Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV
Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV

Află din rândurile următoare cum trebuie să purtăm ținutele albe și creează-ți un look impecabil!

Albul este o non-culoare pe care multe doamne și domnișoare se feresc să o introducă în ținutele lor de zi cu zi, fiind considerată o culoare pretențioasă, care necesită o atenție sporită și care dacă nu este aleasă cu grijă ne poate face să avem parte de un rezultat nedorit.

Pe de altă parte, o ținută albă poate să fie una de-a dreptul spectaculoasă, elegantă și feminină, care ne va face să ieșim în evidență și să arătăm senzațional, dacă este armonizată corect și combinată cu alte elemente necesare pentru un look complet.

Din fericire, există anumite reguli de stil, foarte simple, pe care dacă le respectăm cu siguranță că vom avea parte de un look impecabil. 

Alegeți țesături potrivite

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Trei tendințe de frumusețe care vor fi la modă la începutul anului viitor/ EXCLUSIV

Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile!

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Profesionalism și stil impecabil. Cele 10 elemente pe care femeile nu trebuie să le adopte niciodată la locul de muncă/ EXCLUSIV

Pe lângă culorile ținutei, este foarte important și materialul din care piesele vestimentare sunt făcut. Astfel, atunci când vorbim despre piesele vestimentare albe, unele dintre ele tind să fie transparente. De aceea, este foarte important să fim atente la materialul din care sunt făcute și la combinațiile pe care le facem în acest sens.

Mai mult decât atât, croiala pieselor vestimentare este esențială deoarece, potrivit specialistului în domeniu, aceasta ne poate adăuga câteva kilograme în plus.

Albul putem să îl purtăm la orice tip de eveniment, mai puțin la nuntă sau la botez. Într-adevăr, albul are tendința să adauge câteva kilograme în plus, dar dacă doamnele și domnișoarele cu forme își doresc să poarte o ținută all white, recomandarea este să fie atente la croiala rochiei.

Nu m-aș duce cu combinarea anumitor variațiuni de alb într-o ținută .”, a spus un specialist în domeniu, in cadrul rubricii „ Tu dai moda ”, difuzată la Știrile Kanal D.

Folosiți lenjeria potrivită

Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Un aspect foarte important atunci când optăm pentru ținutele albe este lenjeria intimă pe care o purtăm.

Aceasta trebuie să fie insesizabilă, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, specialistul în domeniu ne recomandă să optăm pentru lenjerie nude.

Fiți atenți la machiaj

Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile!

Machiajul este cel care poate să armonizeze o ținută sau din contră poate să ruineze întregul look. De aceea, este esențial să alegem un machiaj adecvat ținutei, trăsăturilor feței, dar și evenimentului la care participăm.

Atunci când vine vorba de machiajul potrivit la o ținută albă, în cazul în care pe lângă alb mai integrăm și alte accesorii colorate, atunci este recomandat să optăm pentru un machiaj natural. Dacă vrem să mergem complet pe alb, fără alte pete de culoare sau cel mult un nude, atunci putem să adăugăm puțină culoare prin intermediul machiajului.

În acest caz, smokey eyes este o opțiune foarte bună pentru machiajul ochilor, dar și clasica linie de tuș armonizată perfect cu buzele roșii.

Atenție la manichiură

Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile!

Pentru că mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, trebuie să acordăm o atenție sporită și asupra manichiurii. Atunci când vorbim despre manichiura potrivită pentru o ținută albă, ideal ar fi să nu exagerăm cu prea multe pete de culoare sau cu nuanțe stridente. Astfel, nu este recomandat să punem fucsia pe unghii sau verde neon, dar nici un alb mat, deoarece în acest caz parcă ar fi deja prea mult. De asemenea, auriul și roșul sunt două nuanțe pe care le putem lua în calcul pentru o manichiură care să completeze perfect o ținută albă, creând astfel un aspect elegant.

Sfaturi și idei despre regulile esențiale de stil de la fashion designerul Maria Ioana

Kfetele: De multe ori, femeile evită să cumpere piese vestimentare în acestă nuanță. Poate plecăm și de la prejudecata că “albul îngrașă”. Cam care ar fi hainele pe care ar trebui să le avem în dressing în ton de alb? Ceva care să treacă peste bariera timpului, să zicem.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Maria Ioana[Sursa foto: Instagram]

Maria Ioana:  Este important să găsim albul potrivit pentru noi, arătam cel mai bine în momentul în care alegem culori care se potrivesc cu mișcarea și expresia noastră naturală. Poți alege alb de iarnă în cazul în care ești o persoană puternică și spontană, albul ivory este potrivit pentru persoanele blânde, pentru că este o nuanță caldă iar în cazul persoanelor cu o mișcare dinamică accentuată este de preferat să mizeze pe o nuanță de alb murdar. Găsim nuanța care se potrivește tonului pielii și podoabei capilare, poate fi un ton rece sau unul cald, alb pur și strălucitor sau alb fildeș. Albul este o nonculoare pe care o putem purta tot timpul anului, astfel piesele care trec peste bariera timpului sunt atât articole de vară precum un tricou, o rochie boho și veșnica cămașă albă, cât și piese de iarnă precum puloverele pufoase și oversized, jacheta din wool shearling  și/sau sacourile formale. Fiind o culoare deschisă, în general nu slăbește și prin urmare trebuie să existe o strategie stilistică astfel încât să poziționezi culoarea albă în locul potrivit.

Kfetele: Care este importanța accesoriilor în completarea ținutelor albe? Cu ce se potrivește mai bine această nonculoare?

Maria Ioana:  Nonculoarea albă poate fi considerată ștearsă, aspect care nu este adevărat însă poate fi accesorizată extrem de fin și elegant atât cu accesorii aurii cât și argintii. În funcție de ținută pe care o creionezi accesoriile pot fi un must have, pot scoate ținuta din anonimat, în cazul unei ținute cu o rochie lungă albă, conică poți apela la accesorii masive, statement pentru un plus de rafinament; iar în cazul ținutelor casual, relaxate, accesoriile fine sunt cele care vor da un plus valoare outfit-ului.

Kfetele: Cum trebuie să alegi materialele potrivite pentru ținutele albe, având în vedere opacitatea și textura?

Maria Ioana[Sursa foto: Instagram]

Maria Ioana:  În funcție de eveniment alegem țesătura potrivită, în cazul unei ținute summerish poți apela la piese vestimentare din in care au o anumită transparență, iar în cazul evenimentelor formale apelează la o rochie din satin alb opac. Cea mai mare problemă în cazul opacității o regăsim la pantaloni și fuste, dar dacă alegem lenjeria intimă corespunzătoare nu va fi sesizabil.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum să-ți creezi propriul stil vestimentar

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies