6 idei de rochie pentru balul de absolvire al liceului. Vei atrage toate privirile

idei rochie bal absolvire liceului
6 idei de rochie pentru balul de absolvire al liceului. Vei atrage toate privirile

Balul de absolvire este o perioadă specială pentru toți elevii, dar mai ales pentru fete. V-ați gândit deja ce rochie alegeți pentru a atrage toate privirile?

Aflați din rândurile următoare câteva idei de rochii, care vor atrage toate privirile și vă vor face să vă simțiți confortabil, iar în același timp și unice.

 

Balul de absolvire al liceului este una dintre cele mai frumoase amintiri

Cu toate că odată cu venirea pandemiei, balul de absolvire  nu a mai existat, acesta este și va rămâne întotdeauna, una dintre cele mai frumoase amintiri cu care vei rămâne după terminarea liceului.

Cu toate că odată cu ridicarea restricțiilor, se pot organiza și baluri de absolvire, elevii sunt din ce în ce mai rezervați în legătură cu locația.

Aceștia preferă mai mult o ieșire în aer liber alături de colegi, decât o ceremonie pompoasă. Însă balul de absolvire nu este un bal fără hainele frumoase pe care le poartă atât fetele, cât și băieții, dar și fără timpul petrecut alături de toți colegii din întreg liceul, nu doar cu cei dintr-o clasă.

În funcție de locația unde va avea loc balul de absolvire, trebuie aleasă și o ținută pe măsură, pentru ca amintirile, dar și fotografiile să fie pe măsura așteptărilor. Doar o dată participați la un bal de absolvire, nu-i așa?

bal de absolvire wikipedia

Citeste si: CITEȘTE: Idei de rochii pentru banchet inspirate de vedete. 5 imagini din care să îți alegi stilul potrivit

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Idei de rochie cu care vei atrage toate privirile la balul de absolvire al liceului

Ținutele fetelor reprezintă o adevărată provocare, atunci când vine vorba de balul de absolvire al liceului. Fie că își doresc anumite rochii scurte sau lungi, colorate sau neutre, simple sau cu paiete, toate trebuie să arate splendid în ziua balului de absolvire.

Cu siguranță vor întoarce toate privire, dacă vor alege una dintre rochiile propuse de noi.

Rochie maxi

În cazul în care balul de absolvire are loc într-o sală elegantă, atunci puteți opta cu încredere pentru o rochie lungă, de seară, cu care nu veți da greș. O rochie care urmărește linia corpului până în talie, asemenea unei rochii stil prințesă, poate să reprezinte o alegere potrivită, dacă vă doriți să vă scoateți în evidență talia.

De asemenea, puteți alege și o rochie cu un croi simplu, care va oferi siluetei un efect de alungire și subțiere a corpului. 

bal de absolvire

Citeste si: 10 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de iubitele lor

Rochie midi

În cazul în care nu vă doriți o rochie lungă, puteți opta pentru  rochie care are lungimea până la genunchi sau chiar până la jumătatea gambei.

Astfel, veți atrage cu siguranță toate privirile și veți fi o prezență elegantă și unică.

Rochie mini

Totodată, datorită faptului că este un bal de absolvire la care îți dorești să îți faci amintiri de neuitat, dar în același timp să te simți și confortabil în ținuta aleasă, poți alege o rochie mini.

Astfel, dacă petrecerea are o atmosferă mai rafinată, o alegere potrivită a materialului din care ar putea să fie făcută rochia, este din dantelă, în culori vibrante. Pentru a putea dansa cât de mult doriți, evitați să vă expuneți decolteul sau abdomenul.

rochie maxi pentru balul de absolvire

Citeste si: Top 5 cele mai importante tutoriale machiaj

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Rochie clepsidră

Puteți alege o rochie cambrată în talie, de tip sirenă, pentru a vă pune în evidență formele. Croiul de tip cloș și semicloș sau chiar pe diagonală, vă va ajuta să aveți coapsele rotunjite. Importantă este și culoarea rochiei, pentru că formele sunt cel mai bine puse în valoare, prin intermediul culorilor închise sau datorită contrastului culorilor.

Rochie măr

Rochiile care intră în categoria femeilor care au o siluetă de tip măr, este caracterizată printr-o rochie lungă pe lângă corp, care să scoată în evidență formele și să creeze un efect vizual de alungire a corpului. Pentru a alege o nuanță care să vă subțieze, puteți alege culori închise, dar și cele colorate reprezintă o variantă bună.

tinute pentru balul de absolvire

Citeste si: 5 secrete pe care barbatii le ascund de femei! Tu le stiai?

Rochie androgină

Rochiile care se potrivesc cel mai bine la silueta androgină sunt caracterizate prin talia puțin definită, șolduri și bust mici. Puteți opta pentru o rochie care să accentueze zona taliei, iar fusta rochiei să fie ușor evazată, pentru a oferi un volum plăcut în partea de jos a corpului. În aceeași măsură, puteți opta și pentru volum în partea de sus a rochiei, dar o fustă strâmtă. Aceste rochii se pot regăsi cu un material de catifea, dantelă, satin sau mătase, care are chiar anumite broderii. Bineînțeles că acestea pot avea și perle, volane sau pliseuri, specifice pentru evenimentele de acest tip, cum este și balul de absolvire.

rochie mini pentru balul de absolvire

Citeste si: Ai nevoie de o rochie speciala? Iti recomandam Carmencita.ro, primul atelier de creatie de rochii de ocazie cu livrare imediata!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce sa stii inainte sa mergi la tuns: tips & tricks

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies