78 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

urari de sfantul andrei
78 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Transmite prin SMS cele mai frumoase urări şi felicitări de ziua onomastică a Sfântului Andrei – 30 noiembrie 2021.

În data de 30 noiembrie a fiecărui an poţi aduce zâmbetul pe buzele celor dragi din viaţa ta care îşi serbează onomastică de Sfântul Andrei. Trimite-le un mesaj, un SMS, o urare sau cea mai reuşită felicitare. Iată o selecție de urări și felicitări pentru această zi, pe care să le poţi trimite de ziua onomastică.

Trimite un SMS, o urare sau o felicitare sărbătoriților ce poartă numele de Andrei şi Andreea.

Felicitări de Sfântul Andrei 2021 

Citeste si: SMS: MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

urari de sfantul andrei 2021
 

Citeste si: CITEȘTE: Mesaje de încurajare pentru copii la școală

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunata şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tăi.

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Andrei!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri.

Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULŢI ANI!

Îţi urez „La mulţi ani” pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele.

La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

„Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile lângă cei dragi”

„În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăieșți viața astfel încât să nu-ti pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Astăzi iți urez „La mulți ani!”. Astăzi iți spun „Multe împliniri!”. Și-ti mulțumesc ca ești alături de mine!”

„Zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața.

Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

„Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfântul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!”

„Astăzi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!”

„De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfântul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!”

„Dragă ANDREI, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!”

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul ANDREI să te călăuzească mereu!”

Citeste si: CITEȘTE: Mesaje de încurajare înainte de operație

felicitare sfântul andrei 2021

Citeste si: CITEȘTE: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Urări de Sfântul Andrei 2021

„E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!”

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!”

„La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

Citeste si: Sfântul Andrei 2021: Superstiții și tradiții pe care le poți respecta

Felicitare sfantul andrei

Mesaje de „La multi ani! de Sfântul Andrei 2021

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizari. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul ANDREI pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. ANDREI cât mai frumoasă!” „În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sanatate și fericire!”

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi, şi multă bucurie!

Fie că începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească, să ai doar zile însorite şi multă, multă fericire!", sunt doar câteva dintre mesajele pe care le poți trimite celor dragi de Sfântul Andrei.

sfantul andrei 2021

Rugăciunea Sfântului Andrei

„Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim. Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Am in”, este rugăciunea către Sf Andrei 2021.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Sfântul Andrei 2021: Superstiții și tradiții pe care le poți respecta

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies