Negrul devine culoarea anului în vestimentație. De ce nu trebuie să-ți lipsească această culoare din garderobă

negru vestimentatie
Negrul devine culoarea anului în vestimentație

Pe lângă culoarea anului, Peach Fuzz, negru va rămâne în garderoba noastră, indiferent de sezon. Însă știați care sunt piesele vestimentare pe care ar trebui să le aveți neapărat?  

Aflați din rândurile următoare, care este motivul pentru care nu ar trebui să lipsească articolele vestimentare negre din garderobă, dar și care sunt cele pe care cu siguranță ar trebui să le dețineți.

 

De ce nu trebuie să-ți lipsească negrul din vestimentație

Indiferent de an, lună, sau zi, această non-culoare va rămâne întotdeauna predominantă în vestimentația noastră  din nenumărate motive.

Unul dintre aceste motive are legătură și cu faptul că negrul se asortează cu absolut orice altă culoare, indiferent că veți dori să aveți o ținută în întregime neagră, sau veți dori să combinați și alte piese vestimentare de alte nuanțe, din garderobă. Veți avea libertatea pe care o doriți atunci când veți alcătui o ținută, indiferent că veți alege o pereche de blugi negri cu un top lejer, peste care veți adăuga un pulover cu nasturi, dar și o jachetă din denim.
De asemenea, avantajul vine și în ceea ce privește încălțămintea purtată, dat fiind faptul că deseori optăm pentru încălțăminte neagră, care se potrivește la orice ținută pe care o avem.

În plus, este cunoscut deja faptul că negru va rămâne întotdeauna o nuanță elegantă, indiferent că este vorba despre o zi pe care o petrecem la locul de muncă sau despre un eveniment la care trebuie să participăm.

Hainele negre vor oferi întotdeauna un plus de eleganță, feminitate și mister asupra noastră, și nici nu este greu de accesorizat. Chiar dacă veți opta pentru o rochie simplă, tot veți strălucii.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că negrul subțiază vizual din totdeauna, motiv pentru care vă va scoate silueta în evidență în cel mai simplu și frumos mod cu putință, intre articolele vestimentare le alegeți să le purtați.

Citește și: Cu aceste 12 piese poți avea peste 50 de ținute complete

negru culoarea anului 2024
Negrul devine culoarea anului în vestimentație[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Stilul eclectic în design-ul vestimentar. 5 piese care se combină perfect

 

Ce piese vestimentare de culoare neagră sunt un must have

Costum de baie

Costumul de baie de culoare neagră va reprezenta întotdeauna un articol vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderobă, indiferent de faptul că sunteți mai slabă sau puțin mai plinuță, un costum de baie negru, în funcție și de modelul dorit și ales, se va potrivii întotdeauna cu silueta pe care o aveți. De asemenea, atunci când vine vorba despre sezonul cald de vară, cu siguranță vă veți dori să scoateți în evidență și mai mult bronzul, ceea ce un costum de baie negru vă va ajuta în acest

sens. În plus, și în funcție de bus ul pe care îl aveți, veți reuși cu un costum de baie negru să scoateți în evidență calitățile pe care le aveți, iar totodată să ascundeți și ceea ce vă deranjează mai mult sau mai puțin.

Negrul devine culoarea anului în vestimentație[Sursa foto: freepik]

Rochie

Bineînțeles că este și cunoscut acest fapt de foarte mult timp, în ideea în care o rochie neagră  reprezintă una dintre cele mai versatile articole vestimentare pe care cu siguranță ar trebui să le avem în garderoba noastră, care indiferent de locul

în care dorim să ajungem, fie că este o zi obișnuită din viața noastră sau un eveniment special, o rochie neagră ne va scoate din orice încurcătură, în momentul în care nu știm cu ce să ne îmbrăcăm pentru un anumit eveniment. Acesta este și un alt motiv pentru care ar trebui să-l avem neapărat în garderobă, articolul vestimentar vă atrage atenția asupra noastră, și datorită eleganței pe care o vom afișa odată ce vom îmbrăca această ținută, dar și al modului în care ne va pune în evidență silueta. Indiferent de faptul că veți opta pentru o rochie neagră scurtă, în medie sau una de dimensiuni mai lungi, efectul va fi întotdeauna unul cu adevărat deosebit, iar această culoare te va avantaja de minune, chiar dacă părul tău este brunet, blond, șaten sau roșcat. 

Negrul devine culoarea anului în vestimentație[Sursa foto: freepik]

Cizme din piele

Bineînțeles că în această listă trebuie să existe și un tip de încălțăminte pe care cu siguranță să-l aveți în garderobă, acestea fiind cizmele din piele, care sunt absolut ideale, în special în anotimpul răcoros, în momentul în care le puteți combina de minune cu o rochie, o pereche de blugi sau chiar și o fustă lejeră. Prin intermediul acestui tip de încălțăminte, acum vă veți scoate în evidență întotdeauna feminitatea, picioarele părând mult mai lungi decât sunt de fapt, iar întreaga siluetă fiind pusă în evidență și în acest caz. În plus, acestea se pot asorta de minune cu aproape orice articol vestimentar purtat, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care ar trebui cu siguranță să le ai în garderoba ta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

tendinte moda 2024
Negrul devine culoarea anului în vestimentație[Sursa foto: freepik]

Blugi

Pe lângă rochia pe care o putem purta la un anumit eveniment, în viața de zi cu zi putem opta pentru o pereche de blugi negri, cu succes. Această piesă vestimentară se poate purta de minune și atunci când mergeți la o plimbare în oraș, seara la un restaurant, sau chiar și la un eveniment, în funcție de tematica aleasă. Aceștia vor merge de minune cu o cămașă albă în partea de sus, indiferent că este vorba despre un eveniment la care urmează să participați sau doar o simplă zi la birou. Această ținută se poate asorta de minune cu o pereche de pantofi lucioși, pentru a vă pune în valoare forma corpului, alături de blugii pe care i-ați ales.

culoarea anului 2024
Negrul devine culoarea anului în vestimentație[Sursa foto: freepik]

Geacă de piele

Aceasta reprezintă cu siguranță o altă piesă esențială pe care trebuie să o aveți în garderobă, pentru un look casual, însă totodată unul care să vă avantajeze. Chiar dacă veți opta pentru asortarea acesteia cu alte articole vestimentare de alte nuanțe sau pentru o ținută întreagă neagră, cu siguranță veți reuși să creați un impact impresionant asupra ținutei și a întregii apariții. Aceasta se poate purta de minune peste o rochie neagră, dar și peste un top alb, iar într-o zi însorită, puteți adăuga chiar și un accesoriu, o pereche de ochelari de soare, pentru a fi în tendințele modei și totodată pentru a atrage atenția celor din jur.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

negru in fashion
Negrul devine culoarea anului în vestimentație[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Secretele siluetei lui Jennifer Lopez. Evită două alimente și arată ca la 25 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies