6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023

6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023
6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023

Machiajul se schimbă în tendințe destul de des. Însă mai știți ce aspecte am descoperit despre machiaj, în anul 2023?

Aflați din rândurile următoare care sunt aspectele pe care le-am descoperit în anul ce tocmai a trecut, 2023, despre machiaj.

 

6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023

Femeile au căutat produse de machiaj profesionale de lux în 2023 din cauza tentației de a încerca mai multe tendințe de make-up.

Până acum, anul 2023 s-a dovedit a fi cel mai interesant în ceea ce privește produsele de machiaj, tehnicile de machiaj, stilurile de machiaj și parfumurile de lux care pot completa orice ținută și nu numai. Astfel, din anul 2023 avem de preluat nenumărate noi tehnici deprinse de la specialiști și nu numai, care cu siguranță ne vor urma și în anul 2024, aplicându-le în funcție de nevoia noastră, ocazia la care trebuie să participăm sau stilul propriu.

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Trei tendințe de frumusețe care vor fi la modă la începutul anului viitor/ EXCLUSIV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

machiaj 2023
6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 lucruri pe care le fac femeile elegante. Trăsături și acțiuni adoptate pentru a contura un stil și o prezență distinctă

Cu toate acestea, tendințele de machiaj care au devenit cele mai populare în anul 2023 au fost atât de provocatoare, cât și de neobișnuite. Prin urmare, stilurile de machiaj realizate în mod profesional folosind cele mai bune produse de brand sunt tendințele din 2023:

  1. Machiajul este luminos și curat, cu un balsam natural la buze, iar zona pomeților are irizații fine.
  2. Machiajul cu glitter cu ștrasuri este ideal pentru ocazii speciale, cum ar fi Crăciunul și Anul Nou.
  3. Machiajul în stil natural: pune accent pe luminozitatea, conturul vizibil al chipului și hidratarea tenului.
  4. Machiajul uimitor – amintește de măștile chinezești care au fost folosite la operă
  5. Machiaj de culoare pop- puternic, viu sau transparent
  6. Machiajul monocromatic: se aplică o singură culoare la pleoape, pomeți și buze

ce este in trend in materie de machiaj
6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Femeile sofisticate au urmărit atât aceste tendințe, cât și sfaturile make-up artiștilor renumiți care postează pe Instagram și TikTok diferite produse cosmetice ale marilor branduri.

  • În anul 2023, tenul trebuie să fie hidratat și să arate cât mai natural posibil. Acest lucru se poate face cu ajutorul unui iluminator, care este util pentru machiajul arcadelor și pomeților. Un blush strălucitor în nuanțe deschise, roz și piersică a fost, de asemenea, în trend în 2023.
  • Nuanțele pastel au fost un alt stil de machiaj care a fost la modă în 2023. Este o abordare foarte interesantă. Acest lucru înseamnă că atunci când vine toamna și iarna, ar trebui să folosiți culori mai pastelate, cum ar fi nuanțe verzi de fard de ochi. Deoarece nuanțele de albastru amintesc de anii 1920, dar sunt încă populare și în prezent, sunt, de asemenea, recomandate.
  • În ceea ce privește machiajul ochilor, tendințele anului 2023 includ machiajul clasic de pisică, linii grafice și forme geometrice, glitter, nuanțe de farduri pastel, gene albe ca în basme, gene lungi și arcuite și tușuri metalizate cu ștrasuri.
  • Un stil de machiaj la ochi care implică folosirea creionului de ochi negru tradițional care a apărut în anul 2023. Acest stil de machiaj face privirea mai dramatică și o face mai accentuată. Acest machiaj a fost prezent în prezentările de modă ale designerilor și pare a fi o reînnoire pentru acest sezon de toamnă.
  • Un alt trend este tenul natural cu o strălucire de iarnă. Machiajul fin se aplică pe față, lăsând pielea mai strălucitoare cu un strat de cremă hidratantă. De asemenea, se aplică cu puțin iluminator, care poate fi cremă, pudră sau lichid.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

machiaj 2024
6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

5 lucruri pe care le fac femeile elegante. Trăsături și acțiuni adoptate pentru a contura un stil și o prezență distinctă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies