7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență în acest anotimp!

coafuri pentru toamna 2023
7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023

Coafura va reprezenta întotdeauna un aspect de luat în seamă, indiferent de sezon. Însă știați care sunt coafurile la modă în toamna anului 2023?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele mai spectaculoase coafuri din toamna anului 2023. În plus, descoperiți și cum puteți să ieșiți în evidență, prin intermediul coafurilor, în acest sezon. 

 

7. Tunsoarea fluture

Prima tunsoare pe care cu siguranță ar trebui să o încercăm este cea denumită fluture. Această tunsoare se mai numește și straturi fluture, dat fiind faptul că reprezintă o interpretare modernă a tunsorii prea bine cunoscute, „The Rachel”.

Această tunsoare se bazează pe straturi, creând o mișcare aparte în momentul în care ne mișcăm, dar și datorită dimensiunii șuvițelor noastre de păr. Deseori această tunsoare este realizată în cascadă, pentru a da aspectul unui fluture, care bineînțeles că flutură din aripile sale colorate. De obicei, coafura deține straturi scurte în jurul bărbiei astfel încât fața să fie încadrată și totodată evidențiate toate trăsăturile noastre superbe, în timp ce straturile mai lungi din spate ajung până în dreptul umerilor sau chiar mai jos pentru un aspect lunguieț.
Bineînțeles că acest tip de tunsoare este unul versatil, potrivit pentru persoanele care au un păr până la umeri sau mai lung. Cu toate acestea, tunsoarea fluture nu se recomandă că este o alegere prea bună în momentul în care aveți părul subțire, iar în ceea ce privește părul ondulat sau gros, tunsoarea fluture este cea mai potrivită dintre toate, oferind un look extrem de modern al zilelor noastre. 

Citește și: Despre extensii de păr. Secretul ascuns din spatele look-urilor fabuloase!

fotografii noi cu tunsori 2023 pentru domnisoare
7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum îți poți tunde singură vârfurile acasă pentru a reîmprospăta părul între vizitele la salon

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

6. Tunsoarea de lup atrăgător 

O altă tunsoare de luat în seamă în toamna anului 2023 este și cea de look atrăgător. Această tunsoare a debutat odată ce actrița Jenna Ortega a apărut în lumina reflectoarelor, odată cu serialul în care este personaj principal, tunsoarea respectivă având o notă puternică de punk, părul fiind până la umeri în mai multe straturi, și un breton puternic. Această tunsoare este potrivită pentru orice persoană care este în căutarea unei tunsori scurte, însă cu mai mult volum, fiind una foarte perfectă în momentul în care o ne dorim să avem un aspect atrăgător, coafura

fiind caracterizată prin straturile multiple pe care le are, straturi care au o mișcare puternică în momentul în care ne deplasăm. 

5. Tunsoarea caracatiță 

O alta tunsoare foarte potrivită pentru toamna anului 2023 este și cea caracatiță. În acest an tunsoarea caracatiță face furori în lumea modei și nu numai, iar nenumărate vedete din showbiz-ul autohton o au, dat fiind faptul că straturile părului sunt foarte lungi, poate unele și subțiri, fiind o tunsoare moale și extrem de versatilă, care se potrivește la nenumărate persoane.

Această tunsoare combină perfect stilul elegant cu cel rebel, fiind o alegere desăvârșită în momentul în care vă doriți să adăugați un plus aspectului actual. În principal, această coafură se bazează pe un breton puternic, la care sunt adăugate straturi din vârful capului, amestecându-le uniform cu firele de păr din partea inferioară. 

coafuri nunta 2023
7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

4. Tunsoarea cu breton Birkin 

Această coafură se axează în principal pe breton, iar în ciuda faptului că a mai fost în tendințe și cu mulți ani în urmă, aceasta revine în forță în

toamna anului 2023, fiind o coafură cu un breton lung, coafura reprezentând una dintre cele mai moderne. Coafura cu breton este cea în care bretonul este destul de lung iar odată ce ne deplasam, părul devine elastic, și se poate asocia cu ușurință cu firele din partea inferioară a părului, această coafură regăsindu-se la nenumărate celebrități atât din țară, cât și din afara țării. Cu toate acestea, ar trebui ca de fiecare dată să vă asigurați că bretonul stă corect, înainte de a ieși din casă, în cazul în care vă coafați acasă, forma sa trebuie să fie menținută cât mai moale cu putință și cât mai aranjată, având o precizie aparte. 

3. Tunsoarea în părțile laterale 

Bineînțeles că din acest top nu trebuie să lipsească nici coafura în părțile laterale, o tendință care apare în toamna anului 2023 extrem de des, reprezentând modalitatea perfectă de a actualiza look-ul pentru acest an și pentru acest sezon rece. La această tunsoare puteți opta pentru un stil de încadrare a feței, pe o parte laterală, pentru a vă asigura de o notă de eleganță și sofisticare a aspectului deținut. În cazul în care optați pentru o parte laterală, cea care vă avantajează mai mult, ar trebui să uscați părul aproape de rădăcini în cazul în care faceți acest lucru acasă, în timp ce îl periați din partea laterală astfel încât să legați de celelalte fire de păr exact așa cum doriți, cât mai bine cu putință. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

coafuri 2023 toamna
7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

2. Tunsoarea scurtă 

Pe locul 2 bineînțeles că se află și coafurile scurte, care sunt în centrul atenției în toamna anului 2023. Fie că este vorba despre tunsoarea bob sau franjuri, acestea vor domina cu siguranță coafurile din acest sezon, reprezentând o modalitate perfectă pentru o apariție noua și de senzație, însă actuală, coafură care este reprezentată de straturi și franjuri, având totodată un stil clasic, însă și modern. Bineînțeles că această coafură a părului scurt poate să fie păr scurt pe întreaga suprafață a acestuia, fie doar în partea din spate a capului, iar cum ne apropiem de partea din față a capului și a feței, părul să curgă într-un nivel mai lung, în funcție de preferințe. Bineînțeles că modelele în acest caz au varietate infinită. 

1. Tunsoarea cu păr creț în franjuri 

Nu în ultimul rând, regăsim printre coafurile acestui sezon de toamnă din anul 2023, și coafura cu păr creț, în franjuri, altfel spus ondulat. Acest tip de coafură permite fiecărei persoane în parte să experimenteze betonul sau look-ul fără breton în orice moment al zilei, fără să își facă probleme de faptul că buclele se vor deteriora într-un mod sau altul. Odată ce veți avea această coafură, cu siguranță va accentua mai mult trăsăturile feței, indiferent de faptul că alegeți un stil mai scurt sau mai lung al părului creț, acesta vă va oferi întotdeauna un aspect elegant, iar în ciuda faptului că unele persoane au impresia că este mai greu de coafat, de fapt coafura este destul de ușor de aranjat, chiar și acasă. Ceea ce conturează această coafură este accentul pus pe textura naturală a părului, și experimentele pe care le puteți face în fiecare zi, pentru ca părul să arate diferit și excepțional. 

toamna 2023 coafuri
7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum îți poți tunde singură vârfurile acasă pentru a reîmprospăta părul între vizitele la salon

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies