Ghidul complet al machiajului toamnei 2023. Pașii pentru un machiaj perfect care va atrage toate privirile!

Ghidul complet al machiajului toamnei 2023. Pașii pentru un machiaj perfect care va atrage toate privirile!
Ghidul complet al machiajului toamnei 2023. Pașii pentru un machiaj perfect care va atrage toate privirile!

Descoperă în rândurile următoare care sunt pașii pentru machiajul celui de-al treilea anotimp al anului 2023.

Care sunt tendințele toamnei în materie de machiaj și cum putem să atragem toate privirile, fără să aruncam prea mulți bani pe produse, sunt întrebările care își găsesc răspunsurile in rândurile de mai jos. 

În primul rand înainte de a începe machiajul trebuie să știți că factorul de protecție este esențial. Poate fi regăsit într-o cremă hidratantă, ce nu trebuie să lipsească din rutina zilnică, indiferent de anotimp.

Tendințele pentru machiajul toamnei 2023 sunt cât se poate de interesante și de ce nu, chiar experimentale. Femeile pot opta pentru machiaje mai dramatice, cu accente pe ochi și buze, în mod special.

Pașii pentru machiajul toamnei 2023

Citește și: Ce se poartă în toamna 2023. Tendințe și combinații de culori în moda de sezon!

Tendinte machiaj 2023
Ghidul complet al machiajului toamnei 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj pentru rochie albastră. Crearea unui machiaj fabulos care va obține numai complimente!

Care sunt tendințele pentru machiajul toamnei 2023

În rândurile de mai jos, prezentăm un machiaj ce poate fi folosit cu ușurință de către femei, fără a implica foarte multe produse de machiaj.

Primul pas. După ce ați aplicat crema cu factor de protecție 50, de preferat, aplicați baza de machiaj (primerul) și lăsați puțin pielea să absoarbă tot produsul.

Această bază o să îți facă pielea să arate mai bine și ajută machiajul să se păstreze perfect, cât mai multe ore.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pasul doi. Începeți să aplicați fondul de ten cu un burețel. Acesta o să vă ajute să uniformizați produsul pe toată fața, fără să lase zone în care poate rămâne exces de fond de ten.

De asemenea, daca nu aveți un burețel, puteți folosi o pensulă mare, astfel încât să vă ofere o acoperire perfectă.

Ghidul complet al machiajului toamnei 2023[Sursa foto: freepik]

Pasul trei. Acum este rândul sprâncenelor pentru a fi definite. Folosiți o pensulă și pomadă, pentru a crea niște linii printre firele sprâncenelor sau un creion de sprâncene ce oferă efect 3D. Periați-le pentru a rămâne perfecte și puteți folosi chiar și o ceară.

Forma va rămâne impecabilă întreaga zi! Femeile trebuie să pună mare accent pe sprâncene întotdeauna!

Pasul patru. Aplicați acum un corector pentru cearcăne. În câteva puncte cheie, puneți cu pensula produsul și anume: intre sprâncene deasupra nasului, câteva puncte sub ochi, trasați o dungă și pe linia maxilarului, pe nas și apoi pe bărbie. Estompați produsul pană se îmbină perfect pe ten. De asemenea, trasați și o linie exact sub sprâncene, pentru a crea luminozitate.

Pasul cinci. Pudra bronzantă poate aduce un plus valoare machiajului de toamnă. Aplicați cu o pensulă,  putină pudră mai ales în zona obrajilor. Cu o pensulă subțire, folosiți puțin bronzer și pe nas, urmând linia lui.

Pasul șase. Acum a venit rândul ochilor pentru a fi puși în evidentă în acest machiaj. Folosiți culori neutre, mai ales dacă puneți tonuri tari de ruj pe buze.

Auriu deschis aplicați în coltul interior al ochiului. Pe pleoapa mobilă aplicați un maro deschis. Țineți mereu cont de cât de pigmentată este paleta de culori. Jucați-vă mereu cu nuanțele, dar țineți cont și de ce culori se potrivesc cu nuanța ochilor voștri.

Ghidul complet al machiajului toamnei 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul șapte. Folosiți un creion negru sau un tuș de ochi și trasați o linie fină, exact la baza genelor.

Pasul opt. Acum este rândul rimelului pentru a fi folosit. În funcție de cât de dramatic vă doriți machiajul, puteți folosi rimelul atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare.

Pasul nouă. Este ultimul în pregătirea machiajului de toamnă 2023. Aplicați o nuanță de ruj, de preferat ar fi una de roșu intens, mai ales dacă încă mai aveți pielea bronzată.

Pentru a oferi putină strălucire, puteți aplica pudră atât pe linia nasului, cat și în vârful lui. Nu exagerați, pentru că trebuie doar puțin produs pentru a crea acest efect fabulos!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Ghidul complet al machiajului toamnei 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream. Ce sunt, cum diferă și cum să le alegi corect!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies