6 semne că în locuința ta există energii negative. Cum să îți cureți casa

Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?
Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?

Iată semnele care arată că există energii negative în locuința ta. Cum poți scăpa de ele.

Cu siguranță cel puțin o singură dată ți-ai pus mai multe semne de întrebare cu privire la locuința ta și la modul în care te simți tu în momentul în care te afli acasă. Fiecare dintre noi ne dorim să avem un spațiu departe de toate problemele cotidiene, acolo unde să ne simțim în siguranță și să ne încărcăm bateriile de fiecare dată. Casa este spațiul în care ne simțim bine, ne regenerăm și ne încărcăm cu toată energia de care avem nevoie pentru următoarea zi.

Cu toate acestea, s-ar putea să se simtă uneori că ceea ce însemna pentru tine acasă până acum și-a schimbat semnificativ înțelesul, iar anumite semne s-ar putea să îți spună întrebări cu privire la existența unor energi negative în jurul tău. Cu siguranță ai simțit mai multe lucruri dacă ai ajuns până aici, așa că iată la ce trebuie să fii atent și cum să-ți curăți casă.

Multă dezordine

Citește și: Ce înseamnă dacă porți verde. Semnificația pe care o are această culoare

6 semne că în locuința ta există energii negative
6 semne că în locuința ta există energii negative[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rutina perfectă pentru diminețile de vară. 7 sfaturi esențiale

Trebuie să îți asculți de fiecare dată corpul tău, iar ceea ce se întâmplă în interior, poate afecta la fel de ușor și exteriorul. Dacă în mintea ta este de fiecare dată dezordine, așa va fi și în locuința în care stai, iar în momentul în care vă simțiți trist sau furios, pielea reflectă anumite sentimente prin

erupție sau  alergii. Ceea ce se întâmplă în casă este similar, iar acțiunile noastre sunt oglinda trăirilor din interior. Poate începi să observi că se rătăcesc anumite obiecte sau se sparg mai des, ori zonele pe care le cureți frecvent încep să acumuleze mult mai multă murdărie, iar acest lucru s-ar putea să fie strict legat de ceea ce simți tu în perioada pe care o traversezi. Nu este de ajuns să faci curat doar în exteriorul tău, ci trebuie să ai grijă la vibrațiile pe care tu le ai în tine.

Mirosuri neplăcute

6 semne că în locuința ta există energii negative
6 semne că în locuința ta există energii negative[Sursa foto: freepik]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Deoarece dezordinea poate fi un semn de energie negativă în casă, de asemenea, și mirosurile neplăcute pot apărea în această zonă, iar ele pot persista, chiar dacă tu încerci de fiecare dată să le îndepărtezi ca la carte.

Energia negativă blocată în interiorul locuinței tale emană un miros de mucegai sau de umed de care ai senzația că nu poți scăpa niciodată. Acest lucru este strâns legat de modul în care vă simțiți în anumite situații, dar chiar și prin felul în care voi vă vedeți propria persoană.

Coșmaruri sau insomnia

6 semne că în locuința ta există energii negative
6 semne că în locuința ta există energii negative[Sursa foto: freepik]

În momentul în care locuința de liniște se transformă în spațiul în care nu poți să te mai odihnești, atunci ar trebui să ai câteva semne de întrebare.

În momentul în care există energie negativă în locuința ta, vei începe să ai coșmaruri sau insomnii, iar acest semn trebuie să te facă să iei imediat măsuri cu privire la spațiul în care stai. Acest lucru poate fi curățat prin meditație și rugăciune, deoarece vei observa că somnul va deveni ceva de care te temi și nu te mai simți în siguranță nici în dormitorul tău.

Ai probleme în a gândi pozitiv în locuință

6 semne că în locuința ta există energii negative
6 semne că în locuința ta există energii negative[Sursa foto: freepik]

Un alt semn că locuința ta este plină de energie negativă este că nu poți să mai gândești pozitiv în locul în care te afli și ești în incapacitatea de a lua decizii importante pentru viața ta. Dacă energia negativă pătrunde în atmosfera casei tale, atunci îți invadează constant gândurile, moment în care trebuie să recurgi la niște activități și tehnici prin care să poți să-ți păstrezi de fiecare dată calmul și să nu iei în serios toate lucrurile care îți vin în cap.

Te simți mereu obosit acasă

Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?
Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Frecvent începi să te simți obosit în casa ta dacă aceasta este înconjurată de energii negative. Este și mai grav în momentul în care începi să te simți încărcat de energie atunci când stai în natură, dar mai obosit atunci când te întorci acasă și vei observa că până și trezitul de dimineață devine o povară pentru tine.

Umbre întunecate în vederea periferică

Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?
Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?[Sursa foto: freepik]

Dacă vedeți vreodată vreo umbra întunecată în vederea periferică, să știți că nu vi se pare acest lucru, iar în casa voastră chiar s-ar putea să existe o energie care nu îți dă pace să vă odihniți și să vă  desfășurați activitățile așa cum trebuie.

Cum să scapi de energiile negative din casă

Pentru a scăpat de toate aceste energii este necesar să încep să-ți purifici casa prin meditație, rugăciune, dar de fiecare dată când ai ocazia, fă-ți curat în mintea și în locuința ta, pentru ca toate lucrurile să fie exact așa cum ai tu nevoie de ele. Apelează la cristale prețioase, la uleiuri esențiale care să te facă să te simți mai bine și la bețișoare parfumate care pot purifica energiile din întreaga locuință. Există posibilitatea inclusiv să faci câteva mutări ale obiectelor din casă pentru a schimba zona energetică în care te afli. În momentul în care nu vei da curs trăirilor și emoțiilor care pun stăpânire pe tine, atunci nici locuința ta nu va fi afectată de acestea.

Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?
Energii negative în locuința ta. Cum să cureți totul?[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Ghid de redescoperire. 10 pași care te vor ajuta să regăsești drumul când te simți pierdută

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies