5 semne ca inima ta are o problema

5 semne ca inima ta are o problema
5 semne ca inima ta are o problema

Problemele cu inima pot aparea pe neasteptate, iar simptomele nu sunt prea usor de recunoscut, ele fiind de cele mai multe ori trecute cu vederea sau atribuite unor alte afectiuni.

1. Angina pectorala
Ai o stare de neliniste si parca te apasa ceva pe piept, impiedicandu-te sa respiri corect? Angina pectorala este simptomul cel mai comun al faptului ca inima ta are o problema. Cand ai probleme in a inhala suficient aer si simti acea apasare, este recomandat sa iei o aspirina, aceasta scade tensiunea arteriala, iar daca starea se repeta, sa nu mai astepti si sa mergi la medic.

Angina pectorala apare de la un colesterol prea mare, care impiedica sangele sa mai circule normal, dar si de la fumat, cafea, oboseala, diabet, anemie, stres, obezitate, sedentarism si hipertensiune arteriala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Exercitiile de pilates, la fel de intense ca un sport extrem: “Remodeleaza profund trupul, mintea si inima. Sunt o escalada interioara a corpului”

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies