Tendințe în modă pentru toamna 2023. Ce să porți și cum să iți actualizezi garderoba!

Tendințe în modă pentru toamna 2023. Ce să porți și cum să iți actualizezi garderoba!
Tendințe în modă pentru toamna 2023

Află din rândurile de mai jos tot care sunt tendințele în modă pentru toamna 2023!

Toamna aceasta sunt în vogă noi tendințe în modă cu care femeile nu vor da greș. Află din rândurile următoare cum pot ieși în evidență femeile, cu doar câteva piese vestimentare! În rubrica ”Tu dai moda”, difuzată la Kanal D, un designer a discutat despre tendințele din toamna 2023.

Tendințe în modă pentru toamna 2023

Tonuri de roșu

Tendințe în modă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Tonurile de roșu vor rămâne întotdeauna plăcute, femeile reușind în același timp să iasă în evidență, mai ales dacă poartă piese vestimentare potrivite. Astfel, rochiile, topurile, pantalonii, fustele și îmbrăcămintea clasică roșu aprins vor fi mereu piese îndrăznețe.

Cu toate astea, dacă roșul aprins nu este pe gustul femeilor, acestea pot opta pentru nuanțe de roșu mai închis, atenuat cu mai multe note portocalii.

De asemenea, cel mai simplu mod de a face o ținută de toamnă spectaculoasă poate începe cu o simplă pereche de pantofi roșii.

”Se poartă tonuri îndrăznețe de roșu, fie că sunt calde sau reci. Se poartă roșul din cap până în picioare chiar și la birou. Roșu se potrivește oricărei femei, însă mai întâi trebuie să aflăm dacă avem subtonul pielii cald sau rece. Dacă subtonul pielii este cald, ne vine bine roșu oranj, dacă subtonul pielii este rece, vine bine un roșu care are albastru în el.

Totuși, există și un roșu care vine bine oricui, se numește True Red”, a menționat ea.

Citește și: Cu ce culori se asortează animal print. Combinații pentru a accentua și a adăuga profunzime acestei tendințe!

Tendințe în modă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tricotajele 

Tendințe în modă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Toamna aceasta tricotajele au revenit în trend, iar tot mai multe femei aleg să poarte pulovere supradimensionate cu gât, pulovere din tricot deschis, pulovere polo din tricot cu nervuri sau chiar pulovere cu mânecă sferturi. Pe lângă faptul că au un aspect plăcut și sunt confortabile, acestea au o varietate mare de modele. Spre exemplu, la modă sunt tricotajele cu țesături transparente, imprimeuri colorate și texturi jucăușe.

”Al doilea trend este despre materialele transparente, ele există atât în variante ultra feminine, mulate, din materiale foarte subțiri cât și materiale pline, mai gofrate, tricotaje. Este chiar un exemplu bun de tricotaj de tranziție spre toamnă pentru că știm că s-a schimbat clima, nu mai e frig. Variantele din tricotaj le combinăm cu denim, bumbac iar variantele acelea feminine, mulate dintr-un transparent mai fin le putem combina cu rochii din satin”,

a mai explicat aceasta.

Citește și: Ghidul complet al machiajului toamnei 2023. Pașii pentru un machiaj perfect care va atrage toate privirile!

Tendințe în modă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Cravatele

Tendințe în modă pentru toamna 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

În ultimii ani, cravatele pentru femei au devenit din ce în ce mai populare. Multe femei adoptă această tendință pentru a experimenta stiluri noi, fără a ține cont de gen. Cravatele există într-o gamă variată de stiluri, culori și materiale, oferind astfel femeilor posibilitatea de a-și personaliza aspectul în moduri creative și unice.

Cravatele pentru femei reprezintă o opțiune versatilă, deoarece pot fi purtate în diverse moduri în funcție de stilul și ocazia aleasă. De exemplu, o cravată subțire poate fi legată într-un nod simplu în jurul gâtului pentru un look minimalist și profesional, în timp ce o cravată mai lată poate fi legată în mod mai elegant pentru un aspect îndrăzneț și sofisticat.

”Cumva să încadrăm cravata în ținute business chic, să îndrăznim să purtăm cravată în ținute inedite, spre exemplu cămașă albă și o rochie tub. În mod special recomand să folosim varianta de cravată slim, deoarece se va așeza foarte bine în tipologia aceasta de styling și de ținute”, a încheiat ea.

Tendințe în modă pentru toamna 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rochii clasice pentru care merită să investești. 3 modele care vor rămâne la modă ani de zile

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies