5 Trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă

trucuri sa pari mai inalta
Trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă

Există nenumărate persoane minione care își doresc să pară mai înalte. Însă știați cum puteți face asta?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre trucurile vestimentare care vă ajută să păreți mai înalte, în cazul în care sunteți minione, dar și cum puteți combina hainele pentru a avea ținute de invidiat. În plus, descoperiți și care sunt culorile care vă ajută în acest sens. 

 

Trucuri vestimentare care te vor face sa pari mai î nalt ă

Pantaloni și fuste cu talie înaltă

Acest truc le întrece pe toate! Te poți bucura de toate perechile de pantaloni și toate  fustele cu talie înaltă   pentru că îți vor veni excelent din toate punctele de vedere. Scoate în evidență talia purtând o pereche de pantaloni cu talie înaltă, alături de un crop top. Poți jongla cu toate culorile la acest truc și vei vedea cât de bine îți stă. 

Topuri scurte sau băgate în pantaloni

Pentru ca la o persoană minionă să i se pună în evidență proporțiile corecte ale corpului, de preferat este să purtați  tricouri scurte   sau băgate în pantaloni, pentru a da impresia de alungire a corpului. Pentru că dacă optați pentru un tricou mai lung, se va forma impresia picioarelor scurte, în partea de sus fiind anormal de lungă.

Purtați acele crop topuri, care se potrivesc de minune cu o fustă, dar și cu pantaloni.

culori care avatajeaza minionele
Trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Ținute monocrome

Culorile  pot reprezenta și ele un factor important atunci când vine vorba de alegerea hainelor în cazul persoanelor minione.

Dacă optezi pentru nuanțe contrastante cum ar fi o pereche de pantaloni de culoare închisă cu un top de o culoare roz, nu îți va sta chiar bine. În schimb, dacă vei alege o ținută creată pe aceleași tonuri de culoare, vei observa că se va crea o continuitate și un echilibru în toată ținuta ta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fără încălțăminte voluminoasă sau accesorii prea mari

Odată ce ai renunțat la  tocurile groase, platformele sau cele care au curele stridente în jurul gleznei, ai reușit din start să pari mai înaltă. Dacă îți dorești totuși să încalți o pereche de pantofi pentru un eveniment, încearcă să găsești încălțări cu bareta de o culoare asemănătoare cu cea a tenului tău, pentru a nu-ți tăia vizual glezna.

De asemenea, poartă accesorii mari numai în cazuri excepționale. Dacă nu este cazul, ferește-te de ele. Îți vor da impresia de micșorare și toate proporțiile se vor da peste cap.

Jachete cambrate

Pe tine nu te vor avantaja niciodată acele hanorace oversized sau sacourile de tip masculin. În schimb,  jachetele cambrate   care sunt până la nivelul taliei, mai puțin voluminoase în comparație cu cele masive, îți vor scoate în evidență formele și ți se vor mai adăuga în plus încă 2-3 centimetri.

trucuri vestimentare pentru minione
Trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum alegi parfumul în funcție de ocazie. Completează-ți ținuta cu un parfum potrivit

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Ce culori te ajută dacă ești mică de înălțime

Bineînțeles că atunci când vine vorba despre persoanele minione, acestea ar trebui să țină cont și de culorile pe care articolele vestimentare purtate, le au. Prin urmare, inclusiv culorile sunt cele care pot secționa din înălțime, iar în ceea ce privește regula “nu asorta culori necomplementare”, aceasta este valabilă în special pentru fetele mai micuțe de înălțime.

Astfel încât, dacă vom purta două piese vestimentare de culori diferite, acesta vor secționa din înălțime: dacă vom avea o fustă neagră, alături de un top roșu, acestea vor tăia automat talia la mijloc, ceea ce va face ca lungimea picioarelor să fie redusă. Pentru a avea o continuitate și a nu se mai întâmpla o astfel de situație, puteți pune peste top, un cardigan sau un sacou negru.

Prin urmare, culorile pe care le alegeți, ar trebui să se completeze reciproc. O altă variantă de ținută potrivită este alcătuită din cea monocromă, precum   un top negru, cu o fustă neagră, care se completează numai bine și arată continuitatea de care avem nevoie. În ceea ce privește pantofii aleși, pentru a ieși în evidență în cazul în care ești o persoană minionă, ai putea merge pe varianta pantofilor nude, purtați cu o pereche de ciorapi culoarea pielii, pentru a crea impresia de alungire a piciorului.

haine care avantajeaza minionele
Trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: C&A dezvăluie noua strategie de brand



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum alegi parfumul în funcție de ocazie. Completează-ți ținuta cu un parfum potrivit

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies