Machiaj pentru rochie albastră. Crearea unui machiaj fabulos care va obține numai complimente!

machiaj pentru rochie albastra
Machiaj pentru rochie albastră

Albastrul este o nuanță vibrantă, ce avantajează o mulțime de femei. În special vara, această nuanță devine una din vedetele sezonului. Atunci când poartă o rochie colorată, unele doamne nu știu la ce stil de machiaj să apeleze, considerând că este mai dificil de asortat.

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți crea un machiaj splendid, pentru momentele când porți o rochie albastră, dar și ce culori se vor potrivi de minune ținutei tale!

Pregătirea Pielii

Înainte de orice machiaj, tenul trebuie să fie pregătit, pentru ca aspectul final să fie unul reușit. Primul pas este să folosești un ser de hidratare, apoi o cremă specială pentru tipul tău de ten.

Ulterior, crema cu protecție solară este indispensabilă. Pentru ca machiajul tău să reziste cât mai mult, aplică un primer.

Fond de Ten și Corector

cum sa te machiezi cand porti albastru
Cum să te machiezi când porți albastru[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023

Fondul de ten trebuie să fie potrivit tenului tău și este esențial să alegi nuanța potrivită. Cu ajutorul unui burețel, aplică cu atenție produsul, cu mișcări regulate, de tapotare.

Pentru a acoperi cearcănele și imperfecțiunile, cu ajutorul unei pensule de dimensiuni mici, aplică un corector cu o nuanță mai deschisă decât cea a fondului de ten.

Pudră și Contur

Pentru un aspect mai natural, este recomandat să folosești un produs de conturare de tip stick, pe care să îl aplici în obraji. Ulterior, acesta trebuie distribuit uniform, cu ajutorul unui burețel de machiaj.

Vei arăta strălucitor, dacă vei folosi un iluminator pentru pomeți. Pentru a te asigura că machiajul nu se va transfera pe haine și va rămâne intact, este esențial să aplici o pudră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fard de Ochi

Machiaj rochie bleumarin
Machiaj rochie bleumarin[Sursa foto: Freepik]

Cu ajutorul unei pensule plate, poți mixa două nuanțe deschise nude, pe care să le aplici pe întreaga suprafață a pleoapei.

În colțul ochiului, poți crea un efect de umbră, cu ajutorul unui fard maro. Apoi, este esențial să folosești o pensulă lată, pentru a distribui în mod uniform culoarea. Pentru a crea un efect de privire pătrunzătoare, poți desena codițe, însă nu din tuș, ci din fard, pentru un aspect mai natural. Tot ce trebuie să faci este să umezești cu spray de fixare a machiajului o pensulă, pe care să adaugi un fard maro închis.
Pensula trebuie să fie dreaptă, pentru a putea să trasezi corect forma codiței.

Sprâncene

ce machiaj merge la o rochie albastra
Ce machiaj merge la o rochie albastră[Sursa foto: Freepik]

Modul în care ne machiem sprâncenele poate influența întreaga expresie facială. Folosește un creion de sprâncene cu o nuanță mai deschisă decât cea a părului tău și desenează, într-un mod subtil, alte linii în interiorul sprâncenelor tale. De asemenea, culoarea nu trebuie să fie foarte proeminentă la începutul sprâncenelor.

La final, poți folosi un gel special, ce are rolul de a a fixa firele de păr.

Mascara

O privire pătrunzătoare și plină de mister are nevoie de gene lungi și sublime. În cazul în care nu vrei să apelezi la un machiaj prea sofisticat cu gene false, este nevoie să acorzi o mare atenție modului în care folosești rimelul. Primul pas este să le oferi alungire genelor, cu ajutorul unui ondulator special pentru acestea.

Un primer pentru mascara te va ajuta să ai genele și mai alungite, iar apoi poți folosi un rimel cu efect de volum, atât pe genele de sus, cât și pe cele de jos.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Buze

rochie albastra machiaj
Machiajul potrivit unei rochii albastre[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 10 idei de rochii lungi perfecte pentru vara 2023

Toate doamnele își doresc buze voluminoase. Din fericire, există trucuri în machiaj, ce ne pot ajuta să obținem acest efect. Înainte de a folosi ruj, cu ajutorul unei pensule de mici dimensiuni și a unui fard maroniu, poți crea un contur al buzei de sus. Apoi, alege un creion de buze nude și un ruj puțin mai deschis, pentru a obține un look senzațional, dar și buze voluminoase. Evită rujurile prea colorate, atunci când porți o rochie albastră.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies