplu, există mai multe sentimente care asociate contribuie la reușita pe care ne-o dorim din punct de vedere emoțional. Printre acestea se numără și dependența. Atunci când auzim de dependență, de cele mai multe ori ne gândim la ea ca fiind un termen negativ, asociat cu viciile. Ei bine, în relația de cuplu dependența poate fi privită și din perspectivă pozitivă, oferindu-ne posibilitatea de a-l face pe partenerul nostru să fie cu adevărat îndrăgostit de noi și să consolidăm astfel relația de cuplu.

Există anumite comportamente care vin din partea unei femei și care îl pot face pe bărbat să se simtă dependent, să prețuiască și mai mult timpul petrecut cu partenera lui și să consolideze astfel relația de cuplu. Descoperă în rândurile următoare care sunt acestea.

Comunică deschis și sincer

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine
5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine[Sursa foto: freepik]

Bărbații nu sunt adepții dramei și a lucrurilor spuse pe ocolite.

Ei preferă să li se spună adevărul dur decât să încerci să ocolești un subiect sau să inventezi o minciună frumoasă. Astfel, în momentul în care vor descoperi o femeie care comunică deschis și sincer despre dorințele ei, nevoile, așteptările pe care le are de la relația respectivă și își menține standardele stabilite la începutul relației, atunci o să devină cu adevărat dependenți de femeia respectivă.

Demonstrează că îți pasă

Fiecare dintre noi are nevoie să știe că persoanei de lângă noi îi pasă cu adevărat de bunăstarea noastră fizică și emoțională. Astfel, în momentul în care te afli într-o relație, este esențial ca partenerul tău să știe că ție chiar îți pasă de el. Deși poate însemna ceva banal, acest sentiment se dobândește cu greu prin mai multe gesturi mărunte.

Este foarte important să știi cum să-i câștigi încrederea, cum să-i oferi validare, apreciere și să investești timp și conexiune emoțională.

Îi place aventura alături de tine

Citește și: Cum să stabiliți limite fără a fi nepoliticoase. Sfaturi de relație pentru femei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine
5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine[Sursa foto: freepik]

Poate cel mai important lucru pe care îl caută un bărbat atunci când intră într-o relație este distracția. Cu cât vă distrați mai mult împreună, cu atât este mai probabil ca el să devină dependent de acea experiență. Astfel, este foarte important să-i oferi momente de fericire, de distracție și de adrenalină. Timpul petrecut împreună trebuie să îl valorizezi cât mai bine și să îl transformi în adevărate experiențe de neuitat.

Dacă în loc să vă distrați împreună, să râdeți, să povestiți și să faceți diverse activități care vă scot din zona de confort, între voi există o atitudine tensionată, plictisitoare și fără niciun fel de interes, atunci cel mai probabil, în loc ca sentimentele lui să evolueze pentru tine, cu siguranță că îl va face să se retragă la un moment dat.

Oferă ajutor

Deși bărbații de cele mai multe ori preferă să facă lucrurile singuri, să demonstreze că sunt independenți și că se descurcă fără ajutorul nostru, în momentele cheie ale vieții lor, au nevoie de o mână de ajutor. Acest ajutor poate fi neînsemnat, de exemplu poți să îi duci hainele la curățătorie sau să îi aduci din casă un obiect pe care l-a uitat, dar toate aceste gesturi mici, adunate, însemnă foarte mult pentru partenerul tău. Mai exact, tot ceea ce faci prin atitudinea ta de a-i oferi ajutorul, de fapt, îi demonstrezi că îți pasă de bunăstarea lui.

Devine încrezător și independent

Citește și: Cum să depășești un blocaj emoțional. Cum să te eliberezi pentru a merge mai departe

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine
5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine[Sursa foto: freepik]

Bărbații au nevoie de apreciere și de validare. Aceste două comportamente ale femeilor, atunci când le oferă apreciere și validare, îi fac să devină încrezători și independenți. Astfel, nu vă sfiiți să vă arătați aprecierea față de partenerul vostru de viață, să îi spuneți cât de important este pentru voi și cât de mult contează că face eforturi în relația voastră ca lucrurile să funcționeze. Oferi-ți-i apreciere atunci când nu se așteaptă, complimenta-ți-l și cu siguranță că va deveni dependent de toate aceste comportamente pozitive.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies