5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară

5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară
5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară

Sezonul de vară încă este în vigoare, ceea ce înseamnă că și manichiura trebuie să fie una pe măsură. Însă știați de aceste modele de unghii albastre?

Află din rândurile următoare, care sunt modelele de unghii albastre pe care le poți încerca în acest sezon, pentru a te bucura de culorile vibrante, dar și de modelele pe care cu greu le regăsești.

unghii albastre pentru vara
5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albastre simple

Pentru început, un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de vară este manichiura în care predomină două nuanțe diferite de albastru, una mai slabă și alta mai intensă, în funcție de preferințe.

Cea slabă, se va aplica pe unghia de la degetul inelar, iar pe restul unghiilor se va aplica oja albastră ceva mai intensă în culoare. Dacă îți dorești un plus de strălucire, poți aplica mai apoi, după ce oja s-a uscat, un strat de lac transparent.

Citește și: 7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară

unghii vara 2024
5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: 10 modele noi de unghii, pentru sezonul de vară 2024

Model de unghii nude cu french albastru și aplicații de fluturi

Un alt model absolut minunat pe care îl poți încerca pentru acest sezon de vară este și unul în care regăsim fluturii. Secretul pentru această manichiură, constă în alegerea nuanței similare atât pentru modelul de french, cât și pentru aplicațiile de fluturi.

În acest caz, vom alege o nuanță de albastru, însă poți alege orice altă culoare îți dorești. Pentru început, este nevoie să aplici pe toate unghiile, un strat de oja nude. Imediat apoi, se va realiza modelul de unghii french, cu o ojă albastră, exact pe unghiile dorite. La final, vei aplica fluturii sau orice alt model îți dorești, cu ajutorul șabloanelor. Acest model se poate realiza atât acasă, cât și direct la salon.

design unghii vara 2024
5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii roz pudrat cu aplicații albastre

De această dată, în modelul de manichiură atașat, observăm că nuanța de roz predomină, însă regăsim aplicații albastre care merg mână în mână cu nuanța aleasă. Astfel, se aplică un prim strat de ojă roz pudrat, pe toate unghiile, mai puțin pe cea de pe degetul inelar, acolo unde vom aplica o ojă albastră.

După ce s-a uscat, vom putea pune, cu grijă, aplicațiile de flori firave sau frunze, albastre, pe mijlocul unghiilor.

modele de unghii pentru vara
5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Model de unghii albastre degrade

Nu trebuie să uităm nici de manichiura în degrade, acolo unde vom utiliza o nuanță de ojă albastră mai deschisă, peste o nuanță de nude. Este necesar ca primul strat aplicat să fie cu o ojă nude, aleasă după preferințe, pentru ca ulterior, cu ajutorul unui burețel pe care vei aplica oja albastră, vei începe să formezi modelul de degrade, începând mai de la mijlocul unghiilor.

De preferat ar fi ca modelul degrade să se facă dintr-o singură mișcare cu burețelul, pentru că altfel vei forma un model diferit. Cu toate acestea, în cazul în care îți place să creezi un alt model, poți aplica exact așa cum îți dorești. La final, se va aplica un strat de lac transparent, pentru o strălucire desăvârșită.

design de unghii pentru vara
5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model tropical de unghii albastre

Nu în ultimul rand, regăsim și un model mai tropical de această dată, nu atât de simplu de realizat, dar nici imposibil. Este nevoie să aplicăm ca strat de bază pe unghii, o nuanță de ojă albastră, aleasă în funcție de propriile preferințe. După ce aceasta s-a uscat complet, vom începe să formăm modelul tropical, din flori roz, frunze, etc. Acest model de poate picta, în cazul în care reușești, însă dacă nu, poți aplica direct modelul cu ajutorul unui șablon. În caz contrar, poți alege să realizezi acest model de manichiură, direct la un salon profesionist. Tot ce contează, este să profiți de acest sezon călduros și să ai o manichiură pe placul tău și în ton cu vremea!

5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

10 modele noi de unghii, pentru sezonul de vară 2024

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies