Cum îți poți tunde singură vârfurile acasă pentru a reîmprospăta părul între vizitele la salon

tuns cu capul in jos
Cum îți poți tunde singură vârfurile acasă pentru a reîmprospăta părul între vizitele la salon

Există momente în care ne dorim să facem o schimbare a părului, însă fără să mai apelăm la un salon. Însă știați cum vă puteți tunde singure vârfurile acasă?

Aflați din rândurile următoare, care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont, dacă decideți să tundeți vârfurile părului, chiar acasă. În plus, descoperiți și care este cea mai ușoară tehnică pe care o puteți utiliza în acest sens, dar și cum puteți îndrepta, o “greșeală” pe care ați făcut-o. 

 

3 aspecte de care să ții cont atunci când îți tunzi singură vârfurile acasă 

Primul aspect de care trebuie să ținem cont atunci când ne dorim să ne tundem singure vârfurile acasă, este faptul că vom avea nevoie de un elastic pentru a prinde bine părul, într-o coadă de cal. 

De asemenea, un al doilea aspect de care trebuie să ținem cont în această situație, este ca dinainte să ne decidem asupra lungimii, dar și să marcăm zona în care ne dorim să tăiem, loc în care vom pune un alt elastic, pentru a utiliza foarfeca, exact la acel nivel. 

În plus, nu în ultimul rând, o altă variantă prin care puteți scăpa de vârfurile tocite este să împărțiți părul în jumătate, urmând să prindeți partea superioară cu ajutorul unei clame, iar apoi folosind pieptănul veți tăia separat, cele 2 secțiuni ale părului. 

tuns varfuri acasa
Cum îți poți tunde singură vârfurile acasă pentru a reîmprospăta părul între vizitele la salon[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Care este cea mai ușoară tehnică pentru a tunde vârfurile acasă 

Cu toate acestea, se pare că există o tehnică mult mai ușoară pentru a vă tăia vârfurile direct acasă, urmând pașii de mai jos, si ținând cont de faptul că nu trebuie să vă spălați pe păr cu cel puțin o zi înainte să vă decideți că doriți să vă tăiați vârfurile părului, iar în cazul în care părul este creț, acesta trebuie îndreptat foarte bine înainte să vă tăiați vârfurile.

 

  1. În primul și în primul rând, primul pas de care trebuie să țineți cont este să pieptănați foarte bine părul înainte.
  2. Acum urmează să împărțiți părul în mai multe secțiuni egale, astfel încât să fie un mai ușor de tuns.
  3. În continuare, vom pune părul pe care dorim să-l tundem între 2 degete și le vom ține cât mai apropiat de vârfuri.

Atenție însă! Trebuie să tăiem părul cât mai drept cu putință, iar foarfeca să fie ținută cât mai corect pentru ca părul să nu ia o formă pe care nu ne-o dorim și să tăiem greșit. Pe tot parcursul procedurii, trebuie să urmărim forma părului inițială, iar lungimea să fie cât mai egală cu putință. În tot acest timp, vârfurile trebuie tăiate treptat, și nu dintr-o dată, pentru a putea repara acolo unde este cazul. 

ma tund singura in scari
Cum îți poți tunde singură vârfurile acasă pentru a reîmprospăta părul între vizitele la salon[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj de seară pas cu pas. Cum să realizezi un machiaj de seară perfect pentru evenimente speciale și ieșiri în oraș!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Ce poți face dacă tunsoarea nu a ieșit așa cum doreai 

În cazul în care rezultatul de la final nu este exact așa cum ți-ai dorit, poți îndrepta această tunsoare, mergând direct la salon și cerând ajutorul unui hairstylist. Astfel, vârfurile tale vor ajunge cu siguranță la un nivel egal, sau poate îți vei schimba întreaga coafură, astfel încât să te avantajeze cât mai bine cu putință.  

Cu toate acestea, dacă încă nu îți dorești să apelezi la un salon sau la un specialist, poți apela la un ondulator. Astfel, odată ce ai aplicat protecție termică înainte să aplici căldura ondulatorului, sau chiar anumite produse hidratante și pline de proteină, poți repara tunsoarea care nu îți place, cu ajutorul unor bucle simpatice.

vreau sa ma tund singura acasa
Cum îți poți tunde singură vârfurile acasă pentru a reîmprospăta părul între vizitele la salon[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj pentru ochi căprui și păr șaten. Ghid complet pentru un machiaj perfect adaptat acestei combinații elegante!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Machiaj de seară pas cu pas. Cum să realizezi un machiaj de seară perfect pentru evenimente speciale și ieșiri în oraș!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies