5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață

5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață
5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață

Află din rândurile următoare care sunt cele 5 semne care te pot face să ai încredere deplină în el.

Încrederea este un element esențial într-o relație. Fără ea lucrurile nu ar putea funcționa, iar în timp povestea de iubire s-ar transforma într-un adevărat calvar. Cu toate acestea, la începutul unei relații este destul de greu să ai încrede deplină în persoana de lângă tine, mai ales dacă vii dintr-o relație în cadrul căreia încrederea ți-a fost înșelată sau ai astfel de traume din trecut.

Toată lumea știe că încrederea se câștigă în timp și prin fapte, iar de aceea, din fericire există o serie de fapte pe care partenerul tău le face și care îți pot câștiga

încrederea. Descoperă în continuarea articolului care sunt acelea și cum te pot ajuta să ai încredere deplină în partenerul de viață.

Comunicare deschisă și sinceră

5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață
5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață[Sursa foto: freepik]

Într-o relație, comunicarea dintre cei doi parteneri este esențială. Prin intermediul unei comunicări eficiente se nasc sentimentele de iubire și de încredere. Astfel, dacă partenerul tău comunică deschis cu tine, te ascultă, este interesat de propria ta persoană și te face să te simți înțeleasă, atunci este primul punct pe care l-a bifat în procesul de a-ți câștiga încrederea.

Un partener care nu te ascultă, vorbește doar el sau din contră, nu vorbește deloc despre propria lui persoană, acest tip de partener cu siguranță că nu este unul de încredere.

Respect reciproc

Pe lângă iubire și încredere, respectul este la fel de important într-o relație, iar prin intermediul acestuia se construiesc și cele două sentimente menționate anterior. Un partener demn de încrederea ta te va respecta necondiționat; va fi cel mai mare susținător al tău și îți va oferi validarea de care ai nevoie astfel încât

să faci față greutăților vieții. Mai mult decât atât, va constitui un adevărat sprijin în viață, oferindu-ți atenția și susținerea de care ai nevoie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Consistență și consecvență

Citește și: Importanța comunicării deschise în legătură cu traumele trecutului amoros într-o relație

5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață
5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață[Sursa foto: freepik]

Pentru a funcționa, o relație are nevoie de consistență și consecvență. Mai exact, trebuie să lucrați împreună ca o echipă astfel încât să ajungeți în cel mai important punct al poveștii foarte de iubire. Acest lucru se realizează prin fapte mici, dar importante pe care fiecare dintre voi le face de-a lungul timpului și care marchează o evoluție treptată a poveștii voastre de iubire.

Onestitate și transparență

Este imposibil să ai încredere într-o persoană care nu este sinceră cu tine. Dacă el este cinstit și deschis cu privire la viața lui, trecutul său, planurile lui de viitor, atunci cel mai probabil vrea să faci parte în continuare din viața lui și are nevoie de încrederea ta pe care și-a câștigat-o. În schimb, dacă nu îți prezintă familia, prietenii, nu vorbește despre trecutul său, atunci aceste lucruri constituie semne de întrebare pe care trebuie să le cercetezi.

Sprijin și angajament

Citește și: 5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează. Cum îți dai seama că nu vrea nimic serios

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață
5 semne care te pot face să ai încredere deplină în partenerul de viață[Sursa foto: freepik]

În cadrul unei relații este foarte important să găsești în partenerul de lângă tine un sprijin alături de care să continui în viață. Astfel, un bărbat în care poți avea încredere este un bărbat care își respectă angajamentele și pe care te poți baza. Mai exact, dacă și-a luat un angajament față de tine că va fi prezent într-un anumit loc, la o anumită oră și nu vine în locul respectiv la ora menționată, atunci este clar că ceva este în neregulă. De asemenea, poate să aibă și un motiv foarte bun pentru care nu și-a respectat angajamentul, dar în momentul în care această situație devine repetitivă, este evident că nu poți avea încredere în el.

În schimb, dacă este un bărbat ce își respectă angajamentele și te sprijină indiferent de situație, atunci poți să încerci să îi oferi încrederea de care are nevoie pentru a continua relația.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce reprezintă un prieten cu beneficii. Cum să identifici semnele atunci când cineva caută doar o aventură de scurtă durată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies