7 lucruri pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie

moda toamna 2023 femei
7 lucruri pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie

Bărbații sunt atrași de anumite lucruri atunci când vine vorba despre o femeie. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt aspectele pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie. În plus, descoperiți și care este motivul pentru fiecare aspect în parte. 

 

7.Zâmbetul 

Pe locul 7 se află zâmbetul. Zâmbetul este incredibil de important pentru bărbați, deși poate nu vom crede acest lucru, pentru că prin intermediul zâmbetului aceștia se conectează cu o femeie, în general.

Bineînțeles că există și cazuri în care bărbații preferă femeile care nu zâmbesc atât de des, și sunt puțin mai complicate, însă deseori majoritatea bărbaților găsesc zâmbetul ca fiind incredibil de atractiv, acesta fiind și motivul pentru care, atunci când vine vorba despre rețelele de socializare sau un profil pe aplicațiile de întâlniri online, ar trebui să adăugăm și o fotografie în care zâmbim, pentru că astfel ne vom asigura de faptul că bărbatul va fi atras de noi bineînțeles dacă zâmbetul nostru este unul natural, și nu unul forțat. 

6. Părul lung, sănătos și des 

Pe locul 6 se află părul lung, sănătos și des. Se pare că bărbații sunt atrași și de acest aspect, bineînțeles că puteți purta și extensii, cele care sunt bine făcute, stilizate corect, însă dacă așa este părul în mod natural, veți avea cu siguranță un avantaj, dat fiind faptul că părul lung și sănătos semnalizează sănătate, aspect care li se pare destul de atractiv bărbaților.

Acesta este și motivul pentru care subconștientul bărbaților intră în modul de alertă în momentul în care văd o femeie care are un păr frumos, strălucitor, des, și așa mai departe. 

Citește și: Kanal D, un nou pas strategic în dezvoltarea operaţiunilor media în regiune: prima producţie în hub-ul “Casa Iubirii” pentru piaţa internaţională

lucruri pe care barbatii le gasesc atractive la o femeie
7 lucruri pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Tendințe în modă pentru toamna 2023. Ce să porți și cum să iți actualizezi garderoba!

5. Pielea 

Pe locul 5 se află pielea. Motivul pentru care pielea este importantă pentru bărbați și atractivă, provine din aceeași cauză, exact ca și părul, dat fiind faptul că pielea trebuie întotdeauna să aibă un aspect sănătos, nu perfect, ci sănătos.

Prin urmare, ne dorim să arătăm cât mai bine cu putință, iar pielea să fie foarte importantă atunci când vine vorba despre investiție, și avem o strălucire aparte și sănătoasă, dat fiind faptul că bărbații văd și mai mult în femei, deși poate că relația nu este atât de evoluată, însă aceștia urmăresc un partener bun pentru ei, cu care să-și întemeieze o familie. Pe scurt, ar trebui să ne asigurăm de faptul că pielea noastră este îmbunătățită în fiecare zi, pentru că putem face asta cu nenumărate produse existente, iar pe lângă acest aspect, trebuie să avem sau să putem
să avem măcar, control asupra pielii noastre, pentru că aceasta contează cu adevărat, nu doar pentru a fi atractive pentru bărbați, ci și pentru propria persoană. 

4. Igiena 

Pe locul 4 se află igiena. Deși poate să reprezinte un subiect destul de inconfortabil, ar trebui să rămânem consecvente atunci când vine vorba despre propria igienă, iar în ciuda faptului că poate am avut o zi mai grea și mai lungă, la locul de muncă, trebuie să ne asigurăm ca măcar la finalul zilei, când ajungem acasă, să ne facem rutina

de îngrijire așa cum se cuvine. De asemenea, în momentul în care mergem la întâlniri și începem să fim destul de intime cu cineva, în sensul de a ne apropia mai mult de respectiva persoană, aceasta își va da seama imediat dacă femeia este îngrijită așa cum ar trebui sau nu. Pe lângă frumusețea exterioară, de care ne asigurăm întotdeauna că trebuie să existe, nu trebuie să uităm nici de cea interioară, pentru că ține pur și simplu de propria noastră igienă și de modul în care avem grijă de noi. Există chiar și anumite culturi care sunt destul de pretențioase în acest sens și țin foarte mult de acest lucru, însă indiferent de faptul că faci parte dintr-o asemenea cultură sau nu, igiena ta ar trebui să primeze, pentru a ne asigura că pielea noastră este împrospătată întotdeauna, aspect valabil și pentru păr, astfel încât mirosul nostru, fără a folosi parfum, să fie unul plăcut, pentru că bărbații apreciază cu adevărat mirosul plăcut al unei femei, și vei da dovadă de faptul că investești cu adevărat în tine. Bineînțeles că acest lucru poate să țină și de alte diverse lucruri poate mici, precum alegerea unui deodorant potrivit pentru pielea noastră, o loțiune de corp potrivită sau un șampon ales cum trebuie, dar poate să țină totodată și de banalul duș pe care ar trebui să-l facem cel puțin o dată pe zi, dacă timpul nu ne permite mai mult. 

lucruri atractive la femei
7 lucruri pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie[Sursa foto: freepik]

3. Corpul 

Pe locul 3 se află corpul. Acest punct este văzut ca fiind unul mai superficial, însă nu trebuie să uitați faptul că bărbații sunt puțin mai vizuali în comparație cu femeile. Aceștia obișnuiesc în general să acorde mai multă atenție în ceea ce privește vizualul, acesta fiind și motivul pentru care acordă cu adevărat atenție în primele dăți în care te întâlnesc, deseori corpului tău. Aceștia sunt încântați de formele tale, acesta fiind primul lucru pe care mulți dintre ei îl observă, însă trebuie să știți că nu toți bărbații preferă femeile voluptoase, ci deseori aceștia tind să opteze pentru femeile care au o greutate mai normală, în ciuda faptului că în zilele noastre, există nenumărate femei care apelează la operații estetice, tocmai pentru a-și mări bustul, sau posteriorul, pentru a fi mult mai atrăgătoare în ochii bărbaților și nu numai. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că deținem și alte calități foarte atrăgătoare și interesante, prin intermediul cărora putem atrage bărbați din jurul nostru, dacă asta ne dorim să facem. Mai important decât acest aspect este faptul că trebuie să ne menținem sănătoase, corpul nostru să fie sănătos, greutatea fiind una care să ne facă să ne simțim bine, iar dacă simțim nevoia să lucrăm la anumite aspecte, să lucrăm pentru că ne dorim să o facem pentru propria persoană, pentru propria evoluție. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

2. Ochii 

Pe locul 2 se află ochii. Că tot a venit vorba despre partea vizuală, bărbații sunt atrași deseori și de ochi. Exact așa cum am pomenit și restul aspectelor de mai sus, ochii sunt observați și ei printre primii, iar aceștia sunt totodată și factorul care declanșează un mister atunci când vine vorba despre persoana ta. Poți atrage bărbații din jurul tău și doar datorită ochilor, sau a modului în care îi privești, pentru că poți declanșa atenția unui bărbat și doar cu privirea, pentru că nu degeaba se spune că ochii sunt fereastra sufletului. 

ce considera atractiv barbatii
7 lucruri pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie[Sursa foto: freepik]

1. Încrederea 

Pe locul unu se află încrederea. Acum că am exclus toate lucrurile vizuale și le-am trecut pe listă, am ajuns și la încredere. Acesta este unul dintre lucrurile pe care bărbații le observă instantaneu la o femeie, motiv pentru care indiferent de locul în care ne aflăm, trebuie să fim încrezătoare în propria persoană. Bineînțeles că acest lucru se poate duce și la cealaltă extremă, și să existe un exces de încredere, însă acest aspect nu face nimic altceva decât să emane o energie destul de masculină, care bineînțeles că nu ar atrage un potențial partener pe care ți-l dorești. Trebuie să existe acea încredere provocatoare, feminină, pentru că odată ce o vei avea, vei fi observată din prima clipă în care pășești într-o cameră, încrederea fiind arătată și prin postura pe care o ai, dar și prin faptul că te simți foarte confortabil cu propria persoană, aspect care totodată poate să-și îndepărteze anumite persoane, însă ar trebui ca întotdeauna să fii mândră de tine și să te simți tu confortabilă cu propria persoană, iar dacă ulterior atragi și bărbatul pe care ți-l dorești sau alții din jurul tău, va reprezenta doar un plus al acestui aspect. 

lucruri atractive pentru barbati
7 lucruri pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies