Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă. 5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă

Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă.
Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă.

Iată cum îți poți transforma locuința într-un colț relaxant de toamnă. Ideile care te vor face să te simți ca în natură.

Toamna este anotimpul preferat de foarte multe persoane, tocmai pentru multitudinea de culori și natura care își schimbă înfățișarea chiar sub ochii noștri. Există numeroase moduri prin care ne inspirăm chiar de acest anotimp, de la îmbrăcămintea pe care o asortăm cu vremea de afară, până la activitățile pe care le schimbăm și care ne fac să ne dorim să petrecem mai mult timp în astfel de locuri. Cu toate acestea, dacă îți place să petreci mai mult timp acasă, dar, totodată, iubești și acest anotimp, iată cum te poți bucura, chiar înainte de culcare, de un colțișor doar al tău,

inspirat de natură.

Decor de toamnă în propria locuință

Citește și: 6 culori de păr care fac furori în toamna 2024. Tendințele de care te vei îndrăgosti

5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă
5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Prăjitură cu cafea și scorțișoară. Se poate servi alături de fructe proaspete pentru un contrast delicios!

Așa cum decorezi odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, poți face același lucru și când vine vorba de toamnă și bogățiile ei, fiind extrem de versatilă în astfel de situații.

Transformă-ți locuința într-un colț din parcul preferat, adăugând un decor de toamnă și te poți folosi cu ușurință de câțiva dovleci falși, dar și de numeroase obiecte vopsite în maro și arămiu. Poți opta inclusiv pentru câteva frunze decorative, pe care să le așezi pe marginile dulapului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bețișoare de scorțișoară

Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă.
Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă.[Sursa foto: freepik]

Bețișoarele de scorțișoară te vor duce cu gândul la zilele de toamnă și la aroma unei cafele dintr-o zi ploioasă. Dacă optezi pentru câteva bețișoare de scorțișoară pe care să le pui pe diferite suprafețe din casa ta, mirosul acestora te va duce cu gândul într-un loc relaxant, iar imaginile vizuale din jurul tău te vor ajuta să adormi mult mai bine.

Instalații cu baterii

Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă.
Transformă-ți locuința într-un colț relaxant de toamnă.[Sursa foto: freepik]

În aceeași tematică de toamnă poți opta și pentru instalațiile cu baterii, sub formă de frunze, dovlecei, păianjeni, în culori deschise, pe care să le aprinzi într-un colțișor atunci când preferi să citești o carte preferată sau să bei o cană de ciocolată caldă sau o cafea. 

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Lenjerie cu model de toamnă

5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă
5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă[Sursa foto: freepik]

Alege un colțișor din casă pe care să-l poți transforma după bunul plac, chiar dacă acesta este inclusiv dormitorul. Astfel, dacă preferi să îți petreci timpul mai mult pe o canapea sau pe pat, desfășurând diferite activități în fața calculatorului sau citind, atunci înlocuiește lenjeria veche cu una perfectă pentru toamnă. Poți opta pentru modele în nuanțe de arămiu, maro, verde închis, cu diferite jocuri de frunze, iar aceste culori se vor îmbina perfect cu decorațiunile pe care le-ai ales pentru dulapurile tale.

Alături de mirosul de scorțișoară și lumina slabă a instalațiilor, colțișorul va deveni unul perfect pentru a te odihni așa cum îți dorești.

Față de masă de toamnă

5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă
5 idei prin care să îți aduci natura în locul preferat din casă[Sursa foto: freepik]

Chiar și atunci când te bucuri de o masă în familie, poți opta pentru cele mai frumoase modele de toamnă, așa că înlocuiește fața de masă veche cu una în nuanțe de galben, maro, verde, roșu închis sau cărămiziu. Ca decor, poți lăsa în timpul zilei un coș cu fructe de sezon pe masă, iar acesta te va duce instant

cu gândul la anotimpul de afară. Pentru un plus de aspect, poți opta pentru câteva frunze naturale sau artificiale adăugate printre fructele și legumele din coș. Iată câteva idei perfecte pentru a-ți transforma un colț din locuință într-o oază de relaxare, iar acum toamna va fi prezentă atât în interior, cât și în exterior. Inspiră-te de fiecare dată de la lucrurile pe care le observi în jurul tău, iar culorile copacilor îmbină cele mai frumoase nuanțe, astfel că întreaga paletă cromatică se află chiar sub ochii tăi.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

6 culori de păr care fac furori în toamna 2024. Tendințele de care te vei îndrăgosti

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies