6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații

6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații
6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații

Află din rândurile de mai jos care sunt obiceiurile feminine care înnebunesc bărbații!

Energia feminină se referă la anumite trăsături și principii considerate ca fiind armonie, calm și echilibru. Astfel, femeile trebuie să îmbrățișeze această latură a lor, dacă vor să atragă orice bărbat.

6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații

Este relaxată

Femeile care sunt relaxate, echilibrate și care știu să gestioneze discuțiile în contradictoriu cu calm vor fi întotdeauna apreciate de bărbați.

Majoritatea relațiilor nu funcționează atunci când există două persoane vulcanice, care acumulează frustrări și răbufnesc atunci când paharul se umple. Astfel, starea de relaxare într-o relație amoroasă este ideală, deoarece lucrurile vor fi mult mai ușoare, iar partenerii se vor afla într-un echilibru, ba mai mult, vor exista mai des mici gesturi de recunoștință și iubire.

Citește și: Cum se distruge relația de cuplu. Identificarea și evitarea comportamentelor toxice care duc la destrămarea parteneriatului romantic!

6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații[Sursa foto: freepik]

Este receptivă atingerilor lui

Bărbații sunt înnebuniți de femeile care sunt receptive atingerilor și săruturilor. În acest fel, ele își arată plăcerea și recunoștința pentru gesturile mici, însă pline de iubire. Relațiile de cuplu vor funcționa dacă amândoi sunt dornici să facă gesturi tandre și plăcute. Bărbații le pot aduce în fiecare dimineață o cafea femeilor, iar acestea își pot arăta recunoștința printr-o simplă mângâiere pe piept, un sărut pe obraz sau un “Mulțumesc” șoptit la ureche.

De cele mai multe ori, după astfel de momente, bărbaților li se va activa energia masculină.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Primește cu grație complimente

Femeile care acceptă complimente din partea bărbaților sunt considerate foarte atrăgătoare, deoarece acest lucru arată că ele își cunosc cu adevărat valoarea într-un mod sănătos.

Atunci când o femeie acceptă un compliment cu grație și fără să se simtă inconfortabilă sau să își subestimeze calitățile, acest lucru transmite că aceasta are o imagine pozitivă despre sine. Mai mult decât atât, abilitatea de a primi complimente cu recunoștință și modestie poate indica o personalitate deschisă și empatică, ceea ce poate fi și mai atrăgător pentru bărbați.

6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații[Sursa foto: freepik]

Încetinește lucrurile

Încetinirea lucrurilor amplifică energia feminină, fiind un lucru foarte atrăgător pentru bărbați, deoarece adoptarea unei abordări mai lente poate aduce o multitudine de beneficii pentru femei. Mai precis, permite conectarea cu sinele interior, ascultarea propriilor gânduri și sentimente și dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a propriei persoane. Astfel, femeile pot avea mai multă încredere în propria lor voce interioară și pot lua alegeri mai bine în viața de zi cu zi.

De asemenea, este considerat faptul că graba este inamicul oricărei relații, deoarece nimănui nu îi place să trăiască sub presiune.

Are grijă de ea

Bărbații sunt înnebuniți după femeile care acordă mai multă atenție și timp îngrijirii și îmbunătățirii aspectului fizic, emoțional și mental. Acestea reușesc să trăsnită un mesaj puternic de încredere în sine și respect pentru propria persoană. Astfel, poate fi vorba de menținerea unui stil de viață sănătos, spre exemplu alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și odihnă adecvată.

Mai mult decât atât, grija de sine implică îngrijirea aspectului fizic, precum coafatul, machiajul sau modul în care o femeie se îmbracă.

6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Își mișcă corpul

Femeile care aleg să își miște corpul sunt considerate ca fiind atrăgătoare, deoarece energia feminină este energia prezentului și energia centrată pe corp și inimă. Astfel, activități precum mersul pe scări, pe stradă, pe ringul de dans, exerciții fizice sau oricare altă activitate este atrăgătoare deoarece această energie înseamnă a fi prezentă și de a o deține, pentru a simțit cu adevărat că corpul se mișcă.

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția. Ghidul complet pentru a câștiga atenția persoanei dorite și a crea o impresie memorabilă

6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce reprezintă un prieten cu beneficii. Cum să identifici semnele atunci când cineva caută doar o aventură de scurtă durată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies