6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil
6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre cum să îți găsești propriul stil!

Nu este ușor să își găsești propriul stil vestimentar, însă există câțiva pași simpli pe care îi poți urma pentru a te identifica cu articolele tale vestimentare abordate. Odată ce ești conștientă de ceea ce funcționează pentru tine, vei ști exact cum să te pui în valoare cu încredere. Află din rândurile următoare cum să îți cunoști preferințele!

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil

Cunoaște-ți tipul de corp

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil[Sursa foto: freepik]

Cunoașterea tipului tău de corp este cel mai important lucru, nu pentru că un tip de corp dictează ce ar trebui să porți, ci pentru că știi în ce fel de haine ți-ar sta bine. Astfel, trebuie să alegi haine care îți avantajează forma corpului, evidențiind trăsăturile cele mai frumoase și reducând vizual zonele în care s-ar putea să nu te simți la fel de încrezătoare.

Citește și: Ce trebuie să porți la petrecerea burlăcițelor. Reguli pe care nu trebuie să le încalci pentru a nu supăra mireasa!

Analizează-ți garderoba

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil[Sursa foto: freepik]

Un alt sfat în găsirea propriului stil este să treci un ochi prin garderoba ta. Mai precis, uită-te la hainele pe care le-ai cumpărat în ultimii ani, hainele pe care le-ai purtat constant, mormanul nedeschis, achizițiile impulsive, lucrurile pe care vrei să le porți în viitor.

Donează sau vinde tot ce nu îți place sau nu porți des. Garderoba ar trebui să conțină doar articole pe care le porți și care îți vin bine. Ulterior, analizează piesele pe care obișnuiești să le porți cel mai des și încearcă să identifici stilurile comune. Acest lucru îți va oferi o idee mai clară despre estetica stilului tău. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Negrul devine culoarea anului în vestimentație. De ce nu trebuie să-ți lipsească această culoare din garderobă

Lasă-te inspirată de o persoană pe care o admiri

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil[Sursa foto: freepik]

De asemenea, este chiar recomandat să îți găsești o inspirație. Acest lucru spune multe despre cine ești, ce îți place și cui vrei să semeni. Te poți lăsa inspirată de orice persoană pe care o admiri, stilurile iconice te pot ajuta să îți găsești stilul.

Uită-te în cutia cu bijuterii

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil[Sursa foto: freepik]

Accesoriile sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți orice ținută, deoarece ele îți permit să-ți exprimi stilul personal. Astfel, experimentează cu diferite accesorii pentru a găsi piese care completează stilul tău. De exemplu, dacă preferi un aspect clasic, încearcă să incluzi accesorii clasice, cum ar fi un ceas sau perle.

În cutia cu bijuterii se pot afla bijuterii voluminoase sau cercei mari, accesorii fine, cercei mici, ceasuri.

Accesoriile sunt o parte importantă în găsirea stilului și spun multe despre personalitatea ta. Uită-te în cutia de bijuterii sau pe site-uri care să te inspire, și observă ce folosești cel mai mult și ceva la care ai fost întotdeauna reticentă să încerci.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Descoperă care este articolul tău emblematic

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil[Sursa foto: freepik]

În dulap vei găsi cu siguranță un articol sau accesoriu pe care îl porți constant în ținute, acesta putând fi considerat un articol emblematic care îți completează imaginea. Este important să îți asculți intuiția și să îți urmezi gusturile personale. Stilul personal este o expresie a sinelui și ar trebui să reflecte personalitatea și preferințele individuale ale fiecăruia.

Investește în piesele potrivite

6 cele mai bune sfaturi pentru a-ți găsi propriul stil[Sursa foto: freepik]

De asemenea, o piesă de modă ar putea părea cool în această perioadă, însă s-ar putea să nu mai fie la modă după un timp. Cu toate astea, o piesă clasică bine făcută, cum ar fi un sacou sau un trench, este atemporală și poate dura ani de zile. 

Te invitam si mâine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

20 de moduri de a purta elegant ținute alb-negru pentru femei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies