5 ținute de toamnă în care să porți cizmele cowboy. Iată cum poți avea o ținută elegantă fără efort

Ținute cu cizme cowboy
Ținute cu cizme cowboy

Cizmele cowboy pot fi extrem de ușor de integrat într-o ținută, așa că iată cum poți face asta în anotimpul de toamnă.

Toamna este anotimpul perfect în care poți da frâu liber imaginației și poți combina diverse articole vestimentare, dar și perechile preferate de încălțăminte. Atunci când vine vorba de cizmele cowboy, mai ales cele în nuanțe tomnatice, se potrivesc de minune în întregul peisaj, iar de la o ținută simplă, până la una elegantă este doar un pas, dacă le asortezi la hainele potrivite. Acum poți să ai parte și de confort, dar și eleganță într-o singură ținută, iar cu ajutorul lor poți crea look-uri pentru orice ocazie din acest anotimp.

Cizmele cowboy și colanți pentru ținutele de toamnă

Citește și: Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă. 5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă

 

Citește și: Ești o persoană friguroasă? Top 3 lucruri pentru persoanele care nu suportă frigul

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Atunci când alegi o pereche de cizme scurte cowboy și le asociezi cu o pereche de colanți, inevitabil vei crea un aspect confortabil, dar totodată, elegant, perfect pentru zilele de toamnă. Această combinație este perfectă pentru o varietate de ocazii casual, de la o zi cu prietenii în oraș, până la o sesiune de cumpărături sau anumite obiective pe care le ai de rezolvat. Reprezintă combinația pentru care nu ai nevoie să petreci foarte mult timp în fața dulapului cu haine, iar dacă îți dorești să faci o ieșire în natură, atunci este ocazia perfectă să alegi o

pereche de colanți în nuanțe tomnatice.

Cizmele cowboy și perechea de jeans preferată

5 ținute de toamnă în care să porți cizmele cowboy.
5 ținute de toamnă în care să porți cizmele cowboy.[Sursa foto: freepik]

Cizmele cowboy se potrivesc foarte bine și cu perechea de jeans preferată, iar în partea de sus poți adăuga un pulover în nuanța potrivită de maro pentru tine. Este ideal să apelezi la această ținută atunci când faci o plimbare de toamnă cu prietenii, cu familia sau chiar singură, iar întâlnirea la o ceașcă de ceai sau la o cafea se poate transforma rapid într-un moment de confort pentru tine.

Bineînțeles că poți opta să imortalizezi aceste momente în câteva fotografii, alături de un cadru tomnatic în spatele tău.

Cizme cowboy și fuste în pliuri

Fustele lungi în pliuri sunt alegerea perfectă atunci când ai un eveniment special într-o anumită zi. Fie că vorbim de o ținută de birou, fie că ai o întâlnire importantă spre seară, ba chiar te întâlnești cu persoana iubită în oraș, aerul tomnatic va fi cu siguranță observat prin felul în care alegi să te îmbraci.

Astfel, în funcție de eveniment, poți opta pentru un sacou în partea de sus sau o geacă de piele, iar dacă botinele tale sunt deja într-o culoare arămie, ai grijă ca întreaga ținută să se învârtă în jurul aceluiași cerc cromatic.

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Cizme cowboy și rochii

Dacă ești adepta rochiilor și îți dorești să porți încălțăminte cu toc, această combinație este perfectă, așa că tot ce trebuie să faci este să unești cele două articole vestimentare. Pentru zile mai friguroase, poți opta și pentru geacă de piele sau de blugi, iar dacă îți dorești să îți duci ținuta cât mai în peisaj, poți opta pentru un cardigan în diverse carouri sau modele de toamnă.

Cizmele cowboy și pantalonii evazați

5 ținute de toamnă în care să porți cizmele cowboy.
5 ținute de toamnă în care să porți cizmele cowboy.[Sursa foto: freepik]

Tot pentru un eveniment de seară sau întâlnire importantă este și următoarea ținută, astfel că poți opta pentru pantaloni de costum, largi în partea de jos, pentru a rămâne descoperit doar vârful cizmelor. Această ținută îți va da un aer elegant și va întoarce toate privirile, mai ales dacă optezi pentru aceeași cromatică de toamnă. În partea de sus poți alege un sacou sau o geacă, iar acum ești pregătită pentru a ieși în oraș. Iată câteva ținute pe care le poți purta în diferite ocazii în această toamnă și te poți bucura într-o varietate de combinații de cizmele cowboy preferate.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

6 culori de păr care fac furori în toamna 2024. Tendințele de care te vei îndrăgosti

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Culisele poveștii de iubire de care puțini știu. Cum mențin aprinsă flacăra pasiunii Medana și Alin Oprea: "Înseamnă enorm pentru noi"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies