6 trăsături de personalitate care sunt atractive la bărbați

trasaturi de personalitate exemple
6 trăsături de personalitate care sunt atractive la bărbați

Trăsăturile de personalitate la bărbați sunt diverse. Însă știați care sunt cele mai atractive? 

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact trăsăturile de personalitate atractive la bărbați. În plus, descoperiți și alte obiceiuri atrăgătoare la aceștia. 

 

Ce trăsături de personalitate sunt atractive la bărbați 

Deschiderea spre noi experiențe 

Acest element se referă la dorința și curiozitatea de a încerca lucruri noi și de a se aventura în necunoscut, dar și la o apreciere pentru diferite experiențe.

Deși nu s-au găsit diferențe semnificative de gen în această categorie, bărbații tind să fie mai deschiși la idei noi decât femeile, iar femeile tind să fie mai deschise la noi emoții și estetică. 

Conștiinciozitate 

Acest aspect include trăsături legate de autodisciplină, organizare și autocontrol, așa cum se reflectă în capacitatea de a urma reguli și instrucțiuni sau de a urma pașii pentru atingerea obiectivelor.

Femeile tind să aibă un nivel mai ridicat de conștiinciozitate decât bărbații. Acest lucru nu este valabil pentru toate culturile. În România, această diferență de gen este evidentă încă de la o vârstă fragedă, deoarece fetele tind să aibă note mai bune, să obțină note mai mari și să fie mai politicoase decât băieții. 

Extraversiune 

Extraversiunea reflectă sociabilitatea, încrederea în sine și emoțiile pozitive.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Călătoria reconectării. Cum să-ți redescoperi legătura cu soțul tău și să reînfloriți flacăra dragostei

trasaturi psihologice exemple
6 trăsături de personalitate care sunt atractive la bărbați[Sursa foto: freepik]

Citește și: Eleganță și gust la micul dejun. Reguli de etichetă de care să ții cont

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Alte obiceiuri care fac un bărbat sa fie atractiv 

Este un gentleman 

Bărbații nu trebuie neapărat să se îmbrace ca un model, dar trebuie să folosească bunele maniere atunci când cuceresc femeile. Mai exact, înseamnă să deschizi sau să ții ușa pentru ea când intră în cameră, să o lași să intre mai întâi în cameră sau pe hol și să spui „te rog” și „mulțumesc”.

Aduceți un buchet de flori sau o cutie de ciocolată. Puteți acumula puncte valoroase pentru a câștiga inima unei femei la prima întâlnire. Nu este o investiție mare, dar este un gest frumos care înseamnă mult pentru femei. Pentru bărbați, „a avea cei 7 ani acasă” și a învăța bunele maniere este o modalitate ușoară de a atrage femeile. 

Are onoare 

Calitatea nobilă de a face ceea ce trebuie este ceva ce puțini oameni o posedă astăzi.

Fie că este un cățeluș pe care trebuie să-l salvezi de la înec, un copil pe care trebuie să-l protejezi de un grup, un bătrân care a alunecat pe gheață și are nevoie de ajutor pentru a se ridica etc.. Fii femeia care trebuie să fii. Impactul unui astfel de act asupra femeii pe care o dorește să o cucerească ar fi imens. Bărbații care ajută oamenii în nevoie sunt foarte atrăgători pentru femei. 

Este responsabil 

Nu trebuie neapărat să fii bogat pentru a fi atractiv, dar cel puțin trebuie să îți poți plăti datoriile și facturile la timp. Bărbații independenți, responsabili, care știu ce își doresc de la viață și își urmăresc sau și-au atins deja, obiectivele, sunt foarte atractivi pentru femei. Femeilor le plac bărbații care știu ce vor, sunt hotărâți și sunt responsabili. Ce crezi că ar alege o femeie: un bărbat care vrea să fie alături de ea, dar recunoaște că nu este pregătit și nu știe ce vrea sau un bărbat hotărât?

trasaturi de personalitate barbati
6 trăsături de personalitate care sunt atractive la bărbați[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Eleganță și gust la micul dejun. Reguli de etichetă de care să ții cont

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies