6 întrebări pe care să ți le pui înainte de a te căsători. Alege să îți petreci viața alături de persoana potrivită

casatorie
Căsătorie

Află din rândurile de mai jos care sunt întrebările pe care să ți le pui înainte de a te căsători.

Căsătoria este un pas important în viața oricărui om. Relația cu persoana iubită îți poate influența întreaga viață și de aceea trebuie să iei în considerare multe aspecte atunci când te hotărăști să începi acest drum alături de cineva. Descoperă în rândurile de mai jos ce trebuie să știi înainte de face marele pas, dar și cum poți să știi că îți vei petrece viața alături de persoana potrivită.

1. Mă simt în siguranță știind că voi îmbătrâni alături de această persoană?

Citește și: Relația voastră dispare? 5 lucruri pe care le poți face pentru a o salva

ce trebuie sa stii inainte sa te casatoresti
Ce trebuie să știi înainte să te căsătorești[Sursa foto: freepik]

Citește și: Modalități prin care îți arată că te iubește fără să o spună

În momentul când alegem să ne căsătorim, trebuie să luăm în considerare că este o decizie pe termen lung, ce ne va afecta întreg viitorul.

Atunci când te gândești la ideea te a îți petrece tot restul vieții alături de persoana iubită, ar trebui să simți un sentiment de fericire și liniște. În cazul în care acest gând te înspăimântă sau nu te bucură foarte mult, este recomandat să te gândești de două ori înainte de face marele pas.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

2. Ne dorim aceleași lucruri de la viață?

În mod evident, fiecare dintre noi este diferit. Cu toate acestea, în momentul în care alegi să clădești un viitor împreună cu cineva, trebuie să te asiguri că aveți cam aceleași aspirații și dorințe de la viață. Cu siguranță pe parcursul mariajului vor exista probleme, dacă veți avea perspective diferite, fie că este vorba de locul de muncă, locuință, copii sau viziuni asupra relației voastre.

Asigură-te că pornești la drum alături cu o persoană cu care împărtășești aceleași valori.

3. Ne vom putea înțelege chiar dacă suntem diferiți?

Persoanele care se înțeleg de minune sunt diferite, însă există și unele asemănări. O relație puternică se bazează adesea pe interese comune și înțelegere reciprocă. În cazul în care sunteți prea diferiți, cu siguranță căsnicia voastră nu va fi una fericită, deoarece vor apărea neînțelegeri și probleme, Așadar, întreabă-te dacă nu cumva sunteți prea diferiți sau dacă îi poți accepta personalitatea diferită față de a ta.

4. Putem să facem față unui conflict într-un mod sănătos?

sfaturi inainte de casatorie
Sfaturi înainte de căsătorie[Sursa foto: freepik]

Fiecare cuplu se ceartă, mai ales atunci când relația este longevivă. Există diverse probleme care pot apărea de-a lungul timpului și acest aspect nu trebuie să te înspăimânte, înainte de a te căsători. Totuși, este important cum faceți față neînțelegerilor dintre voi doi. În cazul în care discuțiile degenerază mult prea rapid, vă aprindeți prea puternic și nu găsiți o cale de împăcare, acesta poate fi un semn care să îți indice faptul că ai ales o persoană nepotrivită.

În timpul unei căsnicii cu siguranțp vor exista momente când veți avea certuri, iar modul cum le abordați este extrem de important.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

5. Vă simțiți atrași unul de celălalt dincolo de aspectul fizic?

Deși atracția fizică este importantă, ea nu ar trebui să fie singura bază a unei relații de durată. O căsnicie ar trebui să se bazeze pe încredere, iubire și respect. În momentul în care alegi să îți împarți viața cu cineva, este esențial să fii atras de personalitatea celuilalt, de intelectul său și să împărtășiți aceleași valori. Adevărata compatibilitate are legătură cu fericirea în compania celuilalt, conexiunea emoțională și cu respectul reciproc.

 6. Mă simt fericită atunci când mă gândesc că vom clădi o familie împreună?

sfaturi casnicie fericita
Sfaturi căsnicie fericită[Sursa foto: freepik]

În cele mai multe cazuri, după ce se căsătoresc, cuplurile aleg să formeze o familie împreună, dând naștere unui copil. Este inevitabil ca un copil să preia din trăsăturile părinților, atât fizice, cât și cele ce au legătură cu personalitatea. Înainte să faci acest pas, este vital să fii sincer cu tine și să te gândești dacă acest aspect te bucură.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

20 de moduri de a-ți surprinde iubitul

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies