Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Trei tendințe de frumusețe care vor fi la modă la începutul anului viitor/ EXCLUSIV

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Trei tendințe de frumusețe care vor fi la modă la începutul anului viitor/ EXCLUSIV
Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Trei tendințe de frumusețe care vor fi la modă la începutul anului viitor/ EXCLUSIV

Iată care sunt tendințele de frumusețe la începutul anului 2024.

A mai rămas mai puțin de o lună din anul 2023, iar 2024 vine cu noi surprize în materie de tendințe ale modei care se poartă la începutul anului.

Culoarea care va întoarce privirile în 2024

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: 4 tendințe de modă în iarna 2023-2024. Lâna de oaie, un material călduros și luxuriant/ EXCLUSIV

Tendințe modă primăvară 2024
Tendințe modă primăvară 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

Doamnele și domnișoarele care nu ies din casă până când nu își aleg cu grijă ținutele, machiajul, nuanțele părului sau unghiile, trebuie să știe că î nceputul anului 2024 aduce schimbări în materie de frumusețe, iar tot ceea ce știai până acum va avea parte de o reactualizare considerabilă.

Primăvara anului 2024 readuce moda anilor 90, atunci când feminitatea a domnit suprem pe podium, iar cel mai important aspect la care trebuie să ai grijă este tenul proaspăt, revigorat și natural. În materie de coafuri, anul 2024 readuce puternic aspectul elegant și umed, care oferă o tendință a pielii ce seamănă cu cea unei sirene. Rozul Barbie a fost culoarea anului 2023, așa că în 2024 vom continua cu un alt accent care duce într-o notă clasică.
Dacă ești o persoană îndrăzneață, nu ezita să porți roșu în acest an, atât pe unghii, cât și pe buze, iar bluzele clasice din garderoba ta se vor transforma în bluze ușor îndrăznețe, în croieli neobișnuite. Dacă ești o iubitoare de roșu în adevăratul sens al cuvântului, nu ezita să mergi cu machiajul tău în această direcție.

Tendințe în materie de coafuri pentru primăvara anului 2024

Tendințe modă primăvară 2024
Tendințe modă primăvară 2024[Sursa foto: freepik]

Dacă ți-ai ales ținutele cu care să ieși din casă, nu ezita să-ți îndrepți atenția și către modalitatea în care îți aranjezi părul.  Coafura  care inspiră un aer de balerină este potrivită în primăvara acestui an, iar pentru realizarea acesteia, ai nevoie de doar câteva panglici, pe care le poți introduce printre împletiturile tale. Dacă vrei să întorci privirile, realizează mai multe cozi pe care să le prinzi între ele cu o panglică de culoare roz prăfuit, asemenea modelului unui corset.

Anul 2024 aduce în vogă toate accesoriile de păr pe care nu le-ai fi purtat în mod normal, iar cele care iubesc să își accentueze  ținuta cu câteva elemente, pot apela cu încredere la fundițe supradimensionate sau la elastice de păr neobișnuite. Dacă vorbim de culoarea părului, anul 2024 este anul în care nuanțele podoabei capilare trebuie să fie în culori naturale, brunet, castaniu sau blond miere. O culoare proaspăta, dar care să se asemene destul de mult cu nuanța părului tău va putea fi accesorizată de fiecare dată cu ce elemente dorești să-ți coloreze ziua.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2024 readuce la viață moda anilor 90

Tendințe modă primăvară 2024
Tendințe modă primăvară 2024[Sursa foto: freepik]

Chiar dacă intrăm în anul 2024, fiecare an a adus anumite elemente din ținutele purtate cu decenii în urmă. Acest an aduce nostalgia anilor 90, însă ținutele trebuie să ofere o notă de glamour.

Chiar dacă toate aparițiile tale trebuie să fie ca cele de pe covorul roșu, primăvara anului 2024 optează pentru culori neutre și conturarea subtilă a feței. Glossurile maro revin în forță, iar machiajul latte va fi în plină desfășurare anul următor. De asemenea, redarea trăsăturilor faciale, cum ar fi pistruii și alunițele, va deveni mai importantă atunci când alegem să purtăm un machiaj mai sofisticat.

Dacă ești îndrăzneț și îți dorești să întorci privirile, atunci roșul din ținutele tale nu trebuie să lipsească, însă dacă preferi o ținută mai caldă și naturală, primăvara anului 2024 nu trebuie să te prindă fără piese clasice, în nuanțe deschise de maro, gri, albe sau negre, iar cămășile oversize pot fi introduse foarte ușor în diverse ținute. Cele care doresc să adauge o pată de culoare ochilor și consideră că nuanțele de maro nu sunt cea mai bună alegere, pot opta pentru un machiaj colorat, însă nu puternic sau electric, așa cum ne-am obișnuit, ci, mai degrabă, în nuanțe prăfuite de roz, verde, albastru deschis, ușor șterse, prin care să scoți în evidență culoarea ochilor. Acum, că știi secretele primăverii anului 2024, nu ezita să-ți verifici garderoba și să vezi ce anume îți lipsește pentru un look de zile mari.

Sfaturi și idei despre regulile esențiale de stil de la fashion designerul Maria Ioana

Maria Ioana[Sursa foto: Instagram]

Kfetele: În ce fel de piese vestimentare ai investi cel mai mult? Contează să cumpăram lucruri conform trendurilor, indiferent că vorbim despre haine sau accesorii?

Maria Ioana: Nu trebuie să facem economii când vine vorba de piese clasice care nu se demodează sau care au o versatilitate mărită prin prisma culorii, croielii sau tipului de articol. Trebuie să investim într-un tricoul alb și/sau negru simplu, dintr-o țesătură opacă și structurată; este genul de produs care te scoate din încurcătură în orice moment, poți realiza ținute classy cu un sacou bărbătesc și o fustă dreaptă sau în sezonul rece poți face stratificare care are atât rol funcțional cât și estetic. Cămașa din poplin este o altă piesă în care este necesar să investim, o cămașă din poplin albă trebuie să fie dintr-un bumbac bine structurat, să nu aibă transparență iar detaliile să fie bine realizate. Paltonul maxi este o piesa must have în garderoba de toamnă-iarnă; este versatil, atemporal și este conform trend-urilor. Poți realiza ținute casual-sport cât și ținute de seară, cu o rochie din mătase și o pereche de sandale. Un pantalon bine croit, relaxat face aproape orice ținută să are effortless; pentru un aspect croit perfect putem apela la pantaloni plisați/palazzo de negru, ivory sau gri. Ultimul articol vestimentar indispensabil este sacoul, atât daca este unul oversized cât și unul extrem de bine croit pe siluetă; este cel mai rapid mod de a adăuga o notă de rafinament și formalitate oricărei ținute și cu siguranță o va scoate din anonimat. Contează să ne cunoaștem foarte bine stilul și să mizăm pe piese care sunt conforme și trend-urilor dar și stilului personal. Nu trebuie să iți schimbi garderoba cu fiecare trend în parte, ba dimpotrivă, trebuie să știi să faci shopping inteligent, să iți achiziționezi piese statement iar prin styling să redai esteticul dorit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Kfetele: Atunci când alegem anumite ținute în culori vii, cum trebuie să fie machiajul? De asemenea trebuie să abordăm culori tari sau din contra, ar trebui să fie un machiaj mai puțin provocator?

Trei tendințe de frumusețe care vor fi la modă la începutul anului viitor[Sursa foto: freepik]

Maria Ioana: Nu există o regulă scrisă în privința aceasta. Există trend-uri în care iți poți asorta ținuta cu make-ul sau cu rujul însă trebuie să fii vigilent, în privință culorilor prea îndrăznețe este posibil ca rezultatul să fie unul mai puțin plăcut. Dacă dorești să creionezi o ținută elegantă, fină, cu o rochie roșie este de preferat să mizezi pe un makeup cu nuanțe neutre; dar dacă ai o ținută din culori vii, pastelate, te poți juca cu aceleași culori și în partea de sus, dar să răspândiți culorile în mod egal.

Kfetele: Sacoul mi se pare o piesă importantă în garderoba femeilor. Ce fel de croială nu se va demoda niciodată?

Maria Ioana: Sacoul este într-adevăr o piesă extrem de importantă în garderoba unei femei, oferă o eleganță și rafinament aparte. Sacourile supradimensionate/bărbătești au existat de secole, au fost în trend în anii 1960-70 și sunt în trend și în perioada aceasta. Au un rol funcțional deoarece poți menține căldura fără a fi nevoie să apelezi la mai multe straturi de îmbrăcăminte, se potrivesc oricărei tip de siluetă, pot fi purtate cu aproape orice (de la jeans, colanți până la rochii mini/fuste).

Te invitam si mâine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Stilul tău, alegerile tale. Ghid inspirativ bazat pe cele 10 tendințe de modă de care nu ar trebui să te desparți niciodată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies