Cu aceste 12 piese poți avea peste 50 de ținute complete

idei de tinute complete
Cu aceste 12 piese poți avea peste 50 de ținute complete

Garderoba capsulă este cea care ne salvează indiferent de zi. Însă știați care sunt piele pe care ar trebui să le aveți neapărat în garderobă?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 12 piese vestimentare pe care cu siguranță ar trebui să le aveți în garderobă, pentru a forma peste 50 de ținute complete cu ajutorul lor.

 

Cele 12 piese vestimentare care alcătuiesc o mini capsulă

Este un mini dulap capsulă care conține trei topuri, trei straturi, trei perechi de pantaloni și trei perechi de pantofi.

Toate articolele sunt în culori neutre. Această mini capsulă este perfectă pentru orice vârstă. Folosind doar câteva piese, vei avea o mulțime de ținute și toate vor fi ușor de depozitat în dulap.

Această capsulă poate fi modificată pentru a se potrivi stilului personal. Unora le place să poarte o geacă de piele neagră, în timp ce alții preferă o geacă maro. În schimb, puteți purta un cardigan sau un blazer negru.

Folosiți articole in nuanțe neutre, cum ar fi negru, bleumarin, gri, bej, crem, etc. Fii creativ cu această mini capsulă, in care trebuie sa existe următoarele articole vestimentare:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

  • Jachetă de piele neagră- acest tip de jachetă a fost purtat de mulți ani de zile și este o piesă care va rămâne atemporală. Dacă nu preferați negru, o jachetă de piele maro va funcționa și în această capsulă. De asemenea, puteți folosi piele artificială sau naturală.
  • Trenci- aceasta este o piesă care va rămâne atemporală și clasică, de asemenea. Poți alege trenciurile în lungimi pe care le preferi. Nuanțele bej sau kaki sunt cele mai populare, dar puteți folosi și negru sau crem.
  • Blazer bej- un blazer din in sau poliester este potrivit, ca material. Blazerul de in este de obicei legat, dar poate fi purtat și deschis la piept.
  • Tricou alb- unul dintre cele mai tradiționale articole de îmbrăcăminte este un tricou alb. În alb și negru, acestea sunt tricourile preferate, indiferent de sezon.

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV

ce este garderoba capsula
Cu aceste 12 piese poți avea peste 50 de ținute complete[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rafinament fără compromisuri. Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale

  • Tricou cu dungi- puteți alege un tricou cu mânecă scurtă sau tricou cu mânecă de 3/4 lungime. Dungile indigo sunt potrivite cu negru și bleumarin, chiar dacă poate preferați si alte nuanțe.
  • Tricou negru- un tricou negru este, de asemenea, un articol clasic de îmbrăcăminte. Poate sa fie tricoul în alb și negru și în bleumarin, dacă preferați nuanțele bleumarine.
  • Blugi- folosiți tipul de blugi pe care îl preferi: skinny, drept, crop flare sau bootcut, important este sa va vina bine pe forma corpului pe care o aveți.
  • Pantaloni negri- această pereche de pantaloni poate fi purtată într-o varietate de moduri, fie că este elegant sau casual. In cazul in care nu obișnuiți sa purtați pantaloni negri, puteți alege si pantaloni în bleumarin.

garderoba capsula
Cu aceste 12 piese poți avea peste 50 de ținute complete[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

  • Blugi gri- dacă preferi, poți purta pantaloni sau blugi. Griul oferă o alternativă la negru, pentru a face o schimbare de nuanțe.
  • Tocuri sandale nude- blugii, pantalonii, fustele și rochiile merg cu acești pantofi. Culoarea bej sau nude se va potrivi cu aproape orice ținută, deoarece tocul este versatil.
  • Tocuri negre- această piesă elegantă și atemporală va merge cu orice ținută, de asemenea. Pe lângă faptul că sunt confortabili, pantofii de culoare bej sunt atrăgători.
  • Adidași casual albi- acest pantof are un aspect ridicat și este ideal pentru ținute casual.

Creați peste 50 de ținute folosind cele 12 piese vestimentare. Alegerea articolului de stratificare este primul pas. În al doilea rând, selectați topul. În al treilea rând, trebuie să alegi partea de jos, pantalonii și pantofii, astfel: geacă de piele neagră, tricou alb, blugi cu spălare medie și sandale cu toc sau trenci, tricou cu dungi, blugi gri, sandale cu tocuri sau blazer, tricou alb, pantaloni negri, pantofi negri.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

garderoba mini capsula
Cu aceste 12 piese poți avea peste 50 de ținute complete[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies